Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.350.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Što bi ovaj sat predstavljao?
ZC_Someone kaže...
denix kaže...

Zanima me da li zna tko što ovaj sat i broj pored njega predstavljaju ?

Mislm da je to dio screenshota iz igre.

Hm... kak to misliš? nekužim što si htio reći {#}

17 godina
neaktivan
Re: Što bi ovaj sat predstavljao?
denix kaže...
ZC_Someone kaže...
denix kaže...

Zanima me da li zna tko što ovaj sat i broj pored njega predstavljaju ?

Mislm da je to dio screenshota iz igre.

Hm... kak to misliš? nekužim što si htio reći {#}

Za takve "pozadine" inače stavljaju screenshotove iz igre (ili nešto slično). Pogledaj ostale igre na storeu.

Shakespearicles was the strongest writer who ever lived. He was the inventor of the two-story building, the stage play, America and the Rocket Launcher.
17 godina
Steam - pitanja i odgovori

Aha. E sad kužim. Da, to me je čudilo kako na drugim igrama toga nema, ali ovo mi nije palo na pamet {#}. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najviše za krađu steam acc smo krivi mi,zato što postoji program koji se zove phishing program.Kako on djeluje?

Neko stavi na youtubu neki npr lažni steam game adder,i kad ti skineš taj program on ti traži da uneseš svoju steam lozinku i da će ti on nakon toga dodat igre.

Nakon što ti uneseš lozinku ti nedobiješ ništa od igara i ta unesena lozinka bude poslana na e-mail od kreatora programa,i on nakon toga provali u tvoj steam acc.

Čuvajte se takvih lažnih game addera jer ih ima hrpa na youtubu i svi su lažni i služe da bi provalili u tvoj acc,takvih programa za krađu podataka nema samo u steam primjeru,npr može bit za krađu facebbok acc ili bilo čega.Nebudite naivni

Street fighter ex je najbolji
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
Cool story bro.
15 godina

phising nije program vec metoda...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina

Kad pokušavm retrive password uvijek mi na karju proces ovo javi

steam cannot currently process you request.Please try again later

sad već dva dana mi ovo  javlja, jel netko može provjeriti hoćeli njemu to isto javiti

14 godina
neaktivan

Ja nisam mogao skinit ni jednu igru, javljalo mi je da su serveri zauzeti, provaj ovo

http://www.edugeek.net/forums/gaming/39417-fix-steam-thinks-its-running-compatibility-mode.html

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

probao i opet mi javlja isto

16 godina

I jeste li uključili steam guard?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

I jeste li uključili steam guard?

Da. Aktivirao na laptopu i nije mi dalo da se ulogiram na PCu dok nisam upisao kod koji su mi poslali mailom.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina

imam u planu kupiti Bad Company 2 key sa base-hosta i tamo piše da se igra aktivira preko EA Download Managera,mene zanima može li se igra aktivirati i preko Steama jer sam vidio da se igra može kupiti na Steamu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako kupiš za steam onda može, u protivnom, ne.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

To je samo kod igara " Steam Only " MW2.. etc

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ljudi imam problema sa Steamom i Civ V, neće pokrenut igru, prije nije bilo nekih problema a sad kad želim pokrenut igru pokrene izbor dx11 ili dx9 verzije igre i nakon toga ništa a u Task Manageru je uključen i zauzima memoriju. Što se događa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ima poruka kad chatam s nekim: Psst, try the new improved Voice Chat features.

Ili nešto slično.

Treba sad isprobati kak to radi u kombinaciji s Voice Activation opcijom.

Do sad je to bilo prilično loše napravljeno. A ja ne volim baš koristiti Push-to-talk.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 22:21 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje:Može li steam account glasiti na mene(maloljetika)iako kartica glasi na mog roditelja?

real master for every game
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dumba kaže...

Da.

TO,BRATEEE.....I još jedno pitanje:ove igre koje su ispod 18 godina,jeli mogu njih kupovati iako imam 15 godina?postoji li neka roditeljska zaštita pa da mi tata stavi da mogu sve igre kupovat ili se baš mora biti iznad 18?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 23:42 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ja koristim isključivo push-to-talk, ali ako ovo dorade kako treba definitivno mislim deinstalirati Ventrilo i dati se u ruke Valveu :P, još kad bi ovu video opciju sredili kako treba, uf...

...još kad bi ovu video opciju sredili kako treba, uf dobili bi pravi facebook za gejmere.

A prema tome čini mi se i idemo. Da je baba Vanga živa kladim se da bi se i ona samnom složila. :)

A što se tiče Venta, smo ti njega deinstaliraj. Ekipa s L4Da čeka tvoj veliki povratak na scenu na Mumbleu {#}.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 0:11 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Jel netko zna da li u Steam clientu ima opcija povećavanja fonta slova u chatu kao npr u Xfireu?

Radim sa full hd rezolucijom pa su mi slova veoma sitna.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz evo imam pitanje !

Dns ujutro kad sam upalil komp i uso na steam ugledo sam 2 igre koje nikad prije nisam imo L&G i RUSE beta mogu ih skinut al pise sastrane 22 dana e sad mene zanima jel to znaci d aih mogu jos tolko igrat kad skinem ili tolko vremena da ih skinem jer vidim da bas i nisu jeftine a meni nude zabadava!?

0 0 hvala 0
17 godina

mozes ih skinut bez frke i igrat 22 dana a posle nece vise radit,uzivaj.

darkness is my friend
15 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...

e hval ti evo inst sam igru al sad imam jedan veliki problem kad sam inst stalno mi pise u igri da mi je steam log off i da se moram prijavit na steam i izbaci me al ja sam na steamu celo vreme !

17 godina
made kaže...
ljubo2mad kaže...

e hval ti evo inst sam igru al sad imam jedan veliki problem kad sam inst stalno mi pise u igri da mi je steam log off i da se moram prijavit na steam i izbaci me al ja sam na steamu celo vreme !

meni uglavnom pomaze da restartam steam ili se odlogiram i ulogiram nazad,ako ni onda ne onda samo pricekaj i bit ce ok dok to rijese.

darkness is my friend
15 godina
neaktivan

Može li moj prijatelj dati meni njegov steam account na mjesec dana i hoće li mu banovat account?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

moze,skines igre i igras,ali samo jedan moze biti online a ne 2 u isto vrijeme,a za ban mislim da nece biti ali nemogu garantirati,ako frend to radi cesce onda mozda i bude.

darkness is my friend
15 godina
neaktivan

Moze li netko drugi potvrditi ovo?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Mozes slobodno ja i ujak smo svaki dan na 2 rezlicita PC-a na istom Acc-u.

malada
17 godina
Frentt kaže...

Može ti dati acc i možeš igrati bez problema, samo ne možete istovremeno biti ulogirani na taj acc.

Kada ti bude dao acc i password onda će steam guard detektovati da je na taj account pristupljeno sa drugog kompjutera i tražiti da potvrdiš, nakon čega će na njegov e-mail odmah poslati sigurnosni kod koji ti on treba dati. Ti upišeš taj sigurnosni kod i onda se možeš ulogovati na account. Nakon toga steam guard će za taj account staviti i tvoj kompjuter koji ima dozvolu pristupa na taj account.

Steam guard se može i isključiti u slučaju da vam bude naporan.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
14 godina
neaktivan

Znam da je ovo offtopic(al' nije baš jer se opet tiće steam-a),ali u kojoj banci je meni(dijete od 14 i pol godina)dobro izvaditi karticu za kupovinu na steamu?

Znači koja banka,vrsta kartice,koja kartica itd....

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 13:54 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice