Forza Horizon 6

poruka: 38
|
čitano: 11.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Forza Horizon 6

to znam, al me ne zanima, jer ne igram nista drugo niti planiram pa bi uzeo samo igru.

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
16 godina
15 godina
Forza Horizon 6

Koju verziju? Standard, Deluxe ili Premium? Ima xbox/pc ključeva za Premium po 71€, Standard po 40€ po provjerenim stranicama. Steam verzije nema nigdje takvih ponuda. Provjeri si ovdje.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

Inače linkana tražilica upravo preporuča stranicu koju sam naveo kao provjerenu i preporučenu.

edit; ja bum je igrao na passu za 12 €

CDkeys sada Loaded radi ko podmazan, kupio kod njih 37 igara i nikad problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2026 21:49 (forumaš).
11 godina
Forza Horizon 6

ekipa ova forza mi djeluje interesantno pa reko da malo pitam o igri, inače nisam nešto posebno igrao racing igre, ali sam nekad davno znao pičiti stare need for speed i gran turismo, ali pričamo ono stare tipa na PS2

dosta mi zanimljivo djeluje ta open world komponenta, malo vozati kroz Japan i isprobavati kojekakva auta, djeluje ok. Jel bi preporučili ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Forza Horizon 6

Kod mene se skida. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Cansee kaže...

ekipa ova forza mi djeluje interesantno pa reko da malo pitam o igri, inače nisam nešto posebno igrao racing igre, ali sam nekad davno znao pičiti stare need for speed i gran turismo, ali pričamo ono stare tipa na PS2

dosta mi zanimljivo djeluje ta open world komponenta, malo vozati kroz Japan i isprobavati kojekakva auta, djeluje ok. Jel bi preporučili ovo?

Nezahvalno je preporucavati ista, pogotovo ne za te novce, a jos nije ni izaslo. No imas jogurt verziju 5ice pa je mozes isprobati kako ti pase dok ovo ne izadje za nekoliko dana. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:49 (SamoPitam3).
15 godina
Forza Horizon 6

Evo malo finalnog hype-a, ovo je za mene od FH3 i Australije obavezno gaming štivo i koliko vidim ova šestica bude više volan friendly tako da vozim svakako makar još nisam kupio, čekam do kraja zadnje dealove 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice