Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.039.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Grand Theft Auto V
alien20 kaže...

Ako bude optimizirano igra bi se trebal moci ugodno pokrenuti na low postavkama sa nekim quadom tipa athlon/phenom x4 i grafi iz mid segmenta, npr. hd 7750, 6770, gtx 550ti, gtx 460, ako nebude optimizirano, ko zna.

sad si sve reko

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
alien20 kaže...

Ako bude optimizirano igra bi se trebal moci ugodno pokrenuti na low postavkama sa nekim quadom tipa athlon/phenom x4 i grafi iz mid segmenta, npr. hd 7750, 6770, gtx 550ti, gtx 460, ako nebude optimizirano, ko zna.

sad si sve reko

{#}

16 godina
Grand Theft Auto V

ej decki...moram vam nesto rec...

zakljucat ce vam pc topic

Moj PC  
2 12 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Next gen apartment leak

Getting Ready for the Next Generation in Los Santos

Drugi link je official, dosta zanimljivih informacija.

"take your current guy or gal for a bit of cosmetic surgery"

Znaci u GTAO cemo moci mijenjati izgled i nakon sto napravimo lika.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.8GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 | Corsair AX850 | Samsung SSD 850 PRO 256GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 15:32 (Marcuskac).

4 0 hvala 3
13 godina

Jooj. Ne znam da kupim i odigram opet ovu igru ili ne. Nisam dosta pametan.

Ajmo mini anketa.

Hoćete li kupiti GTA V ?

8 Odigrao sam ga,al kupujem opet
8 Odigrao sam ga, ne kupujem
43 Nisam igrao, kupujem
PSN - DeniZg80
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Igrat hoću, kupit neću :) 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

8 29 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

igrao sam ga svega par sati na PS3, nisam prelazio nijednu misiju, samo sam istrazivao mapu, no nisam vidio ni 30% onoga sta nudi...JEDVA CEKAM PC verziju

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nisam hardcore gamer, ali po meni gta serijali su igre koje ponajbliže opisuju događanja u svijetu. Ljudi u R* nam daju toliko mogućnosti sa svojim likovima da radimo, ali ipak na kraju ne možemo leći na pod.. Mslm, to su banalne stvarčice, ali i te stvarčice mogu povećati zabavu, kao npr kempanje u visokoj travi tijekm neke misije.

A ovo editiranje lika nadam se da će ponuditi da mijenjamo visinu i težinu, jer ovo je zbilja smiješno kako su svi igrači isti, a ipak na ulicama(igre) vidimo toliko različitih oblika ljudi.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Vikendi mi uvijek prekratko traju, a za nadolazeći jedva čekam da prođe....+ ponedjeljak... :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Neces bome niti igrati,gta dobija neku zastitu kao fifa i ne moguce jubje probiti.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
drakula789 kaže...
Deawood kaže...

Neces bome niti igrati,gta dobija neku zastitu kao fifa i ne moguce jubje probiti.

To je bilo demantirano odmah drugi dan..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina

GTA V je stvarno dobra igra u koju je uloženo love više nego u bilo koju igru do sada, tako da bi bilo stvarno sramota igrati, a ne kupiti.

Pogotovo ako ste na isti, "slobodan",  način uživali u prijašnkjim GTA naslovima.

A igra ima i dobru multplayer komponentu za koju nisam siguran da će raditi ako ne kupite igru.

PSN - DeniZg80
14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Deawood kaže...

Ne postoji igra za koju nije moguće napraviti crack, ili jednostavno blockaš u firewallu. A ako će igra biti dobra, nije problem dati par stotina kuna, pogotovo ako će netko od frendova igrati pa nabacimo MP, ali glupo mi je dati 50€ za nešto što može biti polu proizvod (khm khm GTA 4).

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
protjeran
Ja sam za GTA 4 Complete Edition dao 7€,a s obzirom da je GTX660 bila preslaba grafička za tu ultra grafički nabrijanu igru,radila je na max. 25fps-a.I dan danas najgori port jedne igre ikada za PC.
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

evo ljudi moji citam i lozim se, iako nisam mislio kupovati GTA V, ovih dana sam sve vise i vise zapeo da ga uzmem.

Gledao sam preporucene konfiguracije, i sve je to ok, ali me zanima hocu li moci igrati normalno ja sa svojom?

I jel tko napravio preorder na nekoj stranoj stranici samo za key. Nije mi problem skinuti igru, imam dobru download brzinu i mogao bih skinuti igru za neka 2-3 sata max, sto mi je lakse nego cekati da mi dode kuci :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
L3gioNAR00 kaže...
Ja sam za GTA 4 Complete Edition dao 7€,a s obzirom da je GTX660 bila preslaba grafička za tu ultra grafički nabrijanu igru,radila je na max. 25fps-a.I dan danas najgori port jedne igre ikada za PC.

Saints Row 2 je puno gori port.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
protjeran
Nije istina.Saints Row 2 bar radi kak treba(doduše fale mu opcije za rezoluciju) a GTA IV je neigrivo smeće.Za karticu od 2GB VRAM piše pod opcijama da je ispod minimalne konfiguracije,smijeh nad smijehovima.
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja nikakve pare ne dajem dok ne vidim da sve savrseno radi. Samo pogledajte st oje bilo s ac unity...

2 1 hvala 0
17 godina
L3gioNAR00 kaže...
Nije istina.Saints Row 2 bar radi kak treba(doduše fale mu opcije za rezoluciju) a GTA IV je neigrivo smeće.Za karticu od 2GB VRAM piše pod opcijama da je ispod minimalne konfiguracije,smijeh nad smijehovima.

Na mojim računalima GTA radi bolje od SR.

Da ne bude offtopic, nadam se da će i GTA V raditi na ovom laptopu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
L3gioNAR00 kaže...

Meni je na HD6850, i7-920 radila na high-veryhigh 1080p lockano na 56fps.

Sad na GTX970, i7-4820K dropa ispod 50...

Lieber tot als rot
13 godina
Grand Theft Auto V
Ja danas radim preorder na ps4

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Ja danas radim preorder na ps4

Ja napravio još prije mj dana da dobim gta pare :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
Grand Theft Auto V

Jos malo...jos malo! Mislim da budem pisao godisnji i nema me 2-3 tjedna vanka iz sobe :D

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Curi opet na sve strane :)

Ovdje ima neki video, losa kvaliteta, ali vidi se gameplay, dok ne skuzi R*

Zanimljiv GIF prikazuje bolji gore sistem.

Stranica sa 2 videa, sigurna je.

Navodno je lik koji je leakao jedan gameplay iz Sony Croatia, neznam to sam procitao negdje.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.8GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 | Corsair AX850 | Samsung SSD 850 PRO 256GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 16:23 (Marcuskac).

1 0 hvala 0
13 godina
Pa mislim da cu i ja dobit neke GTA pare makar cu tek danas napravit preorder bas id prema dona s bonovima pa cu vidjet
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Hoce li se moci GTA V krekirati, jer sam negdje citao da ce korisiti nekakvu posebnu zastitu kao i fifa 15 ( koja jos nije krekirana, ni nece ), tako da cemo moci igrati samo preko steam-a

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
KD#35 kaže...

Hoce li se moci GTA V krekirati, jer sam negdje citao da ce korisiti nekakvu posebnu zastitu kao i fifa 15 ( koja jos nije krekirana, ni nece ), tako da cemo moci igrati samo preko steam-a

Normalno da če crackati.

Imaš dovoljno dana da svaki dan odvojiš 5-10 kuna i kupiš ovu GOTY.

13 godina
neaktivan
KD#35 kaže...

Da, morat ces kupit igru inace nemozes uopce igrat.

14 godina
KD#35 kaže...

Nece koristit DRM (Zastitu koju ima fifa 15), ali ne moze se jos znat sta ce koristit i koliko vremena ce proci do pojave prvog cracka.. Inace to sam napisao i na vrhu ove stranice :p

Inace, ja bih isto volio probat igru prije nego sta je kupim posto mi je trenutni hardwer dosta slab i nisam siguran dal ce petica radit kako treba..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

29 minutni gameplay, gledajte dok mozete.

Kitovi ubojice, gif. 

Neki lik iz Hrvaske leaka, kaze da ima i Far Cry 4.

Ake nemate sta za radit tu je i livestream. (bio)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 23:05 (Marcuskac).

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice