Htio bih kupiti PS3 po što nižoj cijeni u nekom dućanu!
Jer mi može netko predložit gdje ima za kupit jeftinih.
Btw iz ZG-a sam!!
Htio bih kupiti PS3 po što nižoj cijeni u nekom dućanu!
Jer mi može netko predložit gdje ima za kupit jeftinih.
Btw iz ZG-a sam!!
sophoslab 2145kn 120 GB PS3 Slim
Mozda nekih 200,300 kn jeftiniji
Ako imate mogućnosti, vani su vam puno jeftiniji.
da ali tu su oni 40gb koji su vecinom reperani
popravljanji...
2445kn
jupi :D
Crt je kralj ako je dobar.
Solidna!?
Ja sam igrao, puno je fluidnija nego sa HDMIem, ali naravno slabija grafika, iako bolja od PS2 naravno...
Jos ako je malo vece dijagonale mozes se naigrat, u svakom slucaju prvo kupi PS3 pa ako zelis TV >.>
sophos lab 2395 xbox 250 gb slim novi model, isplativije je uzeti x360 nego ps3 (po meni)
Imas 120 GB novi za 2500,imas 40 GB normalan za 1500kn sad ovisi o tebi sta zelis samo malo pogledaj Njuškalo...
Inace ako se dvoumis između PS3-a i Xbox-a definitivno PS3.
javi se za 8 mjeseci pa budemo vidili kake ce cijene bit
Nista ti nece stekati ni slicno, sve ti je potpuno najnormalnije! Naravno losija grafika nego na HDTVu.
Fluidnija, pa recimo kad spojim TV sa scartom umjesto HDMIem i igram FIFAe, imam osjecaj da je sve 2x ubrzano, ali zna smetati...
Dakle sve ce raditi na CRT TVu!
U podforumu negdje gore desno cini mi se imas gumb za novu temu
EDIT: Da, pise Pokreni Temu
U podforumu negdje gore desno cini mi se imas gumb za novu temu
EDIT: Da, pise Pokreni Temu
to mu nisi smio rec...
Lako ga se rijesi neki Moderator ako bude pravio probleme 
Kupi polovnajcu sa neki 5-6 igrica i uzivaj pa ako i kreba za pola godine ostaju ti igre i kontroleri a dotad ce opast i cijena novih...
Ja sam kupio polovan ima nekih god dana i sve OK nikakvih problema... Btw komp... je zakon za igre nikakve ga konzole nemogu zamjeniti...
Jedino zasto vise volim PS3 je jer nemoram gledati sistemske zahtjeve i nikad mi igra nije zastopala i crashala
jel sve igrice stekaju ja bi ga igro na av
jel sve igrice ubrzane
Ma nije ubrzano, pogresno si me shvatio, slusaj: SVE TI JE NAJNORMALNIJE!
Osobno sam prvo kupio PS3 i 5-6 igara ( i medu njima GTA IV, GOW 1,2,3 o Resident Evil 5, pola sto si nabrojao) i igrao na CRTu puno bolje nego na PS2
Znaci sve ce ti najnormalnije biti!