koji crap od igre, nista novo , nikakve fajde od ovog on the house, samo ce gluposti davat
zna li neko do kad ce trajat ova igra, nece valdja opet 2 mjeseca stajat
Poklonjenjom konju se ne gleda u zube.
koji crap od igre, nista novo , nikakve fajde od ovog on the house, samo ce gluposti davat
Poklonjenjom konju se ne gleda u zube.
Nova igra je Plants vs. Zombies Game of the Year Edition
Kako smo mi jako pokvareni ljudi, ili bolje reći neki od nas.
Pa umjesto da budete zahvalni da daju išta BESPLATNO, vi se žalite i hoćete nešto bolje.. 
Slazem se s Tomekom.
Vama nezahvalnima nebi trebalo nist bit free. Sam cekate kad je nekakva igra free, i onda kasnije pljujete, igra je smece ovo ono. Mozda je ova igra stavljena zbog mlađih igrača.
Unaprijed, hvala na TD-ovima.

Svaka igra ima svoju vrijednost, orginal igra uvjek ce imati vece znacenje nego morska verzija :D. Tako da zbog previse nezahvalnih ljudi trebaju samo davati igre ljudima koji imaju barem jedan orginal kupljeni preko account a. Siguran sam da je bilo onih koji su pravili vise racuna i prodavali preko njuskala Dead Space, Red Orchestru i slicno kao account s igrom :DD lol. Nisu oni duzni dati nista sve je to marketing mi tu nista ne mozemo, osim bit zahvalni L4D 2, Red Orchestra ili Dead Space koliko god stare igre bile veoma su na visokoj razini i imaju svoju vrijednost.
predobro
moj sin obožava ovo igrat
Ako ti se igraju besplatne igre imaš pirate lol.
Eno ti plants vs zombies cicijo ....
WoW + D3 BN account za nesto mjenjam... ponude na pM.
mijenjam akaunt sa BF3, ponude u pm
Zaboravio si da sada imaš i dead space i plants vs zombies
Zaboravio si da sada imaš i dead space i plants vs zombies
ne razumijem, znam da su na on the house ali me ne zanimaju te igre, imam viska bf3 koji bi da zamijenim za neku drugu igru
Mjenjam Smite account sa god packom svi bogovi otključani+oni koji budu dolazili isto,par skinova,mjenjam za nešto ponudite pa ćemo vidjet(zasitio se diabla pa ni sam neznam sta bi igrao više) 
Ima li tko šta ponuditi za Dirt 3?
Battle.net account sa WoW Pande + D3
Origin account sa BF 4 + Premium te FIFA 12,13 i 14 - FIFA 14 sa 3 TOTS igraca i milijun coinsa.
Zamjena za keš, wildstar + game time...
imam:
origin acc s fifom 10 i 13 još jedan origin acc s bf3 bez premiuma, steam acc sa borderlands 1 i još keyeve iz origin bundle-a dead space 3 je tu i jos neke (nema bf3 key)
sve to dam za bf3 + premium ili barem bf3 sa aftermath i endgame.. eto valjda je ponuda postena..
Imam:
Race Injection
Greed Corp
Beatbuddy: Tale of the Guardians
Starseed Pilgrim
HOARD
Euro Truck Simulator
Wildlife Park 3
Worms Blast
Zelio bih:
Sacred Citadel iz one day humble bundlea ako je netko zainteresiran.
Origin account sa BF 4 + Premium te FIFA 12,13 i 14 - FIFA 14 sa 3 TOTS igraca i milijun coinsa.
imam:
origin acc s fifom 10 i 13 još jedan origin acc s bf3 bez premiuma, steam acc sa borderlands 1 i još keyeve iz origin bundle-a dead space 3 je tu i jos neke (nema bf3 key)
sve to dam za bf3 + premium ili barem bf3 sa aftermath i endgame.. eto valjda je ponuda postena..
još uvijek trazim nekoga za zamjenu! :)
Dobio danas na gamemineru pa poklanjam https://www.humblebundle.com/downloads?key=uUBtnCHAkFHfEcxy
ako je nekome ostao možda sims 3 key iz humble , samo mi main igra treba , nagradit ću ga nekim steam giftom 
Mjenjam za wildstar game time ili keš...
Mijenjam Origin account za 30 TF 2 keyeva(Mann Co. Supply Crate Key)
BF3 i BF4 su premium.
Nakon razmjene keyeva kontaktirat ću support i promijeniti mail na accountu u koji god želite.
Na GMG opet free igra: https://freegame.greenmangaming.com/?emst=wRKvicKA7N_228154_453220_527
Imam origin account sa crysis 1 i 3 hunter edition + steam account sa crysis 2: maximum edition,mirrors edge i MoH...bilo kakve ponude u pm
Netko zainteresiran sa ponudama na PP ;)
Crusader Kings II + Crusader Kings II DLC Collection
The Crusader Kings II DLC Collection comes with a royal serving of 21 DLC packs that will hopefully quench your thirst for conquest and strategy.
Includes: Crusader Kings II: Dynasty Shields, Crusader Kings II: Mongol Faces, Crusader Kings II: Songs of Albion, Crusader Kings II: Songs of Faith, Crusader Kings II: Ruler Designer, Crusader Kings II: Songs of the Holy Land, Crusader Kings II: African Unit Pack, Crusader Kings II: Songs of the Caliph, Crusader Kings II: Sword of Islam, Crusader Kings II: Dynasty Shield II, Crusader Kings II: Legacy of Rome , Crusader Kings II: Byzantine Unit Pack , Crusader Kings II: African Portraits , Crusader Kings II: Songs of Byzantium , Crusader Kings II: Sunset Invasion, Crusader Kings II: Russian Portraits, Crusader Kings II: Russian Unit Pack, Crusader Kings II: Songs of the Rus, Crusader Kings II: The Republic, Crusader Kings II: Mediterranean Portraits, Crusader Kings II: Songs of Prosperity
EDIT: Never mind ;)
ovo sve za diablo 3 + expansion, molio bi keyeve ne accounte 
primam i battle net accounte.
bok ljudi, imam battlenet account sa Diablo 3 + ROS, WOW Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm i mijenjao bi ga Dark Souls 2 key/steam gift. dajem naravno sve potrebene podatke uz account.
za dodatne informacije slobodno se javite u pm ili me dodate na steamu http://steamcommunity.com/id/parallel9/ . pozdrav, zivjeli!