imam foul play gift za trade. tražim neki drugi random steam gift. PMajte ako je netko zainteresiran. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam Iz proslog bundlea par igara za origin koja nisam aktivirao, niti ne planiram. Ako tko mijenja Arkham City iz novog HB za igrice na originu, neka se javi u inbox, hvala =)
edit: popis igara:
-Dead Space Origin Key
-Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
-Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Dajem Humble weekly sale (Team 17):
Kao i keyeve iz Origin Humble Bundle-a
Za Euro truck Simulator 2 key(origin/steam) ili steam gift
Znam da je ETS2 dosta vrijedniji od ovog svega ali to je nazalost sve sto imam ponuditi :(
.... nvm, fail
Dajem Humble weekly sale (Team 17):
Za Euro truck Simulator 2 key(origin/steam) ili steam gift
Znam da je ETS2 dosta vrijedniji od ovog svega ali to je nazalost sve sto imam ponuditi :(
Čak i nije vrijedniji, imaš na Gamersgate weekend akciju za ETS2 pa si kupi za 6,78€
Imam steam acc sa COD BO2 i MW2. Ponudite nesto...
Origin acc s Battlefield 3?
origin acc sa battlfield 3,crysis 2 + steam acc sa mirrors edge i C&C Red Alert 3
BF3 Premium jedino, obicni vec imam :)
BF3 Premium jedino, obicni vec imam :)
Te dvije igre ne vrijede skupa kao sam BF3 a kamo li Premium XD.
Zašto su svi moju ponudu shvatili ozbiljno? lol
Bugbear je na svojoj Kickstarter stranici objavio giveaway svog protipa iz 2003.
Svejedno, valja probati 
http://www.kickstarter.com/projects/1470493497/next-car-game-a-motorsport-with-attitude/posts/654899
Na raspolaganju za trampu:
- Dead Space Origin Key
- Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
- Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
- Dead Space 3 Origin Key
- Medal of Honor Origin Key
- Mirror's Edge Origin Key
- Battlefield 3 Origin Key
- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
- Populous Origin Key
- Dead Space Steam Key
- Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
- Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
Imam ove keyeve na raspolaganju za zamjene, ponude šaljite u box!! (U obzir dolaze i setovi karata za igre koje već posjedujem http://steamcommunity.com/id/hurki )
imam jedan steam key za Euro Truck Simulator. PM me.
Mjenjam Guild wars 2 acc sa cd keyem za 6 5 mistery League fo Legends gifta, no može i raznovrsne ponude na PM.
Mjenjam Guild wars 2 acc sa cd keyem za 6 5 mistery League fo Legends gifta, no može i raznovrsne ponude na PM.
Trebas biti friend sa nekim 2 tjedna kako bi mogo poslat Mystery gift, a oni ti jos traju samo par dana 
_
Imam iz zadnjeg Humble Bundlea The Lord of the Rings: War in the North koji mogu giftati, no nisam baš zainteresiran za igru.
Tražim Fallout New Vegas, Red Faction Armageddon, Dragon Age: Origins, Final Fantasy VII (naravno, ne sve, nego jednu od njih) :).
Ili ponudite nešto u inbox, hvala :)
Giftam:
STEAM:
Mark of the ninja 7NG57-GP8KM-8LGAK
LIMBO 24TGI-QGKDP-M89ZH
Bastion NLAKQ-FHYTA-NTDMR
djed uranio !! :)
EDIT: account otišao pa-pa
Imam Origin acc sa BF3 Premium Edition i sa još nekim igrama sa slike (više manje su sa onog Humblea) i pošto mi se više ne igra, stavio sam ga u prodaju, vidim da nema zainteresiranih, pa može onda i zamjena za neku igru ili nekakav acc, javite se u PM pa vidim da li mi se sviđa (CoD neću ni pod razno)
Account ima novi email i promijenjeno sve na originu tako da možete stavljati svoje podatke do mile volje
imam mafiu 2 nekoristen key...na pm
.
Imam origin account s battlefield 3, malo igrano oko 8 sati. Mijenjao bih za Euro truck simulator 2
Imam origin account s battlefield 3, malo igrano oko 8 sati. Mijenjao bih za Euro truck simulator 2
IMas eurotruck po 5-6€ na netu.
IMas eurotruck po 5-6€ na netu.
6,25$, manje od 5€
ljudi jel bi mi htio tko uzet ETS2 ovaj za 7 dolara, za 5h istice ponuda, samo se javite u pm, ja Vama zauzvrat kupim bon prije nego li mi vi kupite igru? Molim vas ajde neko!
https://www.humblebundle.com/store/p/eurotrucksimulator2_storefront
Da, samo se javite u PM
Mjenjam The Sims 3 key za neki Steam gift, key, DOTA 2 iteme itd.
PM.
imam jedan key za prince of persia forgoten sands za UPLAY, ako netko želi nek se javi pa da vidimo jel ispravan, pozz
Ima tko onaj humble deep silver bundle? samo me dead island GOTY iz njega zanima,mogu mu za dead island ponuditi steam acc sa HL 1 i steam key za dear easter,mafia 2 i civ 5 steam keyeve.
sve to za dead island goty iz onoga bundla