Bas sve morate uzeit, sigurno je i samo jedna osoba :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam:
Dead space
Dead space 3
Burnout paradise
Crysis 2
Medal of honor
Mirrors edge i
Battlefield 3
ključeve za origin ( Humble Bundle ) pa ako je neko zainteresiran poklanjam ali jedan ključ jedna osoba.Poruke u inbox, ( dijelim po redu kako se tko javi ).
Gotovo sve podjeljeno. Hvala.
Ima ko poklonit il razmjenit far cry 3?
Uopce mi je debilno postat tu buduci da nikad nisam ni poklanjo ni uzimo igru ali sam vec napiso da stavite ogranicenje mozda se moze slozit i neka druga zastita da samo jedna osoba moze uzet po jedan key. Isto tako sam vidio par ljudi koje tu pokupe igre i onda ih prodaju, mislim wtf??? takvima osobama bi odma trebo ici hardwer ban da vise nikad nemaju pristup. Kakvo dubre moras bit da takvo nesto ides napravit.
Uopce mi je debilno postat tu buduci da nikad nisam ni poklanjo ni uzimo igru ali sam vec napiso da stavite ogranicenje mozda se moze slozit i neka druga zastita da samo jedna osoba moze uzet po jedan key. Isto tako sam vidio par ljudi koje tu pokupe igre i onda ih prodaju, mislim wtf??? takvima osobama bi odma trebo ici hardwer ban da vise nikad nemaju pristup. Kakvo dubre moras bit da takvo nesto ides napravit.
Forum se ne može ograničiti na predloženi način. Zato sam predložio da se koristi stranica poput steamgifts.com gdje se takve stvari mogu regulirati. Dok sami ne krenete tako djeliti keyeve, događati će vam se, kao u slučaju iznad, da svi keyevi budu iskorišteni u roku jedne minute (pokušao sam aktivirati prvi, točno minutu nakon objave, pretpostavljam da su i svi ostali bili aktivirani u tom trenutku).
Da, isto misljenje dijelim sa tobom, mislim i da ljudi nebi trebali pisat key-eve nego da kazu sta imaju i da im se osoba javi i da moze dobiti samo jedan key, npr. ja sam htio mafiu 2 a nemam novaca za nju, i sta sad, neko je 100% uzeo sve keyeve i cya, mozda napravio novi account tamo sve aktivirao i krene ga prodavat, mislim stvarno >_<
Forum se ne može ograničiti na predloženi način. Zato sam predložio da se koristi stranica poput steamgifts.com gdje se takve stvari mogu regulirati. Dok sami ne krenete tako djeliti keyeve, događati će vam se, kao u slučaju iznad, da svi keyevi budu iskorišteni u roku jedne minute (pokušao sam aktivirati prvi, točno minutu nakon objave, pretpostavljam da su i svi ostali bili aktivirani u tom trenutku).
Jesi siguran? Ovaj forum je dosta drugaciji nego ostali nzn sta oni koriste ali vidim da ima jako puno raznih opcija, tipa ove zvjezdice i to pa mi je malo cudno da nemogu jos nesto napravit.
Steam gifts ljudi, bug (steam ) grupa ljudi ali koga briga glavno da se tu zalite. Preko Bozica podjelili smo jaaaako puno igara medju kojima je bio i SR IV tako da stvarno ne trebate tu izmisljat toplu vodu nego koristite ono sto imate na raspolaganju.
Steam gifts ljudi, bug (steam ) grupa ljudi ali koga briga glavno da se tu zalite. Preko Bozica podjelili smo jaaaako puno igara medju kojima je bio i SR IV tako da stvarno ne trebate tu izmisljat toplu vodu nego koristite ono sto imate na raspolaganju.
Kako upast u grupu?
izvinjavam se sto je ovako ispalo sa kljucevima ali sam dobio ban na steamgiftu jer nisam aktivirao sve igre koje am dobio nego ih dao ekipi koja bi ih igrala a nije mi palo na pamet da ih prosljedim nekom na bug online giweaways grupi da ih podjeli
Ima netko igre sa AMD Gold/Silver coupon-a ?
zainteresiran sam za zamjenu
Imam ja Sapphire Gold Membership neaktiviran
Jesi siguran? Ovaj forum je dosta drugaciji nego ostali nzn sta oni koriste ali vidim da ima jako puno raznih opcija, tipa ove zvjezdice i to pa mi je malo cudno da nemogu jos nesto napravit.
Siguran sam. Trenutno ne postoji takva mogućnost. Međutim, nisam rekao da se to ne može napraviti, cijeli forum je "ručno rađen", tako da se i ovo može ubaciti. Samo treba nagovoriti Domagoja da to odradi. Otvorite temu u Ideje, sugestije, prijava problema i pomoć u vezi Foruma podforumu, možda netko reagira.
ako netko ima Mafia 2 key viska, imam hearthstone beta key za trade
Jel ima netko payday 2 ili cs:go? Javite mi se na pm..
ja tražim cs go pa ako neko ima neš netreba poklonit dogovorit ćemo se ;)
Ako ko ima viska L4D 2 neka se javi na PM, zakasnio sam kad se besplatno dijelio
Ima tko da poklanja original igre za PS1?
pozdrav jel moze neko ako ima cs go ili neku igru na setamu pa da posalje
fala unaprid nekk se javi u PM
pozdrav jel moze neko ako ima cs go ili neku igru na setamu pa da posalje
fala unaprid nekk se javi u PM
Majstore, tek si došao ovdje i već žicaš...
Inače, pogledaj naslov teme: Razmjena i poklanjanje igara , a ne Razmjena i žicanje igara
Mjenjam Far Cry 3 za nešto..ponude na PM
Tražim: CS GO I Payday 2
Ostali mi keyevi za steam:
Football Manager 2014 (brazilska regija, moze se aktivirati preko VPN)
Total War: Shogun 2
Pirates of black cove
Sword of stars
Vessel
AquaNox
Painkiller
Star Ruler
Enda&Harvey
A new beginning, final cut
Sword of stars II: Enhanced edition
Aqua Nox 2: Revelation
Crusader Kings Complete
Trazim nesto neloseg sto nisam igrao u zamjenu, javite se na PM :)
The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack
...na steamgifts. Tko želi, nek navali.
May the best one win. Obzirom kak ovdje nije vrijedio nit kune za zamjene, otvorio sam giveaway za sve stanovnike planeta zemlje, netko će biti zadovoljan DLCom koji košta 20 dolara.
Mijenjam FEAR i FEAR 3 za neku igru isto iz prijašnjih humble bundle-a,ponude u PP.
otišlo
Pozdrav!
imam kupone s popustom za igre pa ak nekom treba na pm...
90% http://store.steampowered.com/app/207930/
90% http://store.steampowered.com/app/253980/ ---- Nema vise...
50% http://store.steampowered.com/app/46400/
jel je itkome ostao serious sam 3 bfe iz humble jubmo bundlea? ako je neka mi posalje pp pa se dogovorimo..buraz mi polako dize zivce jer ga hoce igrat -.-"
EDIT: evo rijeseno. zahvaljujem se kolegi midzan21
evo steam acc sa:
-Dirt3
-Dota2 (free nabavio)
-L4D2 (isto)
za acc sa CS:GO
pozdrav,,eto ako ima koji dobrovoljac,zamijenio bi battlefield 4 premium + china rising origin acc za kakav steam ili slican acc da je gore dirt 3 i jos koja igra,,mjenjam jer nisam bas odusevljen igrom, pa ko voli nek izvoli :) hvala i pozdrav :)
imam cod mw3 i dirt 3....na steamu....i dam ti jos i origin bc2
sinoc sam se mijenjao tako da ovo vise nije aktualno.