to znam, al me ne zanima, jer ne igram nista drugo niti planiram pa bi uzeo samo igru.
imaš ovdje za 46€ za xbox app
Koju verziju? Standard, Deluxe ili Premium? Ima xbox/pc ključeva za Premium po 71€, Standard po 40€ po provjerenim stranicama. Steam verzije nema nigdje takvih ponuda. Provjeri si ovdje.
ekipa ova forza mi djeluje interesantno pa reko da malo pitam o igri, inače nisam nešto posebno igrao racing igre, ali sam nekad davno znao pičiti stare need for speed i gran turismo, ali pričamo ono stare tipa na PS2
dosta mi zanimljivo djeluje ta open world komponenta, malo vozati kroz Japan i isprobavati kojekakva auta, djeluje ok. Jel bi preporučili ovo?
ekipa ova forza mi djeluje interesantno pa reko da malo pitam o igri, inače nisam nešto posebno igrao racing igre, ali sam nekad davno znao pičiti stare need for speed i gran turismo, ali pričamo ono stare tipa na PS2
dosta mi zanimljivo djeluje ta open world komponenta, malo vozati kroz Japan i isprobavati kojekakva auta, djeluje ok. Jel bi preporučili ovo?
Nezahvalno je preporucavati ista, pogotovo ne za te novce, a jos nije ni izaslo. No imas jogurt verziju 5ice pa je mozes isprobati kako ti pase dok ovo ne izadje za nekoliko dana.