Imam Don't Starve za Steam kao gift. Mjenjam za razno... Ponude u PM. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz, imam Hearthstone Account to je jedina igra na tom accountu , sve su klase 10 level + najveci level klase na accountu jest Shaman (26) , ima Grand Master titulu u areni i silver ? u playmode , vecinom sam igrao Unranked mode , 1 legendary foil card Leeroy Jenkins , oko 5-6 golden (foil) , 80 golda je preostalo na accounta.Ponude u private message. LP!
U nekom davnom Humble Bundle sale-u sam dobio 2 ključa za "Low Light Combat". Ako nekoga zanima:
Nitko?Treba mi bilo kakav Steam account sam da ima neke kupljene igre , dajem HS
Mjenjam Guild wars 2, ponude na PM
Pozdrav,
imam viška sljedeće:
DOOM 3 BFG - steam
Populous - origin
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising - steam/origin
Burnout Paradise: The Ultimate Box - steam/origin
Deus Ex: Invisible War - steam
Deus Ex: Game of the Year Edition - steam
Medal of Honor - steam/origin
Trebam:
system shock 2, Witcher 2 EE, Dragon Age 2, Dead space 2, Metro 2033
Ako je netko za razmjenu neka se javi na PM
imam steam account sa torchlight2 i lvl30 lol acc sa full ap runama i acc je unraked mjenjam to za bf3 origin key pm ako ste zainteresirani
CS:GO acc mijenjam za nešto
CS:GO acc mijenjam za nešto
Steam sa:
-MW2 ruski
-Blacklight Retribution
-Crysis 2 Max Edition
-Dota 2
-Portal
?
voucher discount code za civ5 i mafia 2 dlcove
GMG20-P6Y1F-KC19F
Tražim
Humble Deep Silver Bundle
Našao !!!
Tražim Arma III kiljuč, dajem nešto od sljedećeg u zamjenu (po dogovoru):
- Sleeping Dogs, Steam
- Hitman: Absolution, Steam
- Deus Ex: Human Revolution, Steam
Ta ti igra sokole moj vrijedi kao sve to šta si nabrojao, pa jos jedno dvadeset eura odprilike!
Ta ti igra sokole moj vrijedi kao sve to šta si nabrojao, pa jos jedno dvadeset eura odprilike!
Zato piše ono u zagradi - po dogovoru...
Oce neko ac3 key mjenjat za fc3?
pm
javim vam se sutra.
Za one koji su udarali TD za Hearthstone:
http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=2489082&postcount=188
Jednostavno nema smisla prodavati tako nesto.
još tražim ako netko ima ets 2 :)
Imam uplay account sa Far Cry 3
Ponudite nešto za zamjenu
Nudim Battlefield 3 key. Ponudite nešto za zamjenu.
Izasao je novi Humble Bundle, ovaj put sa poprilicno dobrim igricama, vrijedi kupiti :)
Ima li tko BF3 Premium za zamjenu, moze i acc?
Bump
Ako netko slucajno ima call of duty 2 ja imam diablo 3 acc i origin acc sa bf3 moh i jos par igara za zamjenu ....
Ja imam Greed:Black Border,Chrome:SpecForce i Ravaged: Zombie Apocalypse (sve dobio na Tremor Games igrajuci neke flash igrice). Ugl. ako neko hoce moze m idat ponudu lol ako ne mogu i poklonit ionako ne igram. Ps. ako ima netko pitanja za Tremor Games posaljite mi poruku. :D
jutros podijelio 7-8 keyeva i dobio žuti karton jer sam postao u temi popusti i dobre akcije 

Evo steam igara iz najnovijeg bundle-a, kljucevi se ne mogu dati direktno vec ih morate redeemati na url-ovima.
Tko prvi, njegova djevojka.
The Lord of the Rings: War in the North
Evo steam igara iz najnovijeg bundle-a, kljucevi se ne mogu dati direktno vec ih morate redeemati na url-ovima.
Tko prvi, njegova djevojka.
The Lord of the Rings: War in the North
Pokušao sam uzet The Lord of the Rings: War in the North ali je već uzet ... hvala u svakom slučaju.
Hvala, upiknuo F.E.A.R 3
Evo jos jedna runda, bez LOTR:
Evo jos jedna runda, bez LOTR:
Je ste brzi
P.S jel vi u slobodno vrime stojite na forum i lupate f5 u ovoj temi 
jutros podijelio 7-8 keyeva i dobio žuti karton jer sam postao u temi popusti i dobre akcije 

mozd je moderator bio "ljut" sto nije pokupio niti jednu igru