Pomoć - xbox360 newbie zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Help!

Bok!

Evo, danas sam postao ponosni vlasnik svoje 1. Xbox 360 konzole.. kupio sam novu Super Elite konzolu.. Ali eto problema. - Naime, dobio sam original igru Finaly Fantasy XIII. Odmah da objasnim da je konzola modificirana pa je nisam niti imam namjere, iz očitih razloga, spajati na internet. Uglavnom, ubacio sam disc1 FF XIII i iskočio mi je kao notice da se mora instalirati update na konzolu ako želim igrati, odaberem "ok" i to je to. Nakon toga mi je stalno (s disc1 u drive-u) izbacivalo:

"Unrecognized Disc

This disc is unreadable.

1. Clean the disc with a soft cloth.

2. Restart the console.

For more help, visit www.xbox.com/support."

Pokušao sam kako je pisalo nekoliko puta, ali ništa.. onda sam pokušao ubaciti disc2 i vidi - počne igra kao.. dođem do ekrana gdje odaberem "new game".. čujem da DVD drive kao radi.. i odjednom iskoči ekran "please insert disc 1".. ok, ubacim disc 1..nestane ekran.. DVD drive kao radi nešto..odjednom iskoči ekran "please insert disc2".. ubacim OPET disc2, pa onda opet ekran "please insert disc1" i tako u krug 10 puta..onda sam shvatio da to više stvarno nema smisla (btw. da, pokušao sam ubaciti i disc3 ali mi je onda izbacilo da sam ubacio krivi disc) ...

.. i eto me ovdje.. može kakav help? :( ...

.. unaprijed Vam hvala! ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć - xbox360 newbie

Ponistio si modifikaciju time sto si ubacio orginal unutra...

Najgore je kad moras uciti na svojim greskama ... trebao si pitati prije .. sto i kako...

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 22:33 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Pomoć - xbox360 newbie

.. jaaaoooo .. :( ...

.. ali.. zašto onda ne mogu pokrenuti ni original?! .. mislim.. pričam o tome da ne mogu original igru pokrenuti (ovo što sam gore pisao).. želiš mi reći da sad ne mogu ni kopije ni originale više pokrenuti? :( :( :( ...

14 godina
neaktivan
Pomoć - xbox360 newbie

.. a ne znam.. čitam sad okolo i kažu svugdje "ni jedan update ne može poništiti modifikaciju" ...

.. btw, konzola je nakon modificiranja isprobana s backup kopijom igre u samoj trgovini i sve je bilo ok ...

.. sad čitam nešto kao da ponekad igre zahtjevaju update neki da se mogu pokrenut, a kad sam pokretao taj 1. disk 1. put tražio je da se instalira nekakav update inače kao ne bih mogao igrati tu igru pa sam kliknuo na "ok" (a pošto je konzola modificirana, iako je igra original, nisam je spojio na mrežu, tj. internet) .. možda je u tome stvar? ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć - xbox360 newbie

.. danas sam nekako uz pomoć 3. diska, pa mjenjanja na 1. itd. uspio pokrenuti igru.. izađem van.. uspio sam instalirati / kopirati disk 2 i 3 na hard, ali 1 nikako..počelo, pa stalo i napisalo da ne može čitati s njega.. nakon toga ne mogu ništa s njim.. i opet kao prije - vrti me u krug s ubacivanjem diskova ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć - xbox360 newbie

.. sve sam sam rješio na kraju.. problem u 1. originalnom! disku FFXIII ...

.. lock ...

0 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

Najgore je kad moras uciti na svojim greskama ... trebao si pitati prije .. sto i kako...

Ovo se zove lupiti glupost i ostati živ. Poništio modifikaciju...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 22:32 (briatore).
15 godina
RE: Help!
Tali_83 kaže...

Bok!

Evo, danas sam postao ponosni vlasnik svoje 1. Xbox 360 konzole.. kupio sam novu Super Elite konzolu..

Jel ponosno hodaš stanom kao kredlan?

Ubuduće idi na xboxcroatia forum ili gameplay.hr. Ovdje je 99% zasljeplejnih pisi gejmingom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 22:35 (briatore).
14 godina
neaktivan
briatore kaže...
rebelsy kaže...

.. word.. i samo zato što sam totalni newbie što se tiče xbox i ps3 konzola, pa tako i tog svijeta stvarno mi je još usred početne brige i traženja mišljenja ovdje trebao neki kreten (nhf, ali..budimo realni) koji će me ovako zafrkavati ("poništio si mod.") .. u svakom slučaju, malo više sam se informirao, a dotičnom bih drage volje zveknuo šamar ili još i bolje - da mu se ovako nešto obije o glavu, a bude kad-tad.. ili na poslu, ili negdje drugdje ...

.. u svakom slučaju, konzola je fora.. igre su nice.. užitak samo takav i to je to.. i bez brige, meni ta konzola i samo igranje dođu kao razonoda nakon radnog dana, a ne kao sredstvo za hvalisanje (sad kužiš dio oko "ponosni vlasnik" ;) ).. eto, svaka čast svemu, ali ovaj rebelsy me digao na foru makar i za jednu večer odnosno 2h.. not nice dude ...

.. samo zato što je netko 'novak' i ne kuži se u nešto, pa još to i kaže te zatraži pomoć, ne treba ga se automatski gaziti.. mislim, može se..ali se ne čuditi onda kad se možda na nekom drugom polju dogodi upravo vama ...

.. pozz ...

15 godina
neaktivan
Pomoć - xbox360 newbie

O kakvom gazenju ti pricas?
I ja sam imao konzolu na kratko vrijeme... pa sam se informirao na gameplay forumu .. i dobio sam odgovor ''kad modificiras konzolu nemoj stavljati unutra orginal jer time automatski ponistavas modifikaciju''

Nisam ja kriv sto neki okolo sire dezinformacije pa se iste salju dalje....

Jel tebi bilo tesko backup igru staviti u konzolu i vidjeti jel radi? Uostalom, ne vidim razlog da na modificiranoj konzoli igras org igre...

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 13:16 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
Tali_83 kaže...
briatore kaže...
rebelsy kaže...

.. word.. i samo zato što sam totalni newbie što se tiče xbox i ps3 konzola, pa tako i tog svijeta stvarno mi je još usred početne brige i traženja mišljenja ovdje trebao neki kreten (nhf, ali..budimo realni) koji će me ovako zafrkavati ("poništio si mod.") .. u svakom slučaju, malo više sam se informirao, a dotičnom bih drage volje zveknuo šamar ili još i bolje - da mu se ovako nešto obije o glavu, a bude kad-tad.. ili na poslu, ili negdje drugdje ...

.. u svakom slučaju, konzola je fora.. igre su nice.. užitak samo takav i to je to.. i bez brige, meni ta konzola i samo igranje dođu kao razonoda nakon radnog dana, a ne kao sredstvo za hvalisanje (sad kužiš dio oko "ponosni vlasnik" ;) ).. eto, svaka čast svemu, ali ovaj rebelsy me digao na foru makar i za jednu večer odnosno 2h.. not nice dude ...

.. samo zato što je netko 'novak' i ne kuži se u nešto, pa još to i kaže te zatraži pomoć, ne treba ga se automatski gaziti.. mislim, može se..ali se ne čuditi onda kad se možda na nekom drugom polju dogodi upravo vama ...

.. pozz ...

Ma to mi je simpatično kad netko kaže da je ponosni vlasnik, i vrlo drago, jer ja također na te stvari gledam (gledao sam) kao i ti, a iz povremene razonode je prešlo u svakodnevnu razonodu, iako je ne leđima 30 i kusur god. Igraj i guštaj...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice