Sve ti je instalirano na jednom mjestu, samo ti ovisi o accountu koji koristis da li ces moci igrati tu igru. Ako se ne varam dok instaliras recimo TF2 i ulogiras se na acc koji ti ima samo L4D2 onda ce ti u tom istom accountu pisati nesto kao "TF2 pre-loaded" - znaci biti ce instaliran ali sve dok ju ne aktiviras na tom drugom accountu (naravno sa valjanim novim cdkeyom), neces ju moci pokrenuti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala, znaci sve bi trebalo biti bez problema?
Samo Change User i peri...
ccc imam multiaccount na steamu koji sam ja :/
Pa Valve ne zabranjuje imati vise acc-a =P, sve dok si ti jedini vlasnik istih.
Ono sto zabranjuje je prodaja acc-a :D
neces imati problema, imao ja mw2 na jednom i ovaj na kojem sam sad, i kad sam mijenjao i igrao, sve ok, ali prodao mw2 :D
ccc imam multiaccount na steamu koji sam ja :/
moja ti je preporuka da reset router prije promjene acca, jer bi ti mogli disableati oba acc-a...
znam iz vlastitog iskustva..
ja sam rijesio stvar, al bolje sprijeciti nego lijeciti..
Jeli ovo istina?
I kako si rješio...?
Mislim da je trebao dokazati da je on vlasnik oba accounta, tipa potvrdu o kupljenoj igri sa svakog accounta (scan cdkeya ili e-mail racun il nesto trece).
Ugl reci tome od koga si kupio da ti prosljedi e-mail o kupnji (ako je kupio preko store-a) ili posalje kutiju sa cdkeyom.
^ upravo tako...
Meni su oba accounta na istom mailu i oba su verifirana.
Što dalje da poduzmem još? Računa nemamo...:(
Zar je bacio/izbrisao racun?
Je nis, reset router prije nego switchas acc =/
Jeli se mogu javiti Steam Supportu i reci im jednostavno da mi je frend poklonio account i da mi ga nebanuju :/?
Probaj, "iskrenost" se cijeni :D
Nego, pretpostavljam da imas potvrdu o kupnji L4D2? Pitaj ih ako bi ti prebacili na ovaj acc sa TF2 (posto obratno ne mozes...), cisto radi manje zayebancije sa switchanjem...
L4D2 sam dobio kao gift.
Ali imam još mail na yahoo-u gdje sam primio gift.
Onda stim probaj.
Mah bolje da ništa nešaljem. Radije IP promjenim za minut i to je to.
isplati li se vise kupit igru prek steama ili dvd-a i objasnite zasto
Ili dok ces sljedeci put kupovati nesto onda baci na ovaj acc sa TF2 pa ces imati dokaz da je tvoj :D
bolje nis ne pitati...
reset routera nije neki veliki posao, a i ta min ti puno ne znaci..
al svakako reset, bez toga nemoj prelaziti sa acca na acc...
cisto iz sigurnosti...
isplati li se vise kupit igru prek steama ili dvd-a i objasnite zasto
ako se zelis hvaliti kutijama od igara onda kupuj igre sa dvdima...
steam je bas suprotnost... on te rijesava problema oko kutija, gubljenja cd-a, ostecenja itd itd...
mislim da je cak steam i nesto skuplji nego sama kupnja igara u ducanu (nista previse), al staem je steam...
moje misljenje ..bolje steam...
vjerujem da se vecina slaze sa tim...
Najgora stvar je to sto je Steam jednom bio i jeftiniji od retail ducana (koja su to vremena bila...), A GLE SAD!!!
Joinajte se u grupu 1€ =/= 1$.
to im bio potez drastičan, dal ce proći ili ne ( dali ce ljudi i dalje kupovati ili ne), ali ispostavilo se da opet ljudi kupuju masovno, tako da njima ne smeta ;-)
ali opet steam ima veliki + = daje stalno nesto za svoje igre i daje stalno neke popuste na igre
jeli moguce uzeti igru u algoritmu i instalirat ikako preko steama
Zanemarit.
Najjednostavniji način da napraviš sigurnosnu kopiju je
1.otvoriš steam folder- steammaps-odabereš igru i kopiraš je negdje na drugi folder ili na prijenosni disk
Koju igru točno?
codmw2
frend mi reko da je to napravio samo me zanima jel je on aktivira na steamu ili samo stavio shortcut ko ja
Pa Valve ne zabranjuje imati vise acc-a =P, sve dok si ti jedini vlasnik istih.
Ono sto zabranjuje je prodaja acc-a :D
Zašto onda mnoge osobe prodaju account preko e-baya,preko ovog foruma ili na drugim stranicama.
Ne poštuju zakon LOL
Znači odeš u Steam, pa u Izborniku Games odabereš Activate product on Steam, i onda Next i kucaš CD Key koji si dobio u boxu od igre i onda ce se igra aktivirati an Steamu i imat ces je na Steamu.
moras pogledati na steam-u koje ti igre podrzavaju ukucavanje key-a iz kutije, ima ih dosta malo, pa se ostale moraju direktno iz steam-a kupovati da ju imas na steam-u.
Uglavnom sve Valve igre mores ukucati, COD-ove (osim ja mislim da COD4 je iznimka) i ITD.
EDIT: nisam vidio post, da se kupuje MW2 :S
COD-ove (osim ja mislim da COD4 je iznimka) i ITD.
Samo MW2 i nadolazeci Black Ops.
Ostali (COD1, COD:UO, COD2, COD4, COD5) neidu.
Koju igru točno?
codmw2
frend mi reko da je to napravio samo me zanima jel je on aktivira na steamu ili samo stavio shortcut ko ja
Di si naso kupovat mw2 sad kad je pun cheatera i dolazi ti black ops,nece puno igraca igrat.Iovak je igra nebalansirana do bola
sry za offtopic.