Bok!
Evo, danas sam postao ponosni vlasnik svoje 1. Xbox 360 konzole.. kupio sam novu Super Elite konzolu.. Ali eto problema. - Naime, dobio sam original igru Finaly Fantasy XIII. Odmah da objasnim da je konzola modificirana pa je nisam niti imam namjere, iz očitih razloga, spajati na internet. Uglavnom, ubacio sam disc1 FF XIII i iskočio mi je kao notice da se mora instalirati update na konzolu ako želim igrati, odaberem "ok" i to je to. Nakon toga mi je stalno (s disc1 u drive-u) izbacivalo:
"Unrecognized Disc
This disc is unreadable.
1. Clean the disc with a soft cloth.
2. Restart the console.
For more help, visit www.xbox.com/support."
Pokušao sam kako je pisalo nekoliko puta, ali ništa.. onda sam pokušao ubaciti disc2 i vidi - počne igra kao.. dođem do ekrana gdje odaberem "new game".. čujem da DVD drive kao radi.. i odjednom iskoči ekran "please insert disc 1".. ok, ubacim disc 1..nestane ekran.. DVD drive kao radi nešto..odjednom iskoči ekran "please insert disc2".. ubacim OPET disc2, pa onda opet ekran "please insert disc1" i tako u krug 10 puta..onda sam shvatio da to više stvarno nema smisla (btw. da, pokušao sam ubaciti i disc3 ali mi je onda izbacilo da sam ubacio krivi disc) ...
.. i eto me ovdje.. može kakav help? :( ...
.. unaprijed Vam hvala! ...