the red solstice alpha key DKqRaky6
World or Tanks invite card DP8GBV-5T49XH
World of Tanks invite card DP8GBS-5D74YY
the red solstice alpha key DKqRaky6
World or Tanks invite card DP8GBV-5T49XH
World of Tanks invite card DP8GBS-5D74YY
Dobio HS key sa giveawaya,koji se morao odmah iskoristit nazalost jer nedozvoljavaju prodaju,pravilo je bilo ako osvojis da se iskoristi i posalje SS inace bi bio banan key.Ja vec imam Hearthstone duze od mjesec dana ovo mi nikako netreba,ako se neda nekome cekat open betu i ima nest za ponudit pa javite.Battlenet account je novi samo sa HS na njemu ima se battletag za napravit,i igru sasvim pocinjete od pocetka.Nevrijedi nista posebno ima ko koji humble key ili nesto slicno da mu netreba prihvacam nista posebno netrazim niti zelim,ako ne dajem braticu da se zadovolji s igricom 
Eo zao mi je stvarno dosta ljudi me PM alo u kratko vrijeme,ispričavam se ako nekome nisam stigao odgovorit na pm,ali eto prvi se javio tomek pa se s njim odmah zamjenio
Imam Wildstar permanent beta account,ne weekly,jucer sam dobio key za to pa iskoristio ali nazalost meni steka igra,tako da cu se radije vratit na wow.Neznam zasto ali vidim da se dalje ti keyevi i acc prodaju za 50 dolara+ na stranim forumima.Podsjeca me na hearthstone kad je dosao odmah
mozda je puno a mozda ne meni bi trebao ovaj lijepi skyrim legendary edition koji je na prodaji na steamu ili wow prepaid karta.Dajem uz account i originalni mail koji je napravljen,znam da naši necjene to da se za tolko prodaje,a ni ja bome ali ipak eto vrijedi probat.Pa netko moze igrat igru ili prodat/mjenjat dalje negdje,LP
Molio bih da ako mi je netko voljan uzeti GTA V za X360 na Game.co.uk da mi se javi na PP. Novac mu uplatim sutra odmah ujutro.
Imam Wildstar permanent beta account,ne weekly,jucer sam dobio key za to pa iskoristio ali nazalost meni steka igra,tako da cu se radije vratit na wow.Neznam zasto ali vidim da se dalje ti keyevi i acc prodaju za 50 dolara+ na stranim forumima.Podsjeca me na hearthstone kad je dosao odmah
mozda je puno a mozda ne meni bi trebao ovaj lijepi skyrim legendary edition koji je na prodaji na steamu ili wow prepaid karta.Dajem uz account i originalni mail koji je napravljen,znam da naši necjene to da se za tolko prodaje,a ni ja bome ali ipak eto vrijedi probat.Pa netko moze igrat igru ili prodat/mjenjat dalje negdje,LP
Mjenjao za Skyrim LE hvala :)
Mijenjam Serious Sam Complete Pack (sve Serious Sam igre u kompletu) za igru te vrijednosti ili više igara ukupne vrijednosti podjednake tom paketu.
Ponude najbolje šaljite preko privatnih poruka. Hvala.
Bump
ako ima neko ko ne igra cod2 vise a ima org key nek mi se javi :)
Molio bih da ako mi je netko voljan uzeti GTA V za X360 na Game.co.uk da mi se javi na PP. Novac mu uplatim sutra odmah ujutro.
BUMP!
15% off code za nekog tko hoce nabavit nesto preko origina.
Sada ima popusta pa ako hocete nadodat na to za 75% popusta na neke igre
9GY8-B3FY-RPD8-4Q6L-5JYU
Hydrophobia Prophecy (Steam):
BTLWN-0KQCZ-L7LD3
Tko prvi - njegovo :)
Mjenjam WarZ account za 60 dana wow gametime ili koliko vec...
9S8G-5MUT-UU8N-32WX-F2B7
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
imam 2x trine steam gift..ponude u pm.. bilo sta..samo da ih se rjesim.. uzeo na steamu sta mi je ostalo 10kn psc :) (mogu i igre iz nekih bundlea)
Uz ovog gore dajem i LoL account na kojem ima oko 20+ champova kupljenih ima onih runa, 30lvl, NE server - ranked brijem da nije niti igran. Dajem oboje za WoW game time.
Origin:
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising x2
Populous
Dead Space
Steam
Dead Space
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Mirror's Edge
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Ponudite bilo sta, pa cemo vidit :D
Može i neki key iz drugog Humble Bundle-a :)
Dajem Medal of Honor i BF3 Origin acc za FIFU..
dajem diablo 3 acc. za batman arkham origins..na pm
Je ima netko multyplayer igru (strategiju) da poklanja za steam nesto sto onako mogu dugo igrati recimo kao company of hereos.
Pozdrav ljudi,
Ostalo mi je od Humble Bundla neredeemani ključevi od:
Ako netko ima nešto što bi ponudio u zamjenu, pošaljite mi PM.
Pozdrav
EDIT:
Nema više! :D
Uz ovog gore dajem i LoL account na kojem ima oko 20+ champova kupljenih ima onih runa, 30lvl, NE server - ranked brijem da nije niti igran. Dajem oboje za WoW game time.
Dajem BF3 acc za CS GO gift/acc
PM zainteresirani :)
Bokte ovdje više ne možeš napravit ponudu da ne dobiješ thumbs down :D
Ako ne daješ 1104 besplatna ključa TD!!!
I što fali momkovoj ponudi?
Bokte ovdje više ne možeš napravit ponudu da ne dobiješ thumbs down :D
Ako ne daješ 1104 besplatna ključa TD!!!
I što fali momkovoj ponudi?
Fale besplatni ključevi.... očito su ovdje samo tipovi koji vide ovo "poklanjanje igara" i moralne vertikale....
Ova tema treba da promjeni naslo u Poklanjanje igara, jer vec postoji glavna tema za steam trade realno...ljudi se zabune i uspamaju na sve strane ...
just my 2 cents
Ova tema treba da promjeni naslo u Poklanjanje igara, jer vec postoji glavna tema za steam trade realno...ljudi se zabune i uspamaju na sve strane ...
just my 2 cents
Ona tema je steam trade,a u ovoj mogu i origin i svi drugi servisi.
Minecraft Premium Acc
Login: wootiownify@yahoo.com