Ima li igraći PC šanse pored novih konzola? zaključana tema

poruka: 2.425
|
čitano: 260.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?
sirka666 kaže...
memulica kaže...

Bemti ovo bi moglo bit vrhunski. Morat ću počet štedit za novi comp.

Malo se bolje zagledaj pa ćeš vidjet da nije ništa toliko ekstra.

Metro (oba dijela) imaju puno bolju grafiku.

Istina ali ne nude kulisa kakve nudi Arma, to je cinjenica. Ne mozemo dakle direktno usporediti ali igra svakako izgleda iznimno lijepo vecinu vremena, a ne znam ih puno koje uz to nude i 270km2 samo kopnenog, detaljno uredenog podrucja za igru plus voda i podvodni svijet koji je uveden u Arma 3, AI koji actually razmislja (nepoznanica u danasnjim igrama), te brdo stvari koje mozes koristiti u igri (tona oruzja, vozila, opreme itd...). Na kraju krajeva mogu se skinuti u gace i setati otokom. Beat that consoles.

Kad je takva diskusija interesantnija... konzole mogu ovo?

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 14:58 (Minoza).
17 godina
neaktivan

Sinatra, u drugom razredu srednje isli smo na jednotjedno studijsko putovanje u Njemačku. Nismo bili u hotelu već smo bili dodjeljeni uženicima iz partnerske škole.

I dok smo ja i kolega dodjeljeni učenici koja je živjela u samom centru grada, jednog kolegu je zapala učenica koje je živjela na farmi u obližnjem selu, koja nije imala naviku odlaska u grad.

Nakon tjedan dana, u kojem sam ja uživao u izletu bez ikakvog nadzora, pitali smo tog kolegu kako mu je bilo na selu.

Nakon 3 dana odustao je od bilo kakvog nadanja da će vidjeti grad i drustvo, a predzadnji dan je proveo zureći u rupu od čavla na zidu.

Vjerunem da je on imao ispunjeniji dan, njemu ne bi palo na pamet biti tako hard core trol.

Klap klap Sinatra.

Očekujem te na svečanosti povodom  tvoje nadljudske sposobnosti maniphlacije ljudskim umom.

Spremio sam jadranske škampe i rekao kuharu da spremi zagrebačke kremšnite.

Ako ne stignes želmi  ti svu sreću u pronalaženju lijepih sličica za nastavak rasprave.

Ja maloumnik nastaviti ću razmišljati što me više veseli - češanje jaja ili kopanje nosa.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

Znaci ako igraš volanom NFS to je po tebi simulacija jer eto igraš je volanom??

U pravu si. Need For Speed je realniji simulator vožnje ako ga igraš na volanu, nego su to Project Cars, iRacing ili Live for Speed dok ih igraš na tipkovnici.

Da ih sve igraš volanom, onda možeš gradirati preciznost simulacije.

Pucačine ne mogu biti simulacije. Najbliže što bi tome došlo je spoj Xbox Kinecta, PlayStation Sharpshootera, Oculus Rifta i Tactile Gaming Vesta.

16 godina
neaktivan
Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?

Svakako da može biti simulacija i bez te opreme, u pitanju je samo razina simuliranja i  autentičnosti.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 15:26 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Aha, jer su online peticije ultimativno sredstvo prisiljavanja izdavača da mijenjaju odluke?
Navedi mi jednu koja je u tome uspjela. 

Dark souls Pc peticija.

a man , a city and a lighthouse
17 godina
protjeran
Sinatra kaže...

Kako misliš simulacija?

Paa .. mislim ono kad te opalim {#} o čelo i ti onda plačeš, jer te boli.

BTW oni prave samo igru/simulaciju, ali kad bi ih neko pratio sa hardverom ne bi imao ništa protiv.

Glory Glory Man United
17 godina
protjeran
Sinatra kaže...

Najbliže što bi tome došlo je spoj Xbox Kinecta, PlayStation Sharpshootera, Oculus Rifta i Tactile Gaming Vesta.

A neee kolega ... najbliže tome je spoj {#} i tvog čela. Ono taktilna ekstravagancija samo takva {#}

Glory Glory Man United
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Dark souls Pc peticija.

Mozes mislit kako bi je izbacili da nisu i ranije namjeravali. Peticija = dizanje hypea, kako bi se igra reklamirala u medijima.

16 godina
odjavljen
wyks kaže...

Sinatra, u drugom razredu srednje isli smo na jednotjedno studijsko putovanje u Njemačku. Nismo bili u hotelu već smo bili dodjeljeni uženicima iz partnerske škole.

I dok smo ja i kolega dodjeljeni učenici koja je živjela u samom centru grada, jednog kolegu je zapala učenica koje je živjela na farmi u obližnjem selu, koja nije imala naviku odlaska u grad.

Nakon tjedan dana, u kojem sam ja uživao u izletu bez ikakvog nadzora, pitali smo tog kolegu kako mu je bilo na selu.

Nakon 3 dana odustao je od bilo kakvog nadanja da će vidjeti grad i drustvo, a predzadnji dan je proveo zureći u rupu od čavla na zidu.

Vjerunem da je on imao ispunjeniji dan, njemu ne bi palo na pamet biti tako hard core trol.

Klap klap Sinatra.

Očekujem te na svečanosti povodom  tvoje nadljudske sposobnosti maniphlacije ljudskim umom.

Spremio sam jadranske škampe i rekao kuharu da spremi zagrebačke kremšnite.

Ako ne stignes želmi  ti svu sreću u pronalaženju lijepih sličica za nastavak rasprave.

Ja maloumnik nastaviti ću razmišljati što me više veseli - češanje jaja ili kopanje nosa.

Selo, sam s učenicom na selu i on bulji u čavle? cccc {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
memulica kaže...

BTW oni prave samo igru/simulaciju, ali kad bi ih neko pratio sa hardverom ne bi imao ništa protiv.

"Ljudi koji su zaista ozbiljni o programskoj podršci bi trebali praviti vlastito sklopovlje." - Alan Kay

17 godina
neaktivan

Nije se mogao odlučiti što je više seksi, to da ima više špeka od živalja u štali ili kolekcija lovačkih pušaka i trofeja tate Hansa.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
odjavljen
Sinatra kaže...
toxic kaže...

Znaci ako igraš volanom NFS to je po tebi simulacija jer eto igraš je volanom??

U pravu si. Need For Speed je realniji simulator vožnje ako ga igraš na volanu, nego su to Project Cars, iRacing ili Live for Speed dok ih igraš na tipkovnici.

Pucačine ne mogu biti simulacije. Najbliže što bi tome došlo je spoj Xbox Kinecta, PlayStation Sharpshootera, Oculus Rifta i Tactile Gaming Vesta.

To da se FPS-ovi ne mogu igrati na plastičnim kutijama bez tih dodataka sam rekao još na početku ove teme.

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Svakako da može biti simulacija i bez te opreme, u pitanju je samo razina simuliranja i  autentičnosti.

I za mene je, kad sam našao susjedovu opremu iz JNA Duck hunt na Nintendu bio i ostao najnapredniji simulator ratovanja. Pogotovo protuavionske artiljerije. Bio je intervju Oficira Miloša koji se nakon obaranja F117 pohvalio da dan danas ima rekord na komšijinom NESu.

15 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Mislim da ti imaš krivu definiciju simulacije. Simulacija nije opisivanje nečega sa fizičkom osobom, nego sa MODELOM. 

Znači, pucačine mogu biti simulacija jer oni opisuju pušku i pištolj MODELOM. 

Taj model reprezentira sustav sa željenom razinom aproksimacije. Radom simulatora ne upravlja fizička osoba već MODEL.

15 godina
neaktivan

Igrat cu GTA V na PS3 i obozavam konzole i slazem se da se moze napravit jos mnogo odlicnih open world igri na ovo generaciji al si ga stvarno zasro kad si napiso da se ne moze slozit dovoljno jak PC bar jos 2-3 godine koji ce vrtit GTA V {#} uvijek mi je ugodnije bilo igrat na konzoli i tako ce i ostat ali nista se po grafici ne moze mjerit sa gaming PC-om cak ni PS4 iako ce on bit poprilicno blizu (jedno vrijeme)

13 godina

proklete konzole PC je zakon! :)))))))))

p.s. upravo mi stigao brand spanking new PS2, ima da kuvam najbolje igre ikad {#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
protjeran

ok sad mi nije jasno zasto je sinatra suspendiran nakon 35 stranica????{#} sam kaj propustio??nevidim smisao!{#}

no da nebi i ja bio suspendiran! da igraci pc tj. ak uzmes prosijecni pc a ja cu uzeti kao "primjer" prosijek od svih svojih prijatelja i poznanika (3000-maxxx 4000kn skupa s monitorom) onda pc definitivno nema nikakvih sansi  protiv novih konzola! ali doslovno!LP{#}ziv bio sinatra!

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 22:06 (Stjepanj).
Moj PC  
2 8 hvala 0
14 godina
neaktivan

Covjek ima pravo,samo sto ovi tu "gejmeri" nemogu to prihvatiti,da se o tome razgovaralo na nekom drugom forumu,sigurno nebi ispalo tako.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
1 12 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...

ok sad mi nije jasno zasto je sinatra suspendiran nakon 35 stranica????{#} sam kaj propustio??nevidim smisao!{#}

no da nebi i ja bio suspendiran! da igraci pc tj. ak uzmes prosijecni pc a ja cu uzeti kao "primjer" prosijek od svih svojih prijatelja i poznanika (3000-maxxx 4000kn skupa s monitorom) onda pc definitivno nema nikakvih sansi  protiv novih konzola! ali doslovno!LP{#}ziv bio sinatra!

pretpostavljam da je suspendiran jer je danas otvorio još jednu glupu temu u kojoj piše gluposti o PC-u.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kako-klasican-pc-postao-visak-kucanstvu/189499.aspx

bancic123 kaže...

Covjek ima pravo,samo sto ovi tu "gejmeri" nemogu to prihvatiti,da se o tome razgovaralo na nekom drugom forumu,sigurno nebi ispalo tako.

da, ima pravo, jednako kao i ti. Ako netko pročita njegove postove i kaže da ima pravo, onda stvarno se trebaš zapitati. Pa jbt pročitaj te postove i reci da ne pretjeruje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 22:19 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pretpostavljam da je suspendiran jer je danas otvorio još jednu glupu temu u kojoj piše gluposti o PC-u.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kako-klasican-pc-postao-visak-kucanstvu/189499.aspx

Ako ta tema nije dokaz da je troll onda ne znam šta još treba napraviti da dobije crni karton?

Nakon što je nekoliko puta naglašavao superiornost Apple računala, on sada izjavljuje kako se riješio PC-a (!) u vlastitom domu.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 22:32 (AA-d00d).
12 godina
neaktivan

Evo ga suspendiralo, dosadio moderatorima i bo{#}u vise. {#}

Izbjegavajte piratebay, kupujte igre i spasite pc gaming !
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina

lockajte ovo {#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
Pa skoro da je u pravu glede onoga da pc postaje visak u kucanstvu. Kazem skoro, jer ima robova koji ce i u svoje slobodno vrijeme kod kuce raditi poslove koje za robovlasnika rade i u firmi. Ima i onih kojima radno mjesto zaista i je u kuci. A svima ostalima kojima pc sluzi za internet, pregledavanje slika itd se nalaze u onoj skupini kojima je pc postao višak. A takvih ima 95%.
Potpis!
Moj PC  
2 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
TKScump kaže...

Jesmo li onda više zaključili da PC sucka i da je konzola majka, otac i sestra.

Zakljucili smo da trollas

14 godina

Mislim da pravi gamer ne bi trebao razmišljati na kojoj platformi igra, nego što igra...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji lik,koji lik,još je i suspenziju popušio nemoš virovati.

Činjenica je da konzole nikad neće moći izgurati PC.I nikad se neće naravti jača konzola od određenih PC konfiguracija.

Tako da je moj konačni odgovor na ovu temu DA.

So say We All
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Pa skoro da je u pravu glede onoga da pc postaje visak u kucanstvu. Kazem skoro, jer ima robova koji ce i u svoje slobodno vrijeme kod kuce raditi poslove koje za robovlasnika rade i u firmi. Ima i onih kojima radno mjesto zaista i je u kuci. A svima ostalima kojima pc sluzi za internet, pregledavanje slika itd se nalaze u onoj skupini kojima je pc postao višak. A takvih ima 95%.

u pravu si. moji roditelji su npr zamijenili laptop sa tabletom. i to je sve što im treba, malo maila, malo interneta, slikice itd. a takvih ima još.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Sa preko 1,1 milijardu PC-a na svijetu ti tvrdiš da je on ljudima nepotreban{#}. Da si to rekao za tablet ili nešto slično, još bi te razumio. Ovako ću ovo klasificirat kao najniži način trolanja.

16 godina
odjavljen
krayz1e kaže...
Ezio kaže...

Sa preko 1,1 milijardu PC-a na svijetu ti tvrdiš da je on ljudima nepotreban{#}. Da si to rekao za tablet ili nešto slično, još bi te razumio. Ovako ću ovo klasificirat kao najniži način trolanja.

Što je PC? Kad kažeš PC, misliš isključivo na "desktop računalo s Windowsima"? Jer, PC je i svaki Mac, svaki tablet, a danas i svaki mobitel. To je sve PC. Upao si u zamku Apple fanboya koji PC-jem nazivaju "desktop s Windowsima" ili čak "Windows računalo".

S obzirom na napredak, ne samo da je tablet dovoljan većini korisnika, nego je to slučaj i s mobitelima u mnogim slučajevima. Moji roditelji doma na laptopu uglavnom surfaju, a ponekad nešto poslože u tablicama i tekst procesoru. Sve to mogu i na tabletu uz tipkovnicu kad baš nešto dulje moraju napisati. U čemu se razlikuje tablet s tipkovnicom (iPad s jednom ili Surface s onom koju dobije odmah) od laptopa ili računala u desktop formatu? Samo kapacitetu i snazi.

Svijet korištenja računala se bitno promijenio u posljednjih nekoliko godina. Počelo je s, danas mrtvim, netboocima i nastavit će se kretati u smjeru odmicanja od klasičnih računala kanta+monitor kakva smo dosad držali na stolovima, jer jednostavno to treba sve manje ljudi. Manji i praktičniji mobilni formati su zamijenili velike i nepraktične, kao i nekad s mainfraimovima, kad je "PC" zamijenio terminale.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina

sve je to ljepo divno i krasno ali da bacim jednu digresiju sto de tice praktichnosti i high end gaminga...svi dobro znamo za all i one pc-a ali oni su jos uvijek slaba u odnosu na na uobicajan kuchiste monitor sistem..evo ja cu sutra prodat kaj imam pod moj pc ak naprave all i one istih performansi sa neku razumnu cijenu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice