Ja guglao RC cars, ali izgleda drukcije ne znam... A cak sam ju i igrao (ovu sa slike), mislim da je jednom bio demo na Bugovom CD-u. Sta onda sa slikom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
novu sliku
jel to mozda duke nuke
jel to mozda duke nuke
ne
Igra bi mogla biti neka iz serijala Contra ili od Alien (ili AvP).
Može biti za SNes, GBC, NES, segu ili nešto sličo...
Ne vidi se baš najbolje na slici.
Predator 2
Ova "beštija" više pari alien nego predator.
Re-Volt je 200 posto. dadododo, stavljaj sliku.
EDIT
Aha, sad ovo gađamo. Aliens?
NFS 1
NFS 1
Nije.
gran turismo 2
Ridge Racer?
Ridge Racer?
Iz te serije je igra, al se ne zove Ridge Racer. Ko Desperados i Helldorado.
pocket racer?
pocket racer?
Nije.
Pa vrijedi kad imaš dokaz
Vrijedi i stavljaj.
može novo pravilo
Zabranjeno je stavljanje igra izdanig prije 2000 godine?
može novo pravilo
To je protivno svemu čemu ovaj kviz služi. Ta svi bi znali pogoditi, pogotovo novi klinci i djeca. To bi također bilo i ograničavanje platformi s koje igra može biti na recimo PC, PS2, PSP, GBA, DS, XBoX, XBox360, PS3, GameCube i Wii (neke sam namjerno izostavio), što opet nije korektno. Zato ne; pogađat se može ili ime igre ili lika ili oboje i to iz svih igara, bez iznimki.
što se uopće obazireš na djecu?!. valjda će nam pravila uvodit lik koji je 7 dana na forumu a ni avatar ne zna uploadat?!?
može novo pravilo
to je glupo pravilo koje si ti rekao, ali ja mislim da treba uvesi pravilo "zabranjeno stavljanje slike flash igara i mini igara"
može novo pravilo
to je glupo pravilo koje si ti rekao, ali ja mislim da treba uvesi pravilo "zabranjeno stavljanje slike flash igara i mini igara"
Onda to znači da većina igara sa Wiija ispada, pošto su većinom mini igre. OK, nije baš većina, ali negdje oko 35 % Wiigara.
Pustimo sad to, ajmo ovo gađati.
nema nikakvih novih pravila prestanite s tim pravilima