Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.039.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
DeniZg kaže...
drakula789 kaže...

Sta se ocekuje od postavki?

Hoce li moci i5 4460,R9 280 3 gb i 8 gb rama?

Znam da zvuči malo smiješno, ali nisam siguran da će ti dobro vrtiti.

Kad je GTA IV izašao 2008, koliko me pamćenje služi, pošteno se mogao vrtiti tek sa Nvidiom GTX 560ti iz 2011., koja je koštala 250$ kad je izašla. Malo si pogledaj benchmarke kako je to nekad bilo. Ne bih se kladio da će sad biti puno bolja situacija što se tiče optimizacije.

Ne zvuci smijesno posto bi ta grafa bila slaba za WAC Unity,tj.imam sivu kvacicu kod graficke..

Neka bude na Medium i ja sretan :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

GTA Online slike:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 19:40 (C4R3ON).
Moj PC  
13 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Dobar primjer koliko je Draw distance povecan, vide se drveca skroz na Mt. Chilliadu.

Btw evo link Imgur galerije ovih prethodnih Online slika u boljoj kvaliteti.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.8GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 | Corsair AX850 | Samsung SSD 850 PRO 256GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 20:08 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam planirao uzet GTA ponovo za nove konzole ili PC, al nakon ovog..definitivno!

Istina, FPS nije bio u GTA i to je tu novo, al trailer mi se jako jako svidio...posebno pucanje, i jednostavno vjerujem da cu ponovo ic prec cijeli GTA samo iz FPS-a jer opet dozivljaj je drugaciji...pucanje trcanje po ulicicama, murija te ganja skakanje preko svakakvih ograda objekata.

Rockstar jednostavno ne prestaje odusevljavat i definitivno su daleko ispred svih drugih u produkciji video igara, i mislim da ce im ova "remasterizirana" edicija donijet isto puno love i da ce prodaja bit dobra, jer GTA je postao sinonim za igru koju se "mora" imat i svaki gamer zna na nju i igrao ju je( ako nista drugo bar probao)

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kad bi mogli očekivati minimalne zahtjeve za PC?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Kad bi mogli očekivati minimalne zahtjeve za PC?

Do kraja ove godine

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Sve mi se cini da cu morati jos jednu 280X kupiti :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Posto je isti engine kao u 4 cisto moguce da nece prepoznavat CF/SLI.
Lieber tot als rot
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Posto je isti engine kao u 4 cisto moguce da nece prepoznavat CF/SLI.

Sumljam da ce si R dopustit tako nesto s obzirom da i 4k ide na PC...nije ovo 2008...

16 godina
Grand Theft Auto V
valjda ce 270X OC vrtiti xD

bas me zanima da li su stavili da i urica temperature motora i benzina radi...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Priča se da su stavili funkcionalan pokazivač temperature motora koji bude pokazivao povecanje temp. ovisno o razini oštećenja na autu. Sudeći po tome i po onome što je prikazano u zadnjem traileru, sve će biti funkcionalno.
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Sta mislite oce Phenom 960T i 7850HD biti dovoljni za fluidno igranje na low/mid?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Sta mislite oce Phenom 960T i 7850HD biti dovoljni za fluidno igranje na low/mid?

Biti ce sigurno, high detalji na 1080p, ako bude dobro optimizirano, ali mogao bi te procesor limitirati, ako igra bude cpu intensive.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 16:08 (alien20).
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Ja ju sigurno uzimam ovaj vikend radim preorder za ps4 nego dali netko zna koliko gb ima na ps4? Imam 4mbit vezu ivto ce trajat danima

50 giga ima. I ja imam 4mb :P

Ostavi plejku na rest mode i toe to. 2 dana prije mozes poceti skidati pa midlim da ce se i skinut do 18tog.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
Grand Theft Auto V

Evo,oduševljen sam igrom,no zanima me hocu li imati problema sa istom?

I graf. i proc se mogu clockat...

Što mislite?:)

Battlelog: Ratkapa16
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 17:18 (Gago4).

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

jeste li svjesni da vam na to nitko ne moze odgovorit 

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Arnold Layne kaže...

jeste li svjesni da vam na to nitko ne moze odgovorit 

Svjestan sam!

Ali,ono nek bar otprilike,da se nadam bar malo{#}

Battlelog: Ratkapa16
13 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...
omomomomoomm kaže...
Ja ju sigurno uzimam ovaj vikend radim preorder za ps4 nego dali netko zna koliko gb ima na ps4? Imam 4mbit vezu ivto ce trajat danima

Ostavi plejku na rest mode i toe to. 2 dana prije mozes poceti skidati pa midlim da ce se i skinut do 18tog.

Ili jos bolja solucija koju ja koristim..na mobu hvatam H+ mrezu (t-com) aktiviram opciju "internet dan" za 10 kn i 24 sata imam flat brzinu od 20Mbps. Napravim hot-spot na mobu i skidam tako vece fajlove na plejki po super brzini. 

16 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Tommy_123 kaže...
omomomomoomm kaže...

Ili jos bolja solucija koju ja koristim..na mobu hvatam H+ mrezu (t-com) aktiviram opciju "internet dan" za 10 kn i 24 sata imam flat brzinu od 20Mbps. Napravim hot-spot na mobu i skidam tako vece fajlove na plejki po super brzini. 

Jel ima optima mozda takvu stvar? To je odlicno.

Ja sam na tele2 trenutno ali sam na pretplatu, ima to kakve veze?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 17:55 (Tommy_123).
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Vjerujem da optima ima tu brzinu ali nevjerujem da je mozes zatraziti na jedan dan.. Ovo sto ja aktiviram ide iskljucivo preko mobilnih mreza, znaci t-mobile nudi korisnicima na bonove opciju internet dan za 10kn.. Za tele 2 neznam kako stoje stvari, ali ovisi u kojem gradu zivis i koji mobilni internet hvatas (koju brzinu mobilnog neta imas). Iako mozes kupiti broj obican od t-mobile  za 20 kn sa 20kn na racun, stavis u mob koji podrzava hot spot aktiviras internet dan i picis :D

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Robilad kaže...

Vjerujem da optima ima tu brzinu ali nevjerujem da je mozes zatraziti na jedan dan.. Ovo sto ja aktiviram ide iskljucivo preko mobilnih mreza, znaci t-mobile nudi korisnicima na bonove opciju internet dan za 10kn.. Za tele 2 neznam kako stoje stvari, ali ovisi u kojem gradu zivis i koji mobilni internet hvatas (koju brzinu mobilnog neta imas). Iako mozes kupiti broj obican od t-mobile  za 20 kn sa 20kn na racun, stavis u mob koji podrzava hot spot aktiviras internet dan i picis :D

To cu i napraviti da, super stvar, skinuti ce mi se 5 puta brze nego inace :D

13 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...
Robilad kaže...

Posaljem kasnije speedtest rezultate da se uvjeris u brzinu..isto tako upload je predobar.

15 godina
Robilad kaže...
Tommy_123 kaže...
Robilad kaže...

Posaljem kasnije speedtest rezultate da se uvjeris u brzinu..isto tako upload je predobar.

Eh al sigurno ima neka caka u tome (vezano ta Tcom). Vjv imaš određenu količinu prometa i onda ti smanje brzinu. Jer je isto tak i na pretplati nakon određenih Gb potrošenih smanje brzinu na par Kb/s

Edit: uvjet korištenja opcije internet dan 

Kada bude tehnički omogućeno, u okviru opcije uvest će funkcionalnost ograničenja brzine 

prijenosa podataka nakon dosezanja 1 GB prometa u jednom danu, o čemu će korisnici biti na 

vrijeme obaviješteni na prikladan način. Hrvatski Telekom d.d. pridržava pravo poduzeti sve 

potrebne mjere i korake u slučaju prekomjernog korištenja usluga i/ili ponuda, a radi očuvanja 

integriteta i sigurnosti rada mobilne mreže Hrvatskog Telekoma te održavanja kvalitete usluge. 

Korisnik je prilikom korištenja usluge obvezan postupati na način sukladan važećim propisima u 

Republici Hrvatskoj, Općim uvjetima poslovanja Hrvatskog Telekoma d.d. za pružanje usluga u 

javnoj pokretnoj komunikacijskoj mreži (Mobilna usluga Hrvatskog Telekoma) (dalje u tekstu: Opći 

uvjeti) i Preporukama HT-a za ponašanje na Internetu, te je osobito obvezan poštivati zakonsku 

zabranu slanja neželjenih elektroničkih poruka. O svim koracima i uvjetima eventualnih ograničenja 

korištenja mobilnih usluga i/ili ponu

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 18:17 (Ivanjino96).
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Nema smanjenja brzine nikakve..skidao sam i preko 40gb dnevno..bez ikakvog ogranicenja..vjeruj mi. A mozes i tcom nazvat pa ih pitat.

EDIT: na tvoj edit gore,  niti jednom mi nisu smanjili brzinu..koristim svaki dan tu opciju jer nemam druge mogucnosti za net..na torrentima skidam bez problema fajlove po par giga..i uvjek je po full brzini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 18:21 (Robilad).

1 0 hvala 0
16 godina
@ivanjino

"Kada bude tehnički omogućeno"

Na moru potrosio 100gb prek tog, super stvar.
Lieber tot als rot
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Na ovoj temi je jos jedan dokaz da to koristim i stvarno niti jednom mi nisu smanjili brzinu http://www.bug.hr/forum/topic/hrvatski-telekom/t-mobile-internet-dan/192435.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
Robilad kaže...

Na ovoj temi je jos jedan dokaz da to koristim i stvarno niti jednom mi nisu smanjili brzinu http://www.bug.hr/forum/topic/hrvatski-telekom/t-mobile-internet-dan/192435.aspx

Znam za tu temu jer sam po tome i išao tražiti ali sam išao logikom da je bilo prije godinu dana a nisu niš u tekstu promjenili pa reko možda su zaboravili jer znam da na pretplati smanje brzinu nakon 1Gb 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ova igra se ne skida,ona se definitivno kupuje...zasluzuju svaki dolar...{#}

http://www.hcl.hr/vijesti-grand-theft-auto-5-za-pc-ima-duplu-drm-zastitu-protiv-piratstva-12186-17.html

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

http://www.hcl.hr/vijesti-grand-theft-auto-5-za-pc-ima-duplu-drm-zastitu-protiv-piratstva-12186-17.html

I onda ce zajebat igru sa drm-om što posebno živcira korisnike steam-a kad pokrenu igru em što moraju imati steam upaljen i još se pored toga moraju logirati na neki treći servis (uplay) itd.

17 godina
_CR7_ kaže...

Ako ispadne kao GTA4 baš i ne zaslužuje svaki dolar.{#}

EDIT: A i ovo što zeroname kaže

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 20:00 (Jack Sparrow).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice