Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.429.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Dobro dobro samo pitam jer ne bi bio ni prvi ni zadnji koji ce doci pitati zasto mu piratica serucka{#}

Daj provjeri da li su dobro ukucao, nemoj c/p nego bas broj po broj ukucavaj.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali i kad odem u View-Servers-Internet-Change Filters, pod Games padajućim prozorčićem nema igrice Left 4 Dead 2 {#}

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene zanima jedna stvar:može li se na Steamu plaćati Tekučim računom ili kartica baš mora biti kreditna?Također me zanima i jel' na PayPal-u mora biti kreditna ili može i tekući račun?I zadnje je ovo:ako je itko kupovao Assassin's Creed 2 Deluxe Edition na Steamu,jel' se dobije i kod za Uplay ili Uplay nije moguć na Steamovim igrama i jel AC2 Deluxe Edition na Steamu ima in-game chat ili nema?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Steam - pitanja i odgovori
master4games kaže...

Mene zanima jedna stvar:može li se na Steamu plaćati Tekučim računom ili kartica baš mora biti kreditna?Također me zanima i jel' na PayPal-u mora biti kreditna ili može i tekući račun?I zadnje je ovo:ako je itko kupovao Assassin's Creed 2 Deluxe Edition na Steamu,jel' se dobije i kod za Uplay ili Uplay nije moguć na Steamovim igrama i jel AC2 Deluxe Edition na Steamu ima in-game chat ili nema?

Svaka igra na steamu ima in-game chat! moze kartica biti i debitna mozes besplatno otvoriti racun u pbz/erste zaba ne prolazi...za tekuci mislim da je odgovor ne ali nisam siguran sto posto!

My Life Is A Very Serious Game...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 23:14 (CroVandal).
15 godina
neaktivan

Ja se baš ne kužim u ovo pa ako mi netko može objasniti:

Jel' su debitna kartica i tekuči račun jedno te isto ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne. Tekući račun je račun, debitna kartica je kartica koja može biti vezana za tekući, devizni i žiro račun.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ne. Tekući račun je račun, debitna kartica je kartica koja može biti vezana za tekući, devizni i žiro račun.

Imam,tj.moja mama,pošto sam ja maloljetan,MAESTRO karticu na kojoj piše Tekuči račun.....e,jel sada ota kartica debitna,ili?

Evo i slike: http://www.rba.hr/web/images3/icons/tekuci_racuni.jpg

O,jbg....ja tek sada skužio da je ovo MAESTRO,a MEASTRO ne može na Steam....koji epic fail za mene....a ja se tol'ko nad'o AC2 Deluxe Edition-u

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 13:55 (master4games).
17 godina
neaktivan
Da, to je debitna kartica vezana za tekući račun i kao takva se ne može koristiti za online kupovinu.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
master4games kaže...
Danny_HR kaže...

O,jbg....ja tek sada skužio da je ovo MAESTRO,a MEASTRO ne može na Steam....koji epic fail za mene....a ja se tol'ko nad'o AC2 Deluxe Edition-u

Uvijek možeš zamoliti nekog tko ima devizni  ili  kreditnu da ti kupi i gifta a ti mu platiš na tekući protuvrijednost u kunama. Stara praksa među forumašima.

15 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...
master4games kaže...
Danny_HR kaže...

Uvijek možeš zamoliti nekog tko ima devizni  ili  kreditnu da ti kupi i gifta a ti mu platiš na tekući protuvrijednost u kunama. Stara praksa među forumašima.

A znaš li ikoga na ovome forumu da bi to htio učiniti?

Ali moram još i razmisliti jer će mi tata najvjerojatnije sada otvoriti kreditnu karticu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 16:29 (master4games).
16 godina
protjeran
master4games kaže...
Tvrdy kaže...
master4games kaže...
Danny_HR kaže...

Ali moram još i razmisliti jer će mi tata najvjerojatnije sada otvoriti kreditnu karticu...

Evo ja se javljam, ako kome treba što kupiti preko Steama/Paypala ili nečeg desetog, neka mi javi na pp, ne uzimam proviziju :)

Video meliora proboque deteriora sequor
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Evo ja se javljam, ako kome treba što kupiti preko Steama/Paypala ili nečeg desetog, neka mi javi na pp, ne uzimam proviziju :)

Kaj častiš? {#} evo ovoj je onda prilika da se smanje žicaroši na forumu koji kakti nemaju kartice pa traže giftove.

16 godina
protjeran
smrad06 kaže...
APazinjan kaže...

Kaj častiš? {#} evo ovoj je onda prilika da se smanje žicaroši na forumu koji kakti nemaju kartice pa traže giftove.

Da imam para bi :D

Video meliora proboque deteriora sequor
16 godina
neaktivan

Da pohvalim Apazinjana, preko njega sam Ridicka uzeo, sve super prošlo. Ako će itko uzimat neka mu slobodno vjeruje :)

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
master4games kaže...
Tvrdy kaže...
master4games kaže...
Danny_HR kaže...

Evo, APazinjan me preduhitrio, ali znam jednog - sebe. Već sam to radio ljudima s ovog foruma, čak sam im giftao na lijepu riječ i lova je uvijek došla. Kod većeg iznosa bih ipak htio da mi prvo sjednu pare na tekući a onda kupujem. Ako je poznanstvo duže i povjerenje veće, onda mogu i unaprijed poslati. Naravno, nema govora o proviziji ali korektno je barem preračunati po stvarnom tečaju a ne kao što sam znao dobijati po tečaju 1eur = 7 kn ;-((

17 godina
o.O 1€=7kn
Kaj zbilja ima ljudi koji to naprave i nakon što im pristaneš napraviti uslugu? Hebeno žalosno.
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
neaktivan

1€ = 7kn{#}

Pa ja bi dao i vise za cugu, a ne manje.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
o.O 1€=7kn
Kaj zbilja ima ljudi koji to naprave i nakon što im pristaneš napraviti uslugu? Hebeno žalosno.

Nisam to shvatio zlonamjerno, više kao nemar, kad sam upozorio, sljedeća uplata je bila korektna. 

17 godina

Kod nas u hercegovini nema tih problema, kod nas je uvijek 1€ = 8kn  {#}

15 godina
neaktivan

Ja neznam još hoću li uzimati AC2 na steamu ili ću ga uzeti u Algoritma.....budem pogledao,ali javit ću vam što sam odlučio....

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 12:29 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znaci ja sam kupio igru preko Steama za kojih 30 kuna i sada mi se skinula i kada ju zelim pokrenuti pise Preparing for launch a game... i nista se ne dogodi. Radi neki Editor, Enciklopedia, ali igra ne, zna li mozda netko u cemu je problem?

Pwned?
17 godina

Meni se to isto ponekad dogodi, rekao bih nasumicno. Pokusaj par puta pokrenuti, ili restartati steam, pa vidi onda. Uglavnom meni kad zapne pokusam ponovno i pokrene se normalno

15 godina
neaktivan

Launch issues with Win XP

The most frequent problem with launching Cossacks on Windows XP is an absence of Service Pack 3. Please read minimal system requirements. If you do not want to install SP3 for some reason, you can install only required KB918997 (Wireless LAN API) from the following link... Evo nasao sam moguci problem zasto nece pokretati. A sta je to Service Pack 3 oce se sta izmjeniti na racunalu, jer komp je od brata njemu treba?

Pwned?
17 godina

Pa koji windows imas na kompu? Spominjes xp, a u Moj PC ti pise win 7

16 godina
protjeran
Ramo kaže...

Pa koji windows imas na kompu? Spominjes xp, a u Moj PC ti pise win 7

Lijepo je napisao da je to bratov komp :)

Instaliraj service pack 3, samo će se poboljšati windowsi, nećeš ništa smrdat (neznam zašto već nisi instalirao :P)

http://www.animehr.com
15 godina

Pozdrav svima

Desilo mi se da mi je netko ukrao steam account.I ja sam sad promijenio password moze li se on sad ulogirat u moj account iako sam promijenio password ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav, zanima me da li mogu dva put instalirati istu igru na istom steam acc samo na drugom računalu ?

0 0 hvala 0
15 godina

da moguce

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Pozdrav, zanima me da li mogu dva put instalirati istu igru na istom steam acc samo na drugom računalu ?

Da, ali ne možeš obe igrati u mp-u u isto vrijeme

http://pdg.web.cern.ch/pdg/particleadventure/frameless/startstandard.html
17 godina
EraserHead kaže...
Mitch kaže...

Da, ali ne možeš obe igrati u mp-u u isto vrijeme

Znam, a da li moram dodatno platiti ili samo prenesem usb-om u steam folder ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice