Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.039.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V

Znaci ako sam dobro shvatio PS4 verzija ima 50 giga? Zanima me odkud toliki skok posto x360/ps3 verzija ima 2 DDVD-a znaci negdje 15 giga ako se ne varam. Nevjerujem da je grafika sa 15 digla na 50 giga, osim ako mozda nisu stavili komplet nekompresirani zvuk, onda vec nekako tih 50 giga i djeluje realno. Ovo dovodi u pitanje koliko ce zapravo onda bit velika PC verzija ako za nove konzole ima 50 giga :D 4k, nekompresirani zvuk i ostale stvari znaci negdje 70 giga ako se ne varam, osim ako to ne sabiju, ovisno o tome kako ce djelit igru dal na DVD-ima ili BL.

Origin ID: ReaLazio
14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

Znaci ako sam dobro shvatio PS4 verzija ima 50 giga? Zanima me odkud toliki skok posto x360/ps3 verzija ima 2 DDVD-a znaci negdje 15 giga ako se ne varam. Nevjerujem da je grafika sa 15 digla na 50 giga, osim ako mozda nisu stavili komplet nekompresirani zvuk, onda vec nekako tih 50 giga i djeluje realno. Ovo dovodi u pitanje koliko ce zapravo onda bit velika PC verzija ako za nove konzole ima 50 giga :D 4k, nekompresirani zvuk i ostale stvari znaci negdje 70 giga ako se ne varam, osim ako to ne sabiju, ovisno o tome kako ce djelit igru dal na DVD-ima ili BL.

nema sanse da bude preko 50 giga 

podrzavat ce 4k, al to ne znaci da ce teksture bit u toj rezoluciji  

http://www.snabbox.org/
14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
TheDarkSide kaže...

nema sanse da bude preko 50 giga 

podrzavat ce 4k, al to ne znaci da ce teksture bit u toj rezoluciji  

Nisam rekao da ce texture bit u 4k, al bit ce ispod logicki, al je da ce bit vece nego za 1080p znaci automatski ce bit i vece od ovih za nove konzole, e sad koliko neznam, al ako se nastavi ovako lud porast velicine igara tako rec nisam ni kupio PS4 vec cu mu morat dodavat veci hard, jer GTA5 uzima sam 10%  :D

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Bili su objavili da će ps4 verzija težiti 50 gb, sad što su strpali unutra, nitko nezna.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

nema veze 
The Last of US za ps3 ima 45 pa moze i GTA za ps4 50 hehe :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Pa baš, piše 9 dana za otključavanje igre, 7 za početak preloada. Ajmoooo :)
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

a možda će za PC imati oko 30 GB pa onda ako možeš još skinuti HD texture ili 4K sta već

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

To bi bilo dobro.

Vecina nas nema nit na cemu prikazati, nit cime prikazati 4K, a da radi kako spada.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

To bi bilo dobro.

Vecina nas nema nit na cemu prikazati, nit cime prikazati 4K, a da radi kako spada.

bez brige 4K na 1080p izgleda bolje nego native 1080p :)

13 godina
Grand Theft Auto V
Gledao sam ono za internet 24 sata za 10 kuna i 20gb je na maximalnoj brzini i bakon tih 20gb se prebacuje na 64kbps tak da mi to ne pomaze nis na kraju. Sutra kupujem bonove za pes 2015 i gta 5. Jel istina da onaj tko preorda gta dobije pola milje para?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

Info za ove sto pricaju o 4G brzinama. 

Ako imate karticu na bonove dovoljno je uplatiti 10kn i aktivirati opciju internet dan. S tom opcijom imate 24h interneta po najbrzim mogucim brzinama(ovisi koliko signala imate,koji mob itd.)

Ako imate karticu na preplatu internet dan opcija je malo drugacija. Isto dode 10kn ali imate 20GB po full brzini i nakon toga se smanji.

Osobno koristim ovu prvu opciju i potvrdeno da sve radi kako spada(imam nokiu 1020). Skidam igre(preko steam-a ne piratske) daleko lakse i brze nego da se patim na smjesnih 4mb/s.

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
kign kaže...

Ako imate karticu na bonove dovoljno je uplatiti 10kn i aktivirati opciju internet dan. S tom opcijom imate 24h interneta po najbrzim mogucim brzinama(ovisi koliko signala imate,koji mob itd.)

Ako imate karticu na preplatu internet dan opcija je malo drugacija. Isto dode 10kn ali imate 20GB po full brzini i nakon toga se smanji.

Osobno koristim ovu prvu opciju i potvrdeno da sve radi kako spada(imam nokiu 1020). Skidam igre(preko steam-a ne piratske) daleko lakse i brze nego da se patim na smjesnih 4mb/s.

ti si još dobar kaj je s onima kojima je brzina 400kb/s

http://www.youtube.com/user/Brzi559
14 godina
Gremlin144 kaže...
kign kaže...

ti si još dobar kaj je s onima kojima je brzina 400kb/s

4 Megabits/s = 500 Kilobytes/s
4 MBit/s Nije isto šta i 4MBajt/s 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

dobro kakve veze te brzine imaju sa GTA 5?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
6 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Imaju veze jer treba skinuti 55GB gta5.
17 godina
Robilad kaže...

Da,ali nhf ne rasprava o ISP providerima,brzini neta i paketima u GTA V temi.

Za to postoji poseban podforum i tema... 

13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...
Robilad kaže...

Isto kao sto se raspravlja cijelo vrijeme o potrebnoj konfiguraciji za pc (nepotrebno, jer nitko to jos nezna) zasto se nebi raspravljalo o brzini skidanja gta5 ??

17 godina
Robilad kaže...
doky01akablava kaže...
Robilad kaže...

Isto kao sto se raspravlja cijelo vrijeme o potrebnoj konfiguraciji za pc (nepotrebno, jer nitko to jos nezna) zasto se nebi raspravljalo o brzini skidanja gta5 ??

Sve pet,razumijem sto hoces reci,ali gledaj iz druge perspektive,netko dode procitati novosti,ocekuje sad gle novi screenshotovi ili traileri,kad ono price o megabitu/megabajtima,T-comu,Iskonu ili ne znam ja cemu,reci ce koja pm.

14 godina
Grand Theft Auto V

Ja sam napravio prednaružbu preko Svijet medija webshopa...na stranici piše datum izlaska 17.11. što je vjerojatno greška...no opet, tko zna, ne bi se bunio da dođe dan ranije :D...Još tjedan dana ćemo se strpiti, najgore je prošlo...Jedva čekam, ponajprije prolog (North Yankon) i snijeg da vidim poboljšanja... :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 11:56 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

17.11????? :O

0 0 hvala 0
15 godina
Zin8 kaže...

Za PS4 izlazi 18.11. a ti si za PC naručio koji izlazi 27.01.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
14 godina
odjavljen
Ivanjino96 kaže...
Zin8 kaže...

Za PS4 izlazi 18.11. a ti si za PC naručio koji izlazi 27.01.

Da da sad sam to skuzio kad sam vec napisao poruku :D

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznal dal je itko od vas skuzio, al na 0:35 je neon ispod auta, tako da ocito dolazi update sa autima di cemo moc ispod birat i stavljat noen :)

15 godina
Grand Theft Auto V

Prednaručio sam u Infomarku, 389 kn PC verzija s besplatnom dostavom. OK mi je ponuda, hoću vraga čekati da se to skine jer sumnjam da bude ispod 50 giga.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...

Prednaručio sam u Infomarku, 389 kn PC verzija s besplatnom dostavom. OK mi je ponuda, hoću vraga čekati da se to skine jer sumnjam da bude ispod 50 giga.

Sumnjam da ces uopce dobiti citav instalacijski dio ili se mozda pise negdje da se dobije ? 

Mislim da ce unutra biti cd-key sa jednim cd-om koji zapocne instalaciju. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
SimeKZ kaže...

Sumnjam da ces uopce dobiti citav instalacijski dio ili se mozda pise negdje da se dobije ? 

Mislim da ce unutra biti cd-key sa jednim cd-om koji zapocne instalaciju. 

Otkud ti to?

14 godina
neaktivan

Mozda dobi na DDVD-ima, ili mozda na blu ray, ili r* napravi neku vrstu kompresije da to stane mozda na par DVD-a i onda kad krenes instalirat krene raspakiravat , malo duze taje al bolje i to nego. Trebao bi se R* izjasnit oko toga kako oni misle igru pakirat da ljudi se znaju pripremi tako nekim slucajem bude blu-ray.

12 godina
protjeran
Wolfenstein New Order za PC je imao 4 DVD-a tako da nevidim u čemu je problem da isto to i GTA V za PC nema.Dok za 10 god. BR čitač postane standard možda če onda i igra za PC izlazit na BRD.
14 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
Wolfenstein New Order za PC je imao 4 DVD-a tako da nevidim u čemu je problem da isto to i GTA V za PC nema.Dok za 10 god. BR čitač postane standard možda če onda i igra za PC izlazit na BRD.

To znaci 4×8.5 znaci 34 gige, a koliko je ono imao? blizu 50? Znaci da je rađena kompresija, tako nesto onda nek i R* napravi...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice