da ajde nastavi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajmo
dosta lagana igra
TimeShift
Dokaz:
http://static.computergames.ro/cg/assassin/images2/timeshift/timeshift142.jpg
Evo nove - ništa teškog
S.w.i.n.e.
Evo dokaz http://image.com.com/gamespot/images/2001/pc/str/swine/swine_screen001.jpg
i novi zadatak
Somebody?
Day of the tentacle.
Day of the tentacle.
nije pogledaj moju poveznicu
sad ću stavit dokaz
Igra JESTE day of the tentacle, a taj tvoj link ne znaci apsolutno ništa. SCUMMVM je emulator (virtualna mašina) kojom se mogu igrati stare point-and-click avanture na različitim platformama pa tako i valjda na PSP-u
Call of Juarez?
Igra JESTE day of the tentacle, a taj tvoj link ne znaci apsolutno ništa. SCUMMVM je emulator (virtualna mašina) kojom se mogu igrati stare point-and-click avanture na različitim platformama pa tako i valjda na PSP-u
sad ću ti dat drugi dokaz
Nemaš ti meni šta davati dokaze, ja sam igrao tu igru kada je ona izašla. i btw imam SCUMMVM instaliran i znam što je to.
proguglaj day of the tentacle pa ćeš vidjeti da nemaš pojma o čemu pričaš.
Walther vT ima pravo staviti sliku jer je on točno pogodio.
Nemaš ti meni šta davati dokaze, ja sam igrao tu igru kada je ona izašla. i btw imam SCUMMVM instaliran i znam što je to.
proguglaj day of the tentacle pa ćeš vidjeti da nemaš pojma o čemu pričaš.
Walther vT ima pravo staviti sliku jer je on točno pogodio.
ok
pa nek stavi
Ne moramo se svadati u vezi slike, walterT ili v kako vec je dobro kazao...
ScummVM 0.10.0 je taj program, evo slike i imena igre Day of Tentacle sto je dokaz da je Walter kazao tocno
Ne moramo se svadati u vezi slike, walterT ili v kako vec je dobro kazao...
ScummVM 0.10.0 je taj program, evo slike i imena igre Day of Tentacle sto je dokaz da je Walter kazao tocno
znam
Igrao sam tu igru kad je izašla, očito je prošlo dosta vremena.
Evo novog zadatka!
mislim da je menzoberranzan
Je! Nastavi dalje.
Je! Nastavi dalje.
nisam ni ja toliko glup
evo
trabal još slika
nitko ne kaže da si glup. to je potvrda od onog koji je stavio sliku, jer ti nisi stavio dokaz.
jel to mozda Desperados 2?
nitko ne kaže da si glup. to je potvrda od onog koji je stavio sliku, jer ti nisi stavio dokaz.
jel to mozda Desperados 2?
da stavi sliku
budi online znam to igro sam kod prijatelja
ne mogu se sjetit