Dobro dobro samo pitam jer ne bi bio ni prvi ni zadnji koji ce doci pitati zasto mu piratica serucka
Daj provjeri da li su dobro ukucao, nemoj c/p nego bas broj po broj ukucavaj.
Dobro dobro samo pitam jer ne bi bio ni prvi ni zadnji koji ce doci pitati zasto mu piratica serucka
Daj provjeri da li su dobro ukucao, nemoj c/p nego bas broj po broj ukucavaj.
Ali i kad odem u View-Servers-Internet-Change Filters, pod Games padajućim prozorčićem nema igrice Left 4 Dead 2 
Mene zanima jedna stvar:može li se na Steamu plaćati Tekučim računom ili kartica baš mora biti kreditna?Također me zanima i jel' na PayPal-u mora biti kreditna ili može i tekući račun?I zadnje je ovo:ako je itko kupovao Assassin's Creed 2 Deluxe Edition na Steamu,jel' se dobije i kod za Uplay ili Uplay nije moguć na Steamovim igrama i jel AC2 Deluxe Edition na Steamu ima in-game chat ili nema?
Mene zanima jedna stvar:može li se na Steamu plaćati Tekučim računom ili kartica baš mora biti kreditna?Također me zanima i jel' na PayPal-u mora biti kreditna ili može i tekući račun?I zadnje je ovo:ako je itko kupovao Assassin's Creed 2 Deluxe Edition na Steamu,jel' se dobije i kod za Uplay ili Uplay nije moguć na Steamovim igrama i jel AC2 Deluxe Edition na Steamu ima in-game chat ili nema?
Svaka igra na steamu ima in-game chat! moze kartica biti i debitna mozes besplatno otvoriti racun u pbz/erste zaba ne prolazi...za tekuci mislim da je odgovor ne ali nisam siguran sto posto!
Ja se baš ne kužim u ovo pa ako mi netko može objasniti:
Jel' su debitna kartica i tekuči račun jedno te isto ili ne?
Imam,tj.moja mama,pošto sam ja maloljetan,MAESTRO karticu na kojoj piše Tekuči račun.....e,jel sada ota kartica debitna,ili?
Evo i slike: http://www.rba.hr/web/images3/icons/tekuci_racuni.jpg
O,jbg....ja tek sada skužio da je ovo MAESTRO,a MEASTRO ne može na Steam....koji epic fail za mene....a ja se tol'ko nad'o AC2 Deluxe Edition-u
O,jbg....ja tek sada skužio da je ovo MAESTRO,a MEASTRO ne može na Steam....koji epic fail za mene....a ja se tol'ko nad'o AC2 Deluxe Edition-u
Uvijek možeš zamoliti nekog tko ima devizni ili kreditnu da ti kupi i gifta a ti mu platiš na tekući protuvrijednost u kunama. Stara praksa među forumašima.
Uvijek možeš zamoliti nekog tko ima devizni ili kreditnu da ti kupi i gifta a ti mu platiš na tekući protuvrijednost u kunama. Stara praksa među forumašima.
A znaš li ikoga na ovome forumu da bi to htio učiniti?
Ali moram još i razmisliti jer će mi tata najvjerojatnije sada otvoriti kreditnu karticu...
Ali moram još i razmisliti jer će mi tata najvjerojatnije sada otvoriti kreditnu karticu...
Evo ja se javljam, ako kome treba što kupiti preko Steama/Paypala ili nečeg desetog, neka mi javi na pp, ne uzimam proviziju :)
Evo ja se javljam, ako kome treba što kupiti preko Steama/Paypala ili nečeg desetog, neka mi javi na pp, ne uzimam proviziju :)
Kaj častiš?
evo ovoj je onda prilika da se smanje žicaroši na forumu koji kakti nemaju kartice pa traže giftove.
Kaj častiš?
evo ovoj je onda prilika da se smanje žicaroši na forumu koji kakti nemaju kartice pa traže giftove.
Da imam para bi :D
Da pohvalim Apazinjana, preko njega sam Ridicka uzeo, sve super prošlo. Ako će itko uzimat neka mu slobodno vjeruje :)
Evo, APazinjan me preduhitrio, ali znam jednog - sebe. Već sam to radio ljudima s ovog foruma, čak sam im giftao na lijepu riječ i lova je uvijek došla. Kod većeg iznosa bih ipak htio da mi prvo sjednu pare na tekući a onda kupujem. Ako je poznanstvo duže i povjerenje veće, onda mogu i unaprijed poslati. Naravno, nema govora o proviziji ali korektno je barem preračunati po stvarnom tečaju a ne kao što sam znao dobijati po tečaju 1eur = 7 kn ;-((
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
1€ = 7kn
Pa ja bi dao i vise za cugu, a ne manje.
Nisam to shvatio zlonamjerno, više kao nemar, kad sam upozorio, sljedeća uplata je bila korektna.
Kod nas u hercegovini nema tih problema, kod nas je uvijek 1€ = 8kn 
Ja neznam još hoću li uzimati AC2 na steamu ili ću ga uzeti u Algoritma.....budem pogledao,ali javit ću vam što sam odlučio....
Znaci ja sam kupio igru preko Steama za kojih 30 kuna i sada mi se skinula i kada ju zelim pokrenuti pise Preparing for launch a game... i nista se ne dogodi. Radi neki Editor, Enciklopedia, ali igra ne, zna li mozda netko u cemu je problem?
Meni se to isto ponekad dogodi, rekao bih nasumicno. Pokusaj par puta pokrenuti, ili restartati steam, pa vidi onda. Uglavnom meni kad zapne pokusam ponovno i pokrene se normalno
Launch issues with Win XP
The most frequent problem with launching Cossacks on Windows XP is an absence of Service Pack 3. Please read minimal system requirements. If you do not want to install SP3 for some reason, you can install only required KB918997 (Wireless LAN API) from the following link... Evo nasao sam moguci problem zasto nece pokretati. A sta je to Service Pack 3 oce se sta izmjeniti na racunalu, jer komp je od brata njemu treba?
Pa koji windows imas na kompu? Spominjes xp, a u Moj PC ti pise win 7
Pa koji windows imas na kompu? Spominjes xp, a u Moj PC ti pise win 7
Lijepo je napisao da je to bratov komp :)
Instaliraj service pack 3, samo će se poboljšati windowsi, nećeš ništa smrdat (neznam zašto već nisi instalirao :P)
Pozdrav svima
Desilo mi se da mi je netko ukrao steam account.I ja sam sad promijenio password moze li se on sad ulogirat u moj account iako sam promijenio password ?
Pozdrav, zanima me da li mogu dva put instalirati istu igru na istom steam acc samo na drugom računalu ?
da moguce
Pozdrav, zanima me da li mogu dva put instalirati istu igru na istom steam acc samo na drugom računalu ?
Da, ali ne možeš obe igrati u mp-u u isto vrijeme
Da, ali ne možeš obe igrati u mp-u u isto vrijeme
Znam, a da li moram dodatno platiti ili samo prenesem usb-om u steam folder ?