Iskustva s trgovinom Zavvi

poruka: 757
|
čitano: 313.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Iskustva s trgovinom Zavvi
rebelsy kaže...

Meni nitko ne odgovara, posalo sam jos jedan upit - nista ...

da faq is happening? zelim refund novca da mogu naruciti nesto drugo... ali nitko se ne javlja, wtf?!

jesi im se javio na mail ili preko onoga na stranici, trenutno su valjda kupili novo veliko skladište pa imaju jako puno posla

mijauu
15 godina
neaktivan

otisao sam pod "orders" i onda "query" ...

kako da ih drugacije kontaktiram, lud sam...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako imas FB ili Twitter prijavi i tamo problem samo stavi broj narudzbe likovi koji su zaduzeni za FB i Twitter cesce provjeravaju komentare nego ovi iz podrske :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ako imas FB ili Twitter prijavi i tamo problem samo stavi broj narudzbe likovi koji su zaduzeni za FB i Twitter cesce provjeravaju komentare nego ovi iz podrske :D

nemos vjerovat, prije se javljaju preko glupavog fejsa nego supporta ... 

14 godina

Imali su velikih problema sa posiljakama koje su narucivane i poslane krajem cetvrtog mjeseca, meni je moj Portal 2 dosao nakon tocno 26 dana..

Po reakcijama drugih, stanje je sada koliko-toliko normalno pa posiljke stizu u roku 10 dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kontaktirao ih preko facebooka, odgovorili mi u roku 1 dana ... nakon sto sam im iznio problem i support me napokon ponovno kontaktirao i potvrdio refund novca (u roku 3-5 dana novci sjedaju)...

ALI pazi ovo, danas meni narucene stvari stizu na adresu nakon +33 dana... pa me zanima sto sada? oni su refund vec izvrsili, meni u medjuvremenu stigao paket....

0 0 hvala 0
16 godina
javi im se i reci da si dobio robu. ako je refund pokrenut, dobit ces tu lovu nazad. ako im ne kazes, dobio si robu mukte- ne mogu ti ju naplatit.
15 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...
javi im se i reci da si dobio robu. ako je refund pokrenut, dobit ces tu lovu nazad. ako im ne kazes, dobio si robu mukte- ne mogu ti ju naplatit.

znaci u svakom slucaju sam dobio robu, a da je nisam platio (i ako im kazem i ako ne) ?

17 godina
neaktivan

Da, samo tu možeš bit điber i uzet item bez da si platio, a moš bit i pravi čovjek pa im platiti jer je ipak stiglo.

Na kraju krajeva, ionako nije njihova krivica nego krivica pošte/carine.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

5 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Pozdrav,planiram uzeti diablo 3 sa zavvija ali koliko vidim pise da salju unutar mjesec dana,koliko to zapravo traje?

I've lost almost ten pounds now. You see what I mean? I totally know what it's like to be a Jew in the Holocaust now.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Traje koliko i piše - poslat će ti ga negdje unutar 1 mjeseca. Možda za 2, a možda za 20 dana. I još 7-10 dana da stigne u Hrvatsku. I onda će ti zaglaviti na carini jer košta 50 €. Pa ćeš morati platiti PDV, ... Ako ga kupiš danas, do srpnja bi ga trebao zaigrati.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
13 godina
protjeran
cinco44 kaže...

Traje koliko i piše - poslat će ti ga negdje unutar 1 mjeseca. Možda za 2, a možda za 20 dana. I još 7-10 dana da stigne u Hrvatsku. I onda će ti zaglaviti na carini jer košta 50 €. Pa ćeš morati platiti PDV, ... Ako ga kupiš danas, do srpnja bi ga trebao zaigrati.

Uf sta nista prije >.<

I've lost almost ten pounds now. You see what I mean? I totally know what it's like to be a Jew in the Holocaust now.
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jel salju oni u hrvatsku?

Sad se pokusavam regat na hrvatsku ali nejde jer nema hrvatske u opcijama?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 0:16 (CD_king).
15 godina

Evo ja sam narucio igru za ps3 sa zavvia i poslali su mi ju 24.5 i jos mi nije dosla a napisano je ako ne dođe za 10 dana da ih kontaktiram. Sta da radim da jos cekam ili?

0 0 hvala 0
17 godina

Jel si siguran da kazu da ako ne dodje za 10 dana? Mislim da je 30.

15 godina
neaktivan

30 dana je rok, onda ih tek kontaktiras, pa poslije trazis refund ili da ti posalju isti item ponovno...

btw. ne znam sto je s tom postom/carinom u zadnje vrijeme, sve nekako usporeno... prije su mi stvari iz UK znale stici za 3-5 radnih dana, a sad ako dodju u roku 3 tjedna - dobro je...

0 0 hvala 0
15 godina

Evo stiglo je, sve je ok kutija je citava a i igra skupa s njom :D i nije bilo carine

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
assassin 002 kaže...

Evo stiglo je, sve je ok kutija je citava a i igra skupa s njom :D i nije bilo carine

meni poslali jos 18.05 (tebi 24.05) robu u vrijednosti oko 130 kn i jos nije doslo, a tebi je doslo...

f?ck logic !

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 19:46 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

Vidim da mnogi kupuju na zavviu pa budući da imam svog favorita što se tiće igara

želio bih preorderat Far Cry 3.

No zanimaju me neke stvari.

Ako ja sada preorderam ja moram odmah platiti jer piše da će mi naplatiti dok budu slali.

Dakle ja ne kužim kako se plaća: paypalom ili karticom i mogu li ja u slučaju odustati od preordera.

Kako je sa slanjem, budući da igra košta 400 kn carina je obavezna. A kako je sa poštarinom, koliko se plaća i koliko

se ćeka vrijeme dostave?

Još nikada nisam kupovao na zavvi-ju pa mi reci neki savijet ako se sjetite.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

No zanimaju me neke stvari.

Ako ja sada preorderam ja moram odmah platiti jer piše da će mi naplatiti dok budu slali.

Dakle ja ne kužim kako se plaća: paypalom ili karticom i mogu li ja u slučaju odustati od preordera.

Kako je sa slanjem, budući da igra košta 400 kn carina je obavezna. A kako je sa poštarinom, koliko se plaća i koliko

se ćeka vrijeme dostave?

Još nikada nisam kupovao na zavvi-ju pa mi reci neki savijet ako se sjetite.

Skidaju novac sa paypala/kartice tek kad posalju item tebi. Znaci placas ili paypalom (ako ga imas) ili karticom direkt ...

Mislim da mozes otkazati preorder ali naravno prije nego sto ti posalju igru.

Cekas do 30 dana, ako ti ne stigne do 30 dana mozes traziti refund novca ili da ti posalju novi (isti takav) item. Dostava kosta 1 funtu / eur.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 13:03 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

aha znaci tako, stvarno je tako jeftina poštarina :D

Nego daj mi recite još ovo, budući da igra dođe 400 kn carina, postoji li opasnost od toga da se znam pripremiti?

I vi iskusni koji znate sa preorderima, znači taj preorder traje samo neko vrijeme ili do zadnjih dana tik prije službene 

puštanje igre u prodaju?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Nego daj mi recite još ovo, budući da igra dođe 400 kn carina, postoji li opasnost od toga da se znam pripremiti?

I vi iskusni koji znate sa preorderima, znači taj preorder traje samo neko vrijeme ili do zadnjih dana tik prije službene 

puštanje igre u prodaju?

Ja mislim da ako je preorder, onda salju igru cak tjedan dana ranije (ali nisam siguran za zavvi) ...

Carina je, bar ja mislim 10% od cijene itema, a PDVa nema na takve stvari...

Uglavnom ako ti zadrze igru na carini (ma da mislim da ne bi trebali) onda ti kuci dolazi obavijest (postom) i upute daljnje ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 20:43 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

nesto su se uljenili vec 2 tjedna cekam ps3 gamepad, nakon kolko dana ih mogu trazit refund

1 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

puštanje igre u prodaju?

Ja mislim da ako je preorder, onda salju igru cak tjedan dana ranije (ali nisam siguran za zavvi) ...

Carina je, bar ja mislim 10% od cijene itema, a PDVa nema na takve stvari...

Uglavnom ako ti zadrze igru na carini (ma da mislim da ne bi trebali) onda ti kuci dolazi obavijest (postom) i upute daljnje ...

Obrnuto. PDV bi trebao ići na sve iznad 160 kn u poštanskom prometu, a carinska stopa se mijenja. Evo, ovdje imate najčešće predmete, pa možete potražiti igre među njima.

lnova65 kaže...

nesto su se uljenili vec 2 tjedna cekam ps3 gamepad, nakon kolko dana ih mogu trazit refund

pogledaj nekoliko poruka više.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 22:04 (denix).
15 godina
neaktivan

Pogledo cd mediji i pise 0 znači nema, oslobođeno svega? :D

15 godina
neaktivan

• Hello Luka, thanks for the message. I am extremely sorry for the delay. Please note that in order to class the item as lost in the post we need to allow 21 days. Many thanks, Jordan

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

je li samo meni ili i drugima ovih dana shipping free, jer sam prošli mjesec naručivao i koštao me 1.19eur, sada vidim 0.00eur?!

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

je li samo meni ili i drugima ovih dana shipping free, jer sam prošli mjesec naručivao i koštao me 1.19eur, sada vidim 0.00eur?!

svima je sada je nekakva akcija

15 godina
neaktivan

a daj mi molim te reci koliko općenito vremena prođe između waiting for dispatch do dispatch kad ti uzmu novce i zadnjih mjesec dana dostave; koliko se čeka?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice