Grand Theft Auto (GTA VI) - Rasprava

poruka: 529
|
čitano: 203.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto VI
15 godina
Re: Grand Theft Auto (GTA VI) - Rasprava
Majesty kaže...
U posljednjih 15 mjeseci (od trailera 2) su pokazali nesto malo slika, artwork video i sada su najavili trailer za trailer. Koji qrac?

Očekivanja i hype će biti preveliki i lako bi se moglo dogoditi da igra flopne.

Toga je i mene strah, pratim malo videe po yt i fb i ljudi imaju fakat jaaako velika očekivanja a znamo kako završi kad imaš prevelika očekivanja. Da igra bude dobra, ne sumnjam ali ono što neki očekuju graniči s ludošću.

Ja samo hoću da pokažu tog 27. konkretni gameplay.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina
U jednu ruku želim da igra bude vrhunska jer geamingu općenito treba dobrih naslova.

U drugu ruku želim da igra flopne jer ne bih želio da sva ta odgđanja i hypanja postanu uobičajna.

U svakom slučaju drago mi je da se pokazalo da niti jedan "pouzdani leaker" nije predvidio trailer za trailer. Gadi mi se količina kanala koja se raskotila na youtubeu i ostalim mrežama koji su pratili kvalitetu zraka iznad Rockstar studija, stvarali zaključke oko redovitih sastanaka i financijskih izvještaja, izvlačili dane u kojima RS voli izbacivati trailere, pratili menge supruga developera...itd., itd., itd.

Sve se to pokazalo kao sranje i na kraju se sve svede na to da cu pričekati gameplay (ne trailer) i onda tek odlučiti o preorderu.

1 0 hvala 0
17 godina

Nitko ne komentira leakove koji su procurili jucer?

dva videa, ukupno oko 3-4 minute i slika mape. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Svi smo uzeli Netflix na mjesec dana pa čekamo
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
mar123 kaže...

gledao sam, sigurno nije AI, videa su legit. Priča je također da je to build star najmanje 1-2 godine. A izgleda jako dobro i još se može igrat basket, di ćeš bolje

10 godina
Cansee kaže...
mar123 kaže...

gledao sam, sigurno nije AI, videa su legit. Priča je također da je to build star najmanje 1-2 godine. A izgleda jako dobro i još se može igrat basket, di ćeš bolje

procitao sam da je navodno iz 2023

15 godina

Iz 2023. i dobro izgleda, sad 3 godine poslije može samo još bolje izgledati. A za kartu sam nekako skeptičan da li je legit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Hexfire kaže...

Zbog toga uzimati pretplatu na Netflix mora napraviti samo luđak. Točno 10min nakon Netflixa YT će biti prepun videa, analiza, čega sve ne.

Ali je Netflix tu napravio dobru stvar sigurno sa poslovne strane. Od 100 ljudi, njih 10-20 (karikiram) će sigurno ostati i koji mjesec dulje tako da će i oni tu dodatno zaraditi.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
11 godina
Pero Dinamit kaže...
Hexfire kaže...

Zbog toga uzimati pretplatu na Netflix mora napraviti samo luđak. Točno 10min nakon Netflixa YT će biti prepun videa, analiza, čega sve ne.

Ali je Netflix tu napravio dobru stvar sigurno sa poslovne strane. Od 100 ljudi, njih 10-20 (karikiram) će sigurno ostati i koji mjesec dulje tako da će i oni tu dodatno zaraditi.

ma kolega Hex je sarkastičan 

čisto sumnjam da i ima blesana koji bi zbog tog uzeli pretplatu, pa i sam rockstar će sigurno opaliti videa na youtube, šta ne bi i tu bocnuli 100-200 milijuna klikova

17 godina
Cansee kaže...
Pero Dinamit kaže...
Hexfire kaže...

čisto sumnjam da i ima blesana koji bi zbog tog uzeli pretplatu, pa i sam rockstar će sigurno opaliti videa na youtube, šta ne bi i tu bocnuli 100-200 milijuna klikova

Pa hoce, ali 6 sati kasnije nego izade na netflixu. Siguran sam da ima idiota koji ce platit pretplatu za to. Inace, jel nema netflix onaj free period od tjedan il mjesec dana?

Svakako na redditu ce sve bit, kao i ovi leakovi. Subreddit za one koje za ima je gta6unmoderated. 

7 godina
Najbolje da na Twitchu ili Kicku nece biti neki streamer koji ce raditi live reaction na video cim izade na Netflixu :D
11 godina
mar123 kaže...
Cansee kaže...
Pero Dinamit kaže...
Hexfire kaže...

Pa hoce, ali 6 sati kasnije nego izade na netflixu. Siguran sam da ima idiota koji ce platit pretplatu za to. Inace, jel nema netflix onaj free period od tjedan il mjesec dana?

Svakako na redditu ce sve bit, kao i ovi leakovi. Subreddit za one koje za ima je gta6unmoderated. 

Ma bit će svuda od prvog trena, zapravo su velike šanse da će pola biti leakano satima ranije ili koji dan ranije. Možda neće biti službeno, ali će biti

Osim toga, ako je netko dovoljno glup da plati za tih 6 sati razlike, pa neka plati. Ja osobno imam Netflix, ali jedini razlog što ću gledati uživo je što mi odgovara vrijeme, oko 21 h navečer ću biti relativno slobodan. Da je u 2 ujutro u startu bi gledao kad se probudim sve i da imam 3 netflixa

Ja mislim da je njima glavna fora oko svega da se o tome priča

11 godina

3 leaks u obliku videa plus karta igre. Bogme izgleda legit. Navodno je to build iz 2023 pa se iskreno nadam da sada 3 godine kasnije to sve izgleda još bolje.

Lijepo izgleda i baš se veselim još više izlasku igre haha.

Auto ima inventory, u trenutku kad udari po liku na zemlji sa strane se izbaci ikona 😈 i minus ispred nje. Očito je karma kao u rdr2. 

Davno sam čitao kako je rdr2 online zapravo proba za GTA 6 i mehanike unutar igre. Nekako mi to sad sve više ima smisla

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Na trećem videu svira sports car od tate mcrae (pjesma iz 01/2025), pa ako je to stvarno pjesma s radia onda je to build iz 2025. Izgleda dosta dobro, noć je napokon noć, a ne sumrak. Šteta na auto je inače dosta loša, doslovno gta 4 izgleda bolje po tom pitanju, nadam se da će final build biti bolji. Bez spojlera, na kraju videa je cutscena na kojoj jason kaže frendu da uživa dok ga ljudi u odijelima ne nađu, ovaj mu odgovori da neće biti ništa od toga jer koristi VPN. Leaker je tu očito referencirao sam sebe, pa je zabrinjavajuće koliko zapravo materijala ima kod sebe ako može izvući baš tu specifičnu scenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Na trećem videu svira sports car od tate mcrae (pjesma iz 01/2025), pa ako je to stvarno pjesma s radia onda je to build iz 2025. Izgleda dosta dobro, noć je napokon noć, a ne sumrak. Šteta na auto je inače dosta loša, doslovno gta 4 izgleda bolje po tom pitanju, nadam se da će final build biti bolji. Bez spojlera, na kraju videa je cutscena na kojoj jason kaže frendu da uživa dok ga ljudi u odijelima ne nađu, ovaj mu odgovori da neće biti ništa od toga jer koristi VPN. Leaker je tu očito referencirao sam sebe, pa je zabrinjavajuće koliko zapravo materijala ima kod sebe ako može izvući baš tu specifičnu scenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja bi molio da netko baci linkove ovdje na te videe i mapu jer nadem sve i svasta na yt, tako da ne znam sta je to novo sta pricate, a sta staro...

thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Javite se na PP ako želite link da ne bude problema s modovima

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2026 20:04 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Izgleda ko ubisoft igra 

Moj PC  
0 0 hvala 0
20 mjeseci

Sve videe sam prebacio na google drive pa ako netko zeli mogu mu poslati link u poruci. Ne znam da li bi smio ovdje staviti

0 0 hvala 0
7 godina

Nisam osobiti fan toliko barova i svih tih menija i interakcija koje su ocigledno RDR spika. Kad ga policija vija vidi se da iskoce jos ikonice neke, valjda da mu znaju appearance i auto i jos nesto, mislim da sam i honor system vidio. Vidim da sad ima i bar za gorivo u autu, po meni to sve u jednoj cijelini nikad nije bio GTA. Vidit cemo uskoro vise pa za 3 mjeseca sve I guess...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aqualax kaže...

Sve videe sam prebacio na google drive pa ako netko zeli mogu mu poslati link u poruci. Ne znam da li bi smio ovdje staviti

moze meni, hvala :)

17 godina

jos jedan video je procurio maloprije. 2 i pol minute. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može link na leak? thx

1 0 hvala 0
9 godina

Pogledao sam neke clipove nakratko što mi je iskočilo. Meni to izgleda ok. Jedino, jedno što se nadam da su sredili kontrole i kretanje po menu - jedina mana RDR2. 

1 0 hvala 0
15 godina
suspendiran

Pogledao leaksove i mogu reć da igra izgleda bolesno dobro, grafički fantastično, neizmjerno puno detalja. Hvala kolegama na linkovima.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

ovaj zadnji video koji je izaso pokazuje bas kolicinu detalja, izgleda bolesno za igru ove velicine. ona scena ispod mosta, pa lokve vode, detalji u daljini... 

ono sto mi se cini malo mlako je voznja, u svim primjerima dosad (bio je neki truck, obicno auto i motor sad u zadnjem) mene to podsjeca jako na gta iv, dosta tromo izgleda. uz voznju borba isto ne izgleda nesto napredno. 

ono sto leakovi jos nisu pokazali je kolicina NPC-eva, u trailerima je to bilo bas moment koji pokazuje taj next gen, pa me zanima koliko ce realno u samoj igri bit i zanima me jos pucanje. navodno je leaker najavio da u narednim leakovima ce pokazat modifikacije oruzja. 

inace, sve leakove mozete pratit ili na twitteru (ko ga ima, ja nemam) ili na redditu u subredditu "gta6unmoderated". tu je cenzura slabija pa videi dodu cim ih ovaj leaka i sporije ih micu. 

EDIT: novi video je vani, prikazuje let avionom iznad grada i samu velicinu grada. izgleda da leaker ima build igre jer je na kraju ovog videa pucanjem iz puske na zidu ispisao "leek". 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2026 12:22 (mar123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

i to sve na 30fpsa, cekamo pc verziju, dotad na bijedi od konzole igrat..

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Ovo nije nikak dobro za Rockstar, nadam se da neće sad početi razmišljati o nekakvim odgodama opet. Ipak je ovo njihov zajeb tako da se nek sad nose s tim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine

Ima li tko kakav link sa svim dosad objavljenim videima?

1 0 hvala 0
8 godina
Sequel kaže...

Ima li tko kakav link sa svim dosad objavljenim videima?

https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/1vtev28/5th_gta_vi_clip_has_been_leaked/p4sinr1/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto VI
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice