onda mi preporuci jedan:S
game.co.uk
shopto.net
dvd.co.uk
...
mislil sam na one di se placa sa gotovinom za ove sa karticom znam
game.co.uk
shopto.net
dvd.co.uk
...
game.co.uk
shopto.net
dvd.co.uk
...
nađi si nekog
kupanja u nasim ducanima ti bas i nije najpametnije
ali evo gameplay.hr tamo placas gotovinom i cijene su odlicne
(naravno na forumu)
game.co.uk
shopto.net
dvd.co.uk
...
nađi si nekog
kupanja u nasim ducanima ti bas i nije najpametnije
ali evo gameplay.hr tamo placas gotovinom i cijene su odlicne
(naravno na forumu)
u tome je problem sta svi moji koriste gotovinu(ne vole se zahebavat oko kartice) a ja imam maestro jer bas ne kupujem netom!
evo bio sam sad kod sebe u pc shopu i nemaju rdr ipak cu morat u ZG
e da zaboravil sam pitat vidil sam na netu da je za XBOX igra 299 kn WTF pa to je skoro duplo jeftinije nego za PS3 zasto?
gdje si to vidio?
Ja sam svoj (za ps3, novi) platio oko 200 kuna.
pa na sophoslab str skoro 500kn a za xbox 295
295 je samo ako kupiš xbox pa imaš na red dead sniženje.
e da zaboravil sam pitat vidil sam na netu da je za XBOX igra 299 kn WTF pa to je skoro duplo jeftinije nego za PS3 zasto?
gdje si to vidio?
sumnjam di to pise?
JA sam ju već kupio...........igrica je prezakon................1000 puta bolje od gta 4 ili assassins creeda........
gdje si to vidio?
sumnjam di to pise?
Pitaj u sophoslab-u ja sam tako kupio xbox360 i dobio sniženje na Red Dead Redemption.
gdje si to vidio?
sumnjam di to pise?
Pitaj u sophoslab-u ja sam tako kupio xbox360 i dobio sniženje na Red Dead Redemption.
ok al svugde vidim da je 290 kn ne sam u sophoslabu pa me to buni?
Upravo sam piknuo Undead Nightmare ekspanziju na ibeju. Jedva čekam da stigne. :)
Cijena Red Dead Redemptiona je na britanskim web shopovima snižena na 130-150 kuna, u obje verzije, za Xbox 360 i PlayStation 3. Zavvi.com, shopto.net, game.co.uk, base.com - svi su dobri i pouzdani, cijena igre se razlikuje do 10 kuna, isto kao i cijena poštarine.
e ljudi može mala pomoć koji materijal ja moram nabavit onom tipu u Mexicu za onaj avion( to je sporedna misija, quest ili kako god već to nazvali)
Hvala!
Odeš na start menu, pa u journal, tamo ti piše sve o side questovima koji su ti aktivni, pa tako i za ovaj. Koliko se sjećam moraš skupljati perja ptica, ono cvijeće i slične stvari...
e ljudi može mala pomoć koji materijal ja moram nabavit onom tipu u Mexicu za onaj avion( to je sporedna misija, quest ili kako god već to nazvali)
Hvala!
Skupit red sage(ako se nevaram),skupit pera(mozes bilo koja bitna je samo kolicina) i moras gore uz rijeku ubit neku zivotinju(vise komada te iste) kojoj sam zaboravio ime heh..
Tnx Someone ja skroz zaboravio na journal
jeli u igri moze padat snijeg ili je to samo neki mod
jeli u igri moze padat snijeg ili je to samo neki mod
Samo u određenim djelovima, pri samom vrhu mape. ( gornji dio )
aha, inace malo znam o ovoj igri al eto necete vjerovat zelim kupit konzolu ponajvise zbog ove igre...e pa isplati li se to kakve vam je dojmove igra ostavila...neću požalit ili...?
aha, inace malo znam o ovoj igri al eto necete vjerovat zelim kupit konzolu ponajvise zbog ove igre...e pa isplati li se to kakve vam je dojmove igra ostavila...neću požalit ili...?
Dosta ih je kupilo konzolu zbog nje, isplati se itekako, igra je vrhunska, meni osobno bolja od bilo koje Rockstarove osim GTA:SA, puka genijalnost.
inače riječ je o x360, a šta je taj free room
I nije toliko teško za objasniti, imaš mapu iz SPa ( znači ista totalno ) na određenom serveru, na kojoj se osim tebe nalaze i drugi igrači, nalaziš se s njima, razuješ, pljačkaš, zahebaješ se u glavnom, radiš sve ono što i u SPu samo s pravim ljudima.
aha znači možeš i u sp normalno lutat kartom i istraživat kao u gta
aha znači možeš i u sp normalno lutat kartom i istraživat kao u gta
Da, to ti je free roam, možeš i u SPu i u MPu.
Gledao sam na youtube, da li se varam ili su glavnog lika ubili u jednoj misiji na nekoj farmi?
Sinoc sam poceo, i na 52 % sam bez side questova, igra je prezarazna..
Sinoc sam poceo, i na 52 % sam bez side questova, igra je prezarazna..
Nije te sram igrati takvu igru bez side questova?
Oni idu sutra hahah
ajme,baš sad gledam gameplay igre po 100.put i nemogu vjerovati da ću propustiti ovu igru,dođe mi da kupim konzolu zbog nje
Što mislite,ima li bilo kakve nade da ikad dođe za PC?