Gran Turismo 7

poruka: 711
|
čitano: 376.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Gran Turismo 7
Azmo kaže...

Uzeo i ja GT7. Nisam nikad igrao GT tako da sam poprilično uzbuđen! Nadam se da neću požalit pare. :D

Ako joj daš priliku i nakon 50/100 sati budeš ultra zadovoljan.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
Gran Turismo 7

Sitno brojimo!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gran Turismo 7

Još 48 min.

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Jel pre order bonus kod upisujem u igru negdje ili negdje u psn store?

0 0 hvala 0
18 godina
To je redeem kod, upišeš ga u Storeu.

Ja se sad probudil, dilema dići se i igrati malo ili dalje spati...
15 godina
Gran Turismo 7

ee sad, izdržat radni dan, popodne dječje rođendane i tek navečer sjest pred tv....

3 0 hvala 0
18 godina
Gran Turismo 7
Moj PC  
3 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Ja sam malo igrao sinoć. Prvi dojmovi jako pozitivni - igra ima sustav napredovanja kojim otkuljučavaš sve elemente igre. Zasad sam kupio samo jedan auto, dobio 4 u 4 utrke.

Grafika je fenomenalna, sve je jako fluidno, brzo se učitava (RT mod). Cockpit view puno bolji nego na GTSu - sve je nekako svjetlije i preglednije. Meni pregledan, krasno izgleda.

Vozni model je nešto drugačiji nego u GTSu, rekao bi na bolje...no vozio sam samo nešto početnih FF auta, tako da je teško suditi o tome. AI je tesko suditi na ovim pocetnim razinama, naravno odabrao sam najvecu tezinu.

Imam nešto sitnih zamjerki - npr. ne možeš setapirati TCS za svaki auto zasebno (ili barem nisam to jos nasao), vec uvijek ide kako si stavio u postavkama. Onaj music rally je žešća idiotarija.

DS se baca na sve strane, ima dosta feedbacka. Probao sam voziti na L2/R2, ali meni je to totalno cudno....jbga old school vozac. Na x i kocki radi dobro, mislim da je feedback na kontroleru isti. No svakako cu se probati naviknuti na L2/R2, staviti mijenjac na desnu gljivu.

4 0 hvala 0
18 godina
Joj, sad čekat 16 sati. Malo šteta što je sve na 1 voucher kodu. PS4 verzija igre, soundtrack, milja kredita :/ Htio sam novac ne koristiti, PS4 poklonit ili prodat za siću, a ostale goodiese ostaviti.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Gran Turismo 7

Jao kako te igra drži, od 00:01 do 2h ujutro igrao pa u 7:30h na posao.

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina

A fak, nadao sam se da ce goodiesi bit u zasebnom kodu posto ps4 voucher dajem frendu, a dobro, clean start je najzabavniji

15 godina
Maddog_HR kaže...

Cockpit view puno bolji nego na GTSu - sve je nekako svjetlije i preglednije. Meni pregledan, krasno izgleda.

Koliki je kut animacije volana, isto ko i na GTS 360°?

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
10 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Ja jos nisam dobio ah ta zadarska posta

0 0 hvala 0
18 godina
Nakon nekih sat i pol igranja, mogu reći sljedeće:

Igra te vodi i s time stvara osjećaj raznolikosti, iako se radi o racing igri.
Sve je podijeljeno na tri kontinenta.
Osjećaj vožnje dobar, mislim da je malo teže nego u GTSu - to sam skužil u Gr.3 utrci.
Kokpit kamera više nije statična, vozač (ili kamera) ponekad se pomaknu, zavisno o zavoju.
Grafika još bolja nego u Sportu, kaj su izvukli iz stare četvorke to je nevjerojatno.

Ima toga još ali ko bi se svega sjetil i još k tome s moba pišem.
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
Gran Turismo 7

...nakon jebena 2 sata instaliranja još se nije instaliralo, samo stuck na 18 %

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Armor kaže...

Osjećaj vožnje dobar, mislim da je malo teže nego u GTSu - to sam skužil u Gr.3 utrci.

e ovo me zanima, rekao je i supergt da mu se čini da je drugačija fizika vožnje, malo više na sim stranu, i da su auti različitiji za vozit nego prije (mislim da je isto za gr3 prvenstveno govorio). Ako može još netko ko je igrao dosta gts i ima gt7 napisat kako mu se čini osjećaj vožnje? :D

8 godina
Gran Turismo 7

Jel gume i dalje jako škripe? 

0 0 hvala 0
7 godina
Gran Turismo 7

ako nekome stoji i ne instalira....

prekinite instalaciju, ugasite internet, izbacite br, vratite natrag i ide instalacija za par minuta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Lovac kaže...
Joj, sad čekat 16 sati. Malo šteta što je sve na 1 voucher kodu. PS4 verzija igre, soundtrack, milja kredita :/ Htio sam novac ne koristiti, PS4 poklonit ili prodat za siću, a ostale goodiese ostaviti.

Updejt: dobio sam mejl sa kodom za content bonus od Informaka dok je kod za PS4 igru odvojen i on se nalazi u pakiranju tako da mozes frknut PS4 verziju posebno

16 godina
MEDO11 kaže...
Armor kaže...

e ovo me zanima, rekao je i supergt da mu se čini da je drugačija fizika vožnje, malo više na sim stranu, i da su auti različitiji za vozit nego prije (mislim da je isto za gr3 prvenstveno govorio). Ako može još netko ko je igrao dosta gts i ima gt7 napisat kako mu se čini osjećaj vožnje? :D

Meni je GT7 bolji za vozit. Čak lakše nego u GT Sport.

15 godina
Gran Turismo 7

Kakav mjenjač preferirate, automatski ili manualni?

0 0 hvala 0
14 godina
Gran Turismo 7

samo manual

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nesto je drugacije za voziti. Ja bi rekao malo vise prema simulaciji, nesto teze nego GTS (TCS off, bez ikakve asistencije, samo ABS na default, manualac).

Evo jedna zamjerka - sustav menija su mogli malo bolje sloziti. Puno je vracanja natraga kroz menije do glavnog da bi nesto napravio, promijenio. Srecom sve se prakticki instantno ucitava na PS5, pa nije toliki bed.

1 0 hvala 0
18 godina
jaZey kaže...
Lovac kaže...

Updejt: dobio sam mejl sa kodom za content bonus od Informaka dok je kod za PS4 igru odvojen i on se nalazi u pakiranju tako da mozes frknut PS4 verziju posebno

Samo pazi, u mailu ti je pre-order bonus kod. 25th ann. stvari su ti i dalje sve vezane na kod koji je u caseu. Tako su se valjda htjeli osigurati da nema preprodaje ps4 keyeva.

Što se igre tiče, pod pauzom probao, server error. Nema ništa osim casual utrka i crno-bijelo dok je offline... Netko je pitao, vozni model je na pola puta između GT4 i GT Sport, zadovoljan sam sa zadnjim pogonom (nije ovo rfactor ili AC naravno i niti ne mora biti), zvuk motora bolji nego prije, al gume na žalost i dalje cvile ko u PS2 eri, no to se može u opcijama korigirati. Inače nakon par trka najveći minus AI definitivno, malo mi je let down da u 2022. bude ovako priglupa umjetna "inteligencija", al ajd hehe. I da, offline, high speed ring i dobio sam trophy kao vozi 500 milja na ovalnim stazama 

Ebo ih always online za single player.

Inače dok se instalirala probao onaj checkpoint race s glazbom, tu je još bilo u boji xD Automobili izgledaju filmski nestvarno dok je okoliš upscaled GT Sport. Dobar, al treba biti realan, bitno da su tutači onako pravi.

Nadam se da će se spojit pa da mogu career.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2022 15:55 (Lovac).
14 godina
Kolega, kako smanjiti to užasnu škripu guma?
18 godina
Gran Turismo 7

Glavni menu (gore lijevo)>>Options>>Sound Volume>>scrollaš dolje do "Tire squeals"

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Hvala ti puno. Super da se to može isključiti ili barem prigušiti. Na ps5 i 4k tv izgleda predobro, a auti su posebna priča😍
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Hmm, pa čemu onda služi taj kod iz mejla ako je sve vezano uz onaj iz kutije?
18 godina
Gran Turismo 7

znači kodovi

1. kod (KUTIJA):
- PS4 verzija
- 1M creditsa
- Yaris GR
- PSN avatari
- Soundtrack igre

2. kod (MAIL - to je zapravo pre-order bonus):
- 100K creditsa
- 3 automobila (ona Mazda, Porsche 917, Supra)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Super, tnx na objašnjenju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice