kako vrijeme prolazi sve su manje sanse da ova igra dode na pc
tuzni su ovo dani za pc tuzni...
Nije istina.
Igre dobivaju portove i nakon godinu dana, pa i više.. strpljenja malo
Soundtrack je prvoklasan, da ga tek čuješ u samoj igri Ja sam dobio Limited Edition tak da imam original soundtrack, baš sam ga jučer preporučio.
Po meni bo trebali napraviti port za pc, barem iz razloga da se iskupe za bugoviti i neoptimizirani gta 4.
Jeste znali za onu skrivenu misiju "Remember My Family"? Kao "grand finale". Sad sam vidio, idem odmah preć
Imam igru već neko vrijeme, ali neda mi se igrat
isto ko ja kupio igara i sad mi se neda igrat izgleda da bum prije prodo neg odigro
isto ko ja kupio igara i sad mi se neda igrat izgleda da bum prije prodo neg odigro
Ja sam probao, ali nije mi baš nešto zabavno, tj. dosadno mi je igrat... Sad mi je kod svake igre samo i jedino bitno da je zabavna... Zato sam gears of war 2 jedini igro u zadnjih mjesec dana.
Ja sam probao, ali nije mi baš nešto zabavno, tj. dosadno mi je igrat... Sad mi je kod svake igre samo i jedino bitno da je zabavna... Zato sam gears of war 2 jedini igro u zadnjih mjesec dana.
kupi si ukus...eh da nije na kupovinu... steta... nekima bi zbilja dobro dvije kile za van
p.s. cca. 20td
kupi si ukus...eh da nije na kupovinu... steta... nekima bi zbilja dobro dvije kile za van
p.s. cca. 20td
Glupost! Ukusi su različiti i tu nema priće.
to stoji, ima nas svakakvih - svasta evolucija iznjedri
Stoga nemoj više tako glupe postove pisat
Stoga nemoj više tako glupe postove pisat
predajem se
Jeste znali za onu skrivenu misiju "Remember My Family"? Kao "grand finale". Sad sam vidio, idem odmah preć
That old bitch Edgar Ross is dead. Finally! Now, I'm happy
Remek-djelo.
Remek-djelo.
Ma je remek-djelo ali ćak ima manu a to je što ga nema na pc-u.
Ja se još uvijek čvrsto nadam nekom portu pa makar neoptimiziranom kao gta 4.
Ja se još uvijek čvrsto nadam nekom portu pa makar neoptimiziranom kao gta 4.
Da.. strpljenja, biti će pa makar krajem 2011.
Ma bit će porta.. kad svi kupe verziju za konzole pa prodaja padne. :P
Nije im teško napravit to (uložit "trud" kao i za gta 4) a i zaradili bi dodatno.
*korisnik gleda u staklenu kuglu* mislim da će izać sredinom/krajem 2011.
This time, next year we will be millionaiers, Rodney Samo se vi radujte
djubrad jedna konzolaska
neka neka.....
Hahaha... you eeeeevil prophet
Jedva cekam da je zaigram na PC-u! (valjda ce izaci za PC)
jos tjedan dana ... i ja po prvi put palim xbox360, imam u rukama gamepad od x360, stavljam dvd od RDRa u konzolu, igram RDR
jos tjedan dana ... i ja po prvi put palim xbox360, imam u rukama gamepad od x360, stavljam dvd od RDRa u konzolu, igram RDR
jbt tebe docekat da dobis taj xbox isto ko docekat gt5
Evo novi zombie trailer, stavio bi ga prije, no nisam mogao pronaći temu.
Link.
Sada dolazi i novi dodatak za igru sa hordama zombača - Undead Nightmare.. ima filmića na službenim stranicama