Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.039.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
_CR7_ kaže...

ova igra se ne skida,ona se definitivno kupuje...zasluzuju svaki dolar...{#}

http://www.hcl.hr/vijesti-grand-theft-auto-5-za-pc-ima-duplu-drm-zastitu-protiv-piratstva-12186-17.html

Čekamo preko godinu dana da dođe na PC, ne bude li savršeno optimizirana nema nikakve isprike i ne zaslužuje ni novčića

a što se tiče te zaštite, to je poput pišanja u more....

13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
_CR7_ kaže...

ova igra se ne skida,ona se definitivno kupuje...zasluzuju svaki dolar...{#}

http://www.hcl.hr/vijesti-grand-theft-auto-5-za-pc-ima-duplu-drm-zastitu-protiv-piratstva-12186-17.html

Čekamo preko godinu dana da dođe na PC, ne bude li savršeno optimizirana nema nikakve isprike i ne zaslužuje ni novčića

a što se tiče te zaštite, to je poput pišanja u more....

Jos jedna stvar, navodno ce zbog te zastite biti onemoguceno modanje igre...R* svaka cast, taman kada se ljudi ponadaju oni se opet poseru na sve.

Jedina stvar koju ce im ta zastita omogucit jest gubljenje novaca jer ce neki lik napravit Crack, ljudi se nece htjet mucit sa zastitiom i skidad ce igru sa TPB.

Ili ce je skidat iz inata...itd

Ja sam bio siguran da cu je kupit ali sada kako stvari stoje predomisljam se vec.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.8GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 | Corsair AX850 | Samsung SSD 850 PRO 256GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
15 godina
Grand Theft Auto V

Nemojte svemu vjerovat, ne znam je li slika 100% legit, ako je onda nije istina. A modinga bude, sigurno ne otpočetka ali s vremenom će i to doći. FIFA 15 ima tu zaštitu a vidim s modiranjem nema problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Nemojte svemu vjerovat, ne znam je li slika 100% legit, ako je onda nije istina. A modinga bude, sigurno ne otpočetka ali s vremenom će i to doći. FIFA 15 ima tu zaštitu a vidim s modiranjem nema problema.

Vidjeti ćemo kada igra izađe.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 21:31 (Tommy_123).
15 godina
Grand Theft Auto V

Baš tako, vidjet ćemo. Osobno me takva zaštita više ne brine nego brine. Radije bih da sam u mogućnosti isprobati igru (ne brine me kvaliteta igre već optimizacija) prije kupnje a s tom zaštitom to bude teško moguće. Ako i bude čitati ću iskustva onih koji su kupili i isprobali, pokusnih kunića bude na sve strane, u to sam siguran {#}

GTA V will not use Denuvo DRM, says company co-owner

Zanimljivo je što Denuvo-va web stranica ne radi, hm {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nema sanse.Moddingway modda fifu i no problem..Ne brnite se,bit xe modiva

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ajde nadam se da je istina to i da nece imati DRM, phew.

Evo i jedne zanimljive usporedbe PS4 vs PS3, ni neznas koliko su toga poboljsali dok ne vidis staro.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.8GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 | Corsair AX850 | Samsung SSD 850 PRO 256GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Evo i jedne zanimljive usporedbe PS4 vs PS3, ni neznas koliko su toga poboljsali dok ne vidis staro.

Nemožeš usporedit SS iz trailera i iz igre...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Marcuskac kaže...

Nemožeš usporedit SS iz trailera i iz igre...

To je Official screenshot, ne iz trailera...

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kad izlazi igra za PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Kad izlazi igra za PC?

27.1.2015

14 godina
neaktivan
lGRACINA kaže...
picija21 kaže...

Kad izlazi igra za PC?

27.1.2015

Steta..Kupim ju oko 6 mjeseca i igram do devetog :D

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Sjetite se koliko je samo patcheva bilo potrebno da GTA IV bude igriv. Koliko je problema bilo sa old gen verzijom GTA V(čiteri, moderi, bugovi, glitchevi). Rockstar nikada nije izdao savršenu igru, sumnjam da će i next gen verziju.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
matić_žu kaže...

Sjetite se koliko je samo patcheva bilo potrebno da GTA IV bude igriv. Koliko je problema bilo sa old gen verzijom GTA V(čiteri, moderi, bugovi, glitchevi). Rockstar nikada nije izdao savršenu igru, sumnjam da će i next gen verziju.

GTA V je bio savrsen , GTA Online nije 

http://www.snabbox.org/
13 godina
Grand Theft Auto V
Dobra ideja ja doma lovim 4g iako zivim u zabiti samo ja imam pretplatu kod t coma a kazes to vrijedi samo za korisnike bonova? Bas sad testirao meni na 4g doma samo 12mbps ne kuzim zasto tako malo i 2.5 upload. Ali ovo je odlicna ideja za nas kojima je net uzas. DA bar ima tak nekaj za mene koji imam pretplatu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Dobra ideja ja doma lovim 4g iako zivim u zabiti samo ja imam pretplatu kod t coma a kazes to vrijedi samo za korisnike bonova? Bas sad testirao meni na 4g doma samo 12mbps ne kuzim zasto tako malo i 2.5 upload. Ali ovo je odlicna ideja za nas kojima je net uzas. DA bar ima tak nekaj za mene koji imam pretplatu.

Da, šteta što nema nešto takve recimo tele2, a nemam doma ni jedan mob u koji ide t  mobile :(

A za par dana počinje skidanje unitya a ima 40gb :D

13 godina
Grand Theft Auto V
A ja moram skinut pes i gta v posto sheram sa frendom sve igre tak da cd verzije neDolaze u obzir

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Evo brzina kod mene na tmobile...i mislim da ima i na pretplati ta opcija za 10kn, nisam siguran pogledaj na tcom stranici.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Robilad kaže...

Evo brzina kod mene na tmobile...i mislim da ima i na pretplati ta opcija za 10kn, nisam siguran pogledaj na tcom stranici.

Blago ti se, gledam baš, tele2 nema ništa za pretplatnike, a mogu ga od dekodirati tek po završetku ugovora... Do tada i dalje na 4mb.

16 godina
Grand Theft Auto V
i sta ako ja npr uzmem tu opciju za 10kn na 1 dan, da li se stigne vremenski skinuti 50gb u tih 24h? da ne bi bilo da moram jos 1-2x uzimati taj paket...

nego ja bi radije kupio original, al onda sam se sjetio da ce uz to trebati i BR-RW...kojeg za sad nema ispod 500kn...ili se varam? sta vi mislite o tome? posto ne mislim kupovati svaku novu igricu na BR-u, bio bi player samo za GTA V i EVENTUALNO koji film, ali sumnjam i to, jer je dovoljno DVDRIP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Tommy_123 kaže...
omomomomoomm kaže...

Robilad kaže...

Tommy_123 kaže...
Robilad kaže...

RuskeGTT kaže...

Čitam da se ovdije (možda krivo mjesto u forumu), prića o nekakvim ogromnim brzinama o downloadu i to za 10kn. Pa me interesira točan postupak što sve trebam imat ili kupit da to postignem i imam barem na jedan dan!?

14 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...
i sta ako ja npr uzmem tu opciju za 10kn na 1 dan, da li se stigne vremenski skinuti 50gb u tih 24h? da ne bi bilo da moram jos 1-2x uzimati taj paket...

nego ja bi radije kupio original, al onda sam se sjetio da ce uz to trebati i BR-RW...kojeg za sad nema ispod 500kn...ili se varam? sta vi mislite o tome? posto ne mislim kupovati svaku novu igricu na BR-u, bio bi player samo za GTA V i EVENTUALNO koji film, ali sumnjam i to, jer je dovoljno DVDRIP

Zar su rekli da ce izdat igru na Blurayu za PC ? Mislim da bi to bila prva. Inace bluray drive imas za 470kn, a to da je dovoljna DVDRIP kvaliteta za filmove necu nit komentirat :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 16:33 (Arnold Layne).
17 godina
RuskeGTT kaže...

za sto ce ti trebat br-rw? nekuzim za sto bi ti to trebalo.

16 godina
Grand Theft Auto V

sta mislite da ce 50GB ici pakirati u 6-7 DVD-a?

btw. da li tko zna kako je izdan wolfenstein novi koji ima 43GB?

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 19:00 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

dl-dvda, mozda 4 komada, kad naprave kompresiju to stane na 4 dla.

14 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

4 DVD-a

4:40

Inace po meni izuzetno glupo 
PC kao najnaprednija platforma jos se bori sa DVDom 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 19:40 (Arnold Layne).
16 godina
neaktivan
A što bi trebali, dijeliti USB?
Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
turbojc kaže...

Ne, već izbaciti igru na blue rayu.

šumski put je bio ravan.
14 godina
dreammaker kaže...
turbojc kaže...

Malen broj PC korisnika ima blueray citace i zato nitko ne zeli biti prvi i riskirat manju prodaju 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
dreammaker kaže...
turbojc kaže...

Malen broj PC korisnika ima blueray citace i zato nitko ne zeli biti prvi i riskirat manju prodaju 

I jos su preskupi..Da se razumijemo,70 posto ljudi posjecuje "veliki pirat" za filmove..500 kn za nesto sto neces koristiti konstantno je glupo..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice