Čini mi se da ostvarujem Pirovu pobjedu kaj se tiče Cyberpunka, naime žena ju je prednaručila za mene kao poklon koji će mi dati tek za Božić pod bor. Neće dati prije i nemrem ju krstiti da lajem.
Nije mi još toliko problem činjenica što će igra stajati u ormaru 2 tjedna bezveze, a mogao bi igrati...problem je izbjeći spoilere, jer će Cyberpunk iskakati iz paštete čim izađe.
nemaš interneta? 
ionako je kupljena, ne vidim problema ako malo 'doskočiš' situaciji
Ma, već je i sad nos do poda kaj sam joj pokvario iznenađenje, jer sam pričao jučer kak si prednaručujem igru, a ona je nekako previše inzistirala na spiki "ma kaj će ti to, imaš kaj igrati", odmah sam znao kaj je i brzo sam izbio istinu iz nje. One ti to shvaćaju ozbiljno, recimo moja bi radije čokoladu za rođendan, a da si ju sam išao kupiti u dućan i da si se sjetio, nego da joj prebaciš soma kuna na račun i veliš da si sama nekaj kupi. Nemoj me krivo shvatiti, uzet će ona pare, ali će reći "to ti se ne računa".
Tak da igram tek za Božić.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.