- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uglavnom do 2 tjedna, premda mi je znalo doć i za 6 dana
Sta trebam napravit da mi vrate vise 150 kn za igru koju necu dobit jer in nije u stocku vise? Znaci narucena je igra 15.3. i nisan je ocekiva dobit misec ipo, dva jer in nije u stocku bila, ali san onda nakon dosta vrimena dobija mejl kako je uopce nece vise dobivat i da mi se ispricavaju bla bla, i ja san reka ok, moze povrat novca . I od tad (kraj petog miseca, tako nesto) san razminija par mejlova s njima i na svakom im je odgovor kako se ispricavaju i rade na tome. I, kad mogu ocekivat mrtvih 150 kn nazad?
Sta trebam napravit da mi vrate vise 150 kn za igru koju necu dobit jer in nije u stocku vise? Znaci narucena je igra 15.3. i nisan je ocekiva dobit misec ipo, dva jer in nije u stocku bila, ali san onda nakon dosta vrimena dobija mejl kako je uopce nece vise dobivat i da mi se ispricavaju bla bla, i ja san reka ok, moze povrat novca . I od tad (kraj petog miseca, tako nesto) san razminija par mejlova s njima i na svakom im je odgovor kako se ispricavaju i rade na tome. I, kad mogu ocekivat mrtvih 150 kn nazad?
trebo ti je doci mail da su vratili novac natrag i da bi u roku od najkasnije 5 dana novac trebao biti vidljiv na tvom racunu....
A eto, jos cekam taj mejl. Valjda ce ubrzo jel mi se ne da povuci-potegni s njima jos 2 miseca.
Free shipping na sve opet
Uživajte.
Planiram preorderat darksiders 2 koliko zadnje znam izlazi 21.8 pa me zanima kada bi zavvi poslao igru: na dan izlaska ili nekoliko dana prije.
nekoliko dana prije. Konkretno ja sam preorderao Dead Island-a GOTY i poslali i naplatili su mi ga tjedan dana prije.
dostava u 10 dana.
Samo paket mi je došao iz Mađarske, ne iz UK xD
meni kasni sa zavvija evo već 3 tjedan nije stiglo, inače uvijek za 7-10 dana
imam par pitanja a tice se dostave. mislim odjednom narucit vise stvari(filmova i igara) a znam da ce mi opalit carinu i pdv onda. sad sto ako ja odvojeno narucim te stvari, oce oni to polsat onda ipak skupa ili odvojeno? mislim da carina nejde do 160 kn.
imam par pitanja a tice se dostave. mislim odjednom narucit vise stvari(filmova i igara) a znam da ce mi opalit carinu i pdv onda. sad sto ako ja odvojeno narucim te stvari, oce oni to polsat onda ipak skupa ili odvojeno? mislim da carina nejde do 160 kn.
Ja naručio dvije stvari zajedno, a poslali ih odvojeno jer nisu imali na lageru valjda taj dan pa su poslali idući. Tako da možeš naručit posebno, naručiš par stvari da ne prelazi tih 160 kn i onda par dana kasnije naručiš drugo.
izgleda da necu narucivat nista jer je hebena funta drasticno porasla.

kako u eurima, meni je sve u funtama.
kako u eurima, meni je sve u funtama.
u gornjem desnom kutu možeš mijenjati valutu
pa dobro al ti dođe na isto, samo u drugoj valuti.
pa dobro al ti dođe na isto, samo u drugoj valuti.
pa to je i logično
Zapravo je malo jeftinije u funtama.
Razlika u cijenama za ME3 između funte i eura je ~15kn.
Ali da, koji se to vrag događa s funtom, nedavno je bila manja od 8kn?
E pa to i govorim, ja si vec sve izracunam i onda vidim da je funta 9,6, pa nemogu vjerovat, a i dolar raste preso je 6 kn i dize se.

Izgleda da nista od mojih 150 kn. Govna mrtva.
Izgleda da nista od mojih 150 kn. Govna mrtva.
neznam stvarno zašto ti nisu dali refund, ja sam ga zatražio neki dan i dobio ga u roku 24 sata

A javija san se paypalu ima skoro tjedan dana i nista jos od odgovora
A javija san se paypalu ima skoro tjedan dana i nista jos od odgovora
a jesi je javio zavviju na facebook zavvi customer stranici, tamo uvijek brzo odgovore i sve probleme riješe
Odlično iskustvo naručio sam Turtle Beach Z6a za 5 dana stigle bez carine :Đ
Odlično iskustvo naručio sam Turtle Beach Z6a za 5 dana stigle bez carine :Đ
kad si ih narucio ja sam svoje narucio 9 a poslali su ih 10.8 jos nisu dosle