- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jao ako ova igra bude flop najgore ces ti proc samo ti još nije fasada na kući u cp2077 stilu
No, ako bude top, mozda da kupim dva komada, pa jednog na aukciju sa pocetnom od 500€
No vec sam poslao mail CDPR-u, tipa neke cijene nemaju smisla - shell za Switch kod njih je 50% skuplji nego
direkt kod proizvodjaca te opreme, i 4 nalijepnice za 12€ je VIC.
Jao ako ova igra bude flop...
daj ne copraj, osušio ti se jezik i otpala kita dabogda 
Jao ako ova igra bude flop...
daj ne copraj, osušio ti se jezik i otpala kita dabogda 
did you just assume his gender?
e da je ostao stari datum izlaska, i da je fino izašlo dok smo još svi pod utjecajem pandemije, karantena, to bi bio posao. Sad će izaći u 9. mjesecu, kad se sve smiri i kad budemo morali duplo jače raditi da se nadoknadi izgubljeno vrijeme
e da je ostao stari datum izlaska, i da je fino izašlo dok smo još svi pod utjecajem pandemije, karantena, to bi bio posao. Sad će izaći u 9. mjesecu, kad se sve smiri i kad budemo morali duplo jače raditi da se nadoknadi izgubljeno vrijeme
Nece, ici ce opet odgoda...

jebiga nisam razmišljao o tom scenariju
Cuj, ja mozda ni nedocekam. Prije 2 tjedna sam prebolio upalu pluca, sad mi jos samo ovo sranje treba.
A mozda i u vjecna lovista, u rizicnoj sam skupini ljudi po godini proizvodnje.
Cuj, ja mozda ni nedocekam. Prije 2 tjedna sam prebolio upalu pluca, sad mi jos samo ovo sranje treba.
A mozda i u vjecna lovista, u rizicnoj sam skupini ljudi po godini proizvodnje.
jel možeš biti u izolaciji ili moraš na posao?
Radim
Ako će nova generacija konzola izlaziti sredinom 11. mjeseca mislim da bi onda mogli pričekati do tad da izbace na sve platforme simultano.
Radim
želim ti sve najbolje i nadam se da ćeš uskoro biti kao prije, i da će biti sve dobro. jebiga znam da si mnogi ne mogu priuštiti da ne rade, niti imaju opciju da ne rade, ali svakako treba gledati zdravlje maksimalno i ne ići ni na posao ako se može izbjeći
Znas kak se kaze - vidio bolje, yebo i gore. Prezivio sam sve i svasta, tako da cu i ovo nekak progurat.
..Samo se nadam da story line nece bit Govno ko u rdr2
izaci ce cyberpunk kad je i receno (bar se nadam), dali su igru na ocjenjivanje kod ESRB i PEGI, tako da po ovome je sad samo stvar poliranja
Znas kak se kaze - vidio bolje, yebo i gore. Prezivio sam sve i svasta, tako da cu i ovo nekak progurat.
Kako je rekao ujak od cure još samo nisam rodio i umro sve ostalo sam doživio haha.
Bas me zanima, dali ce ovi koji su napravili Pre-Order dobiti nekakav ingame ili achievement tipa "survived the apocalypse" 
Bas me zanima, dali ce ovi koji su napravili Pre-Order dobiti nekakav ingame ili achievement tipa "survived the apocalypse" 
pomalo, ovo je tek prva faza apokalipse... a di je druga kad se prasina slegne
Cekaj da vidimo kolika ce biti velika ekonomska kriza,
jer Austrija je odradila 80% zimske sezone, a HR ceka to da mozda nece imati nikakvu ljetnu sezonu.
Ljudi ce ostajati bez posla i bit ce veoma "tmurno" i "mracno" doba u cijeloj europi.
I na kraju ce se Kokolinda smijati, "jesam vam rekla da cemo raditi od kuce".
Meni jos da odigram CP77 i milina, taman dok predjem obje ekspanzije i multiplayer,
vec ce biti 2022-2023, i mogu izaci iz spilje.
Cekaj da vidimo kolika ce biti velika ekonomska kriza,
jer Austrija je odradila 80% zimske sezone, a HR ceka to da mozda nece imati nikakvu ljetnu sezonu.
Ljudi ce ostajati bez posla i bit ce veoma "tmurno" i "mracno" doba u cijeloj europi.
I na kraju ce se Kokolinda smijati, "jesam vam rekla da cemo raditi od kuce".
Meni jos da odigram CP77 i milina, taman dok predjem obje ekspanzije i multiplayer,
vec ce biti 2022-2023, i mogu izaci iz spilje.
Ljudi ostaju bez posla... Hoteli, kafići, restorani - neki OPG-ovi koji opskrbljuju iste te objekte, računovodstveni servisi itd... Lanac je dug...
Bit ce kriza, to je sigurno, al zato ce e-Industruja procvasti. Krecemo se prema CP buducnosti.
Ljudi ostaju bez posla... Hoteli, kafići, restorani - neki OPG-ovi koji opskrbljuju iste te objekte, računovodstveni servisi itd... Lanac je dug...
To je sve da ti bude ugođaj da se osjećaš kao da si stvarno u Cyberpunk distopiji 
Jos ce ljudi dolazit iz svih krajeva svijeta k nama u europu, da iskuse ugodjaj prave "buducnosti" CP nadolazeceg vremena.
Da je CDPR znao u kakvoj situaciji će svijet biti u ovo doba mislim da nikad ne bi odgodili igru za jesen, mogli su ostvarati najveću prodaju jedne igre u povijesti za vrlo kratko vremena, čitav svijet je u karanteni a Cyberpunk je debelo najiščekivanija igra. Ali eto tko je mogao znati da će se ovo dogoditi sa svijetom...
Da je CDPR znao u kakvoj situaciji će svijet biti u ovo doba mislim da nikad ne bi odgodili igru za jesen, mogli su ostvarati najveću prodaju jedne igre u povijesti za vrlo kratko vremena, čitav svijet je u karanteni a Cyberpunk je debelo najiščekivanija igra. Ali eto tko je mogao znati da će se ovo dogoditi sa svijetom...
Je ali s druge strane neće svi sada trošiti pare osim za nužne stvari, a i izašle su tri velike igre nedavno, pa bi se još dodatno razvodnilo.
Vec su prodali bar 250.000 komada - ja sam kupio dva CP77 + CE (prednarucio u Zeldi).