Cyberpunk 2077 izdvojena tema

poruka: 6.070
|
čitano: 1.451.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
Re: Cyberpunk 2077
Volume kaže...
Vidim da spominjete da imaju dva fixa za igru. Jedan je onaj za ryzen preko hex editora, koji je drugi?

Za grafe kojima je po defaultu limitiran vram na 3 gb - barem tako ispada - meni je taj fix najviše pomogao.

🐦 Hey CD Projekt Red, I think you shipped the wrong config on PC. Here's a guide that shows you how to "unlock" Cyberpunk for possibly massive performance improvements. : cyberpunkgame (reddit.com)

Sve Vas Volim
12 godina
Cyberpunk 2077

Loool Hideo Kojima 😁😁😁😁

Dobro da sam isao njuskat okolo 😀

Ovi npc likovi izgledaju bolje nego main charr u vecini drugih igara.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 15:49 (MEGATAMA).
Moj PC  
9 0 hvala 0
9 godina
To je taj, i ima smisla...

Neznam bas tehnicku stranu price, no vec sam na pocetku price rekao da mi je jako cudno i nejasno da ovakva igra koristi samo 5-6gb rama, i sto moj sad vec outdated r5 1600 hladi ja..a na 15-20% opterecenja.

Unosenjem vrijednosti od 9gb za ram, i 6gb za vram (iako moja kartica ima samo 4gb vrama), msi pokazuje tocno taj ram usage - 8800mb cca rama i 3.8gb za vram.

Cpu usage 35-55% sve jezgre, povremeni skokovi do 75%.

Naravno, vjerovatno sam nepotrebno dao dio rama za vram usage, no, nisam primjetio neke nuspojave, pa sam.ostavio tako.

Dobit je ogromna, posebice na ucitavanjima, cak i sa sporog hdd-a, a fps gain je odlican, ono sto je bilo 40-45fps na low, sad je 57-65fps na combou low-medium-high.

Dodatno sto se moze napraviti, moze se editirati exe, i ugasiti antialiasing, dodatni fps boost, no izgleda kao shit, oko svakog.objekta su vidljive zute crte, mozda je neki glitch kod mene, vrijedi probati.....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 15:49 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Cyberpunk 2077

Ljudi igram na PS5, sve postavke mi se nakon svakog pokretanja igre vrate na defaut,

pa moram ponovno sve namještati. Da li još netko ima takav problem?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Evo mene sa utiscima nakon nešto malo manje od 20 sati. 

Zabavaljam se dobro i nije mi žao što sam kupio igru. Kad ne bi bilo bugova dao bi joj ocjenu 9/10. 

Dobre strane;

-atmosfera je super, grad ima masu detalja, puno questova

-najbolje dio mi je komunikacija između likova i to smatram revolucionarnim. To je ono što je od witchera 3 napravilo popularnu igru, s obzirom da je fight bio ništa posebno, a i rpg elementi. Zato i uživam u igri.

-likovi

-pucanje je dosta dobro napravljeno u odnosu na slične igre. Netko je gore spominjao kako treba pogodit 5 headshoteva za neprijatelja. Dosta pametno od developera, jer ovako dobiješ osjećaj progresa. Ja igram na hard i lagana je igra ako si precizan i dobro napraviš lika. 

-audio je top, nisam fan svih žanrova muzike u igri, ali sviđa mi se produkcija i atmosfera, kao neka anksioznost. Zvukovi u daljini, itd... masu toga ima što sam prvi put osjetio u igri

loše strane;

-bugovi, jednostavno previše 

-AI ljudi po gradu je loš, pre jednostavan

-i to sa policijom bi trebalo napravit kao u gta 5

-igrači malo pretjeruju zbog razočaranosti

-----------------------------------------------

Što se tiće optimizacije, morate znati da igra ima masu zgrada i svega vertikalno za renderirat, pa je i zahtjevnija. Ne može se to uspoređivat sa nekim linearnim igrama. Meni se osobno sviđa igra, mislim da ima u sebi dosta dobrih stvari, ali su je hype, neoptimizacija, bugovi doveli da je svi mrze. Stvarno treba pazit sa ovim preorderima u budućnosti. Igra ima masu potencijala i može biti jedna od boljih igara. Hrvati su inaće teška publika, prepametni smo generalno kao nacija, sve mi znamo, a to nam se vidi i po državi i vlasti. Vlast je samo posljedica prosjeka. Eto za kraj. Oni koji imaju igru mogu reći da je meni odlična, oni koji misle kupit, rekao bi im da malo pricekaju da srede bugove i optimiziraju. 

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Meni igra sad radi dobro sto se tiče tekstura i auta prebacio na ssd ali opet kazem, šteta na autu kao na igricama iz 2000 godine katastrofalno urađeno.Bitno da su ubacili raytrace to isto vidim i bez tog fitchera te odsjaje koji su mi manje bitni.Game play katastrofa first person imaš neku odjeću na liku komotno možeš gologuz po gradu hodati, nećeš ništa vidjeti osim koljena i tenisica te kad se pogledaš u ogledalo.Jedino malo npc što su polugoli npc kad ubijaš treba ti 300 metaka da ga ubiješ i ako sve u glavu gađaš.Neka ljudi uzivaju ali nije ovo za mene čeka se gta 6.
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

Cini mi se da su svi od igre ocekivali futuristicki GTA.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
loky4i4 kaže...

Novi patch uskoro

Ovo je za konzole samo... a PC, ko ga j***

everyday i'm shuffling...
12 godina
dani20 kaže...

GTA je igra, ovo je poluproizvod.

17 godina
Promster kaže...
Mitch kaže...
Inace onaj GitHub patch i engine config promjena da uzima vise rama i vrama mi diglo 15-20 FPSa...ali low u voznji zna ozbiljno iziritirat

Koji/kakav patch? 

https://github.com/yamashi/PerformanceOverhaulCyberpunk

Odi na release https://github.com/yamashi/PerformanceOverhaulCyberpunk/releases

skini release zip, samo extractaj u bin/x64, nece replaceat nista ne treba backup.

I onda odradi ovo 

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kccabx/hey_cd_projekt_red_i_think_you_shipped_the_wrong/

I stavi si nesto...

ja sam npr na 32 GB RAM stavio 26 GB za CPU i na kartici koja ima 8 sam stavio 8 za VRAM...stabilniji FPS bitno, na 1440p ultra je skocilo za 25 na high, 15 za avg.

Ali mislim da je stvarno kriticno da na Ryzenu 3900x i 2080 Super padne fps na 40 (sa 85) cim sjednes u auto...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 16:55 (Mitch).
16 godina
hahhaajaads kaže...
dani20 kaže...

GTA je igra, ovo je poluproizvod.

Its a full game.

16 godina
Cyberpunk 2077

Easter eggs

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Cyberpunk 2077

Konzolaši, tražite novac nazad. 

Nije razumno očekivati da date ~600 kuna za nedovršenu igru koja nije ni blizu onome što je obećano i onda da čekate još 3 mjeseca za patcheve da igra postane igriva.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Cyberpunk 2077

Ja ne kužim kako nemam metaka ili enemyi malo dropaju ili ja ne skupim. Bitno da sabierm neke pepeljare i smeće koji kurac je s tim, zašto je to uopće collectable.

Pobjegli iz tornja, krenuo stealth ali nemoš, cijeli toranj alarmiran i onda standarno napucavanje. AI je glup do bola, na normal možeš žmirećki igrat.

Jel se može mijenjat na hard usred igre?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cyberpunk 2077

Tezina se moze mjenjat a metke craftas.

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
dani20 kaže...

Tezina se moze mjenjat a metke craftas.

zar ne skupljam kad pređem preko mrtvih enemya, znači sponge su kad imam ta početna oružja i trošim masu metaka, bitno da skupljam pepeljare i gluposti po podu.

ok hvala

13 godina
Cyberpunk 2077

Vidim da neki uspoređuju Cyberpunk sa RDR2 pa da se nadovežem...RDR2 je barem 2 klase iznad Cyberpunka, iako je i on na početku bio bugovit, ali u toj mjeri sigurno ne. Imam osjećaj da u Cyberpunku apsolutno ništa nije napravljeno do kraja...s tehničke strane sjene titraju, užasan pop in, užasno nestabilan framerate, animacije nisu glatke i prijelazi su preočiti (kod dumpanja tijela lmao) i što mi je najgore, u igrinim mehanikama ima toliko bugova da je to prestrašno...neki puta treba restartati igru da bi se pokupio item, dao odgovor u dijalogu i slične osnovne mehanike. I oni to u 10 godina nisu uspjeli ispolirati, nego sami moramo modificirati game datoteke da bi igra bila imalo igriva. Kao i većina koji su preorderali, zatražio sam refund. Bitno da CDPR svaki dan objavljuje RTX videiće, jeb*le ih lokve i difuzno osvjetljenje kada je  im je igra poluproizvod...

Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Cyberpunk 2077

Znači ipak još malo počekat prije no krenem igrat. Mislio sam, ma krenut ću odmah, ali nisam stigao od posla. Ali sad vidim da je i bolje da nisam.

Mislim da ću krenut  u prvom mjesecu. Kad se popegla većina stvari i grafički driveri legnu kako treba.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Cyberpunk 2077

Jel neko dobio refund sa Playstation store-a? Šta napraviti?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
robogo kaže...

Konzolaši, tražite novac nazad. 

Nije razumno očekivati da date ~600 kuna za nedovršenu igru koja nije ni blizu onome što je obećano i onda da čekate još 3 mjeseca za patcheve da igra postane igriva.

600kn, gdje je bila tako povoljno?

Ja sam svoju platio 1948kn.

13 godina
x18x05x kaže...

Jel neko dobio refund sa Playstation store-a? Šta napraviti?

Zatrazio jesam. Ocekujem kroz tjedan dana da se to napravi... posto vjerujem da je brdo ekipe zatrazilo, nema zurbe. Cim je CDPR javno obznanio da imamo pravo na refund, ne brinem se niti malo.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
ranko091 kaže...

Znači ipak još malo počekat prije no krenem igrat. Mislio sam, ma krenut ću odmah, ali nisam stigao od posla. Ali sad vidim da je i bolje da nisam.

Mislim da ću krenut  u prvom mjesecu. Kad se popegla većina stvari i grafički driveri legnu kako treba.

Ma da, najbolje čekat, ako ti se neda hex editorom i ostalim stvarima popravljat igru koju oni nisu u stanju. ode oni na go pa će se čekat na patch do 1-2mj ladno fino.

dotad laganica

FileFicho kaže...

Vidim da neki uspoređuju Cyberpunk sa RDR2 pa da se nadovežem...RDR2 je barem 2 klase iznad Cyberpunka, iako je i on na početku bio bugovit, ali u toj mjeri sigurno ne. Imam osjećaj da u Cyberpunku apsolutno ništa nije napravljeno do kraja...s tehničke strane sjene titraju, užasan pop in, užasno nestabilan framerate, animacije nisu glatke i prijelazi su preočiti (kod dumpanja tijela lmao) i što mi je najgore, u igrinim mehanikama ima toliko bugova da je to prestrašno...neki puta treba restartati igru da bi se pokupio item, dao odgovor u dijalogu i slične osnovne mehanike. I oni to u 10 godina nisu uspjeli ispolirati, nego sami moramo modificirati game datoteke da bi igra bila imalo igriva. Kao i većina koji su preorderali, zatražio sam refund. Bitno da CDPR svaki dan objavljuje RTX videiće, jeb*le ih lokve i difuzno osvjetljenje kada je  im je igra poluproizvod...

+1

fasciniran sam kad su ljudi toliko iznenađeni igrom i začuđeni kao da igraju zbilja next gen naslov i nešto neviđeno.

Ja svršim kad poberem pepeljare i smeće s poda pa ću to prodat. Fali mi da skupljam flaše za 50lp pa zaradim za frizuru.

Igra je prosjek prosjeka, ništa novo ništa wow.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 18:10 (fila2208).
17 godina
Cyberpunk 2077

Isti već 20 stranica pišu jedno te isto, hahahaha

Jbt,kada me neka igra ne zanima ili mi ne valja, deinstaliram je, napišem eventualno dva posta zašto i kako i krenem dalje...

A vi tu ne stajete već 20 stranica...

Ludi ste, hahahaha

trebo sam ovo stavit makar 20 puta u GTA temu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2020 18:20 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Cyberpunk 2077

Jos jedan u nizu , propao sa autom kroz cestu sada barem znamo sto ne nalazi u podzemlju night city-a. https://vimeo.com/490825946

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Isti već 20 stranica pišu jedno te isto, hahahaha

Jbt,kada me neka igra ne zanima ili mi ne valja, deinstaliram je, napišem eventualno dva posta zašto i kako i krenem dalje...

A vi tu ne stajete već 20 stranica...

Ludi ste, hahahaha

A pokazatelj koliko su se ljudi nahajpali na igru, očekivalo se da će biti najbolja igra zadnjih 10 godina. A ispala samo dobra igra sa puno bugova, pa ljudima žao potencijala.

Ovo je prejako. To su bugovi koj niti ne smetaju haha

https://gfycat.com/goodsnarlingduck

9 godina
Sve je ovo zabava....

Zabavljamo se pljuckajuci malo po igri i bugovima.

E.sjecate se onog junkia sto piski, kojeg sam stalno ubijao?

Otpiskio svoje, nema ga vise tamo, sad je na njegovom mjestu zenska samo u kaputu, piski na isti nacin, ima iste radnje....

Znaci,.ai u igri je dobar, zakljucio je da onog tipa stalno ubijam, pa ga zamjenio zenskom. Kao,necu ja skuziti da je to isto.

Odoh je upucati...

Btw, jel netko skuzio kim jong-una?
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Cyberpunk 2077

Kako me gleda ovaj iza šta manja hamburger čisto mi neugodno 

A i ja bi volio toliki burger kada naručim za pojest...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Zuri i ova sto uzima narudzbu isto.

12 godina
Damir22 kaže...
Sve je ovo zabava....

Zabavljamo se pljuckajuci malo po igri i bugovima.

E.sjecate se onog junkia sto piski, kojeg sam stalno ubijao?

Otpiskio svoje, nema ga vise tamo, sad je na njegovom mjestu zenska samo u kaputu, piski na isti nacin, ima iste radnje....

Znaci,.ai u igri je dobar, zakljucio je da onog tipa stalno ubijam, pa ga zamjenio zenskom. Kao,necu ja skuziti da je to isto.

Odoh je upucati...

Btw, jel netko skuzio kim jong-una?

Da nije to ovaj sa pocetka videa ? Izgleda da je imao mali kaboom 

17 godina
Mitch kaže...
Promster kaže...
Mitch kaže...
Inace onaj GitHub patch i engine config promjena da uzima vise rama i vrama mi diglo 15-20 FPSa...ali low u voznji zna ozbiljno iziritirat

Koji/kakav patch? 

https://github.com/yamashi/PerformanceOverhaulCyberpunk

Odi na release https://github.com/yamashi/PerformanceOverhaulCyberpunk/releases

skini release zip, samo extractaj u bin/x64, nece replaceat nista ne treba backup.

I onda odradi ovo 

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kccabx/hey_cd_projekt_red_i_think_you_shipped_the_wrong/

I stavi si nesto...

ja sam npr na 32 GB RAM stavio 26 GB za CPU i na kartici koja ima 8 sam stavio 8 za VRAM...stabilniji FPS bitno, na 1440p ultra je skocilo za 25 na high, 15 za avg.

Ali mislim da je stvarno kriticno da na Ryzenu 3900x i 2080 Super padne fps na 40 (sa 85) cim sjednes u auto...

Hvala! Probao sam maločas da izmenim onaj config fajl, to mi je dalo nekih +10% fps (loadao, snimio clip sa uključenim fps counterom, izmenio, loadao isti save, gledao u iste stvari, tako da bi trebalo da je realno). Probao sam zatim i ovaj Yamashijev plugin, nisam primetio dodatnu razliku. Inače, rekao bih da on obuhvata i izmenu memory poolova.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice