Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 3.991.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Grand Theft Auto V

koje su to indikacije za jetpack?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
RuskeGTT kaže...

Mit ako otkljucas 100% igre, na vrhu mt chilliada se otvori lift za "srediste zemlje" gdje je 320 miliona $, jetpack i jos nesto. Jer na vrhu gdje to treba da bude pise come back after completed game

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
RuskeGTT kaže...

Mit ako otkljucas 100% igre, na vrhu mt chilliada se otvori lift za "srediste zemlje" gdje je 320 miliona $, jetpack i jos nesto. Jer na vrhu gdje to treba da bude pise come back after completed game

Ja nisam daleko, na 84% sam igre

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 15:53 (lotar1919).
15 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 video recenzija | HCL.hr

0 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da se ja malo pohvalim :)

Lvl 46 kupil Entity XF za 800k i jos ulozil 120k u njega treba jos negje 150k da bude full ali nema se para trenutno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Okica4Ever kaže...

Lvl 46 kupil Entity XF za 800k i jos ulozil 120k u njega treba jos negje 150k da bude full ali nema se para trenutno :)

posto imas tolko love, na cemu si najvise zaradio?

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Okica4Ever kaže...

posto imas tolko love, na cemu si najvise zaradio?

Na misijama ona misija za lvl 22 kaj moras ubiti nekog lika u auto i uzeti mu kovceg i onda odfurati k martinu taj kofceg. Lako se prode za nekih 3-4 min a nagrada je 1.1k RP i 9k $ samo se stanes dole na cestu kud on ide pocekas ga i s snajperm ga ubijes otrcis po kovceg uzmes mu auto i ako na pamet znas kak doci do martina tamo si za 40 sec i usput se rijesis murje bar ja tako radim. A i dosta vozim onaj criminal case ili kako se zove onaj race stavim 3 kruga i to znam voziti po 2-3 sata s nekim likovima ali to je bolje za RP a ne za pare 

i usput da kazem da je ovaj crew jadan ja sam stalno zval likove koji su manji lvl od 22 da igraju tu misiju samonm ali niko nikad nije ulazil tak da ono. a sad trazim nekoga da samnom uvijezba novu misiju koja se otkljucala sad na lvlu 45 

tu vam je kako se misija radi pa ko hoce nek mi napise na pm PSN name pa ga dodam min nas treba biti 2 za tu misiju da se prode u 2 minute

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 4:33 (Okica4Ever).
17 godina
Grand Theft Auto V

ja sam lvl 10 pa jel mogu ja to igrat s tobom onda? ako mogu ja cu rado odigrat s tobom samo mi reci kad da dodem u igru. evo maloprije smo ja i frend igrali 2 sata zajedno trke i par misija, digo sam 2 ranka i zaradio oko 12k. a htio bi vise zaradit. i kad dolaze nove misije, jer ja imam samo ove dosadne, ono donesio ovaj auto s ove lokacije na onu i tako, mrzim ih odigravat jer su dosada. ili ono ubijanje tim protiv tima, isto bezveze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

GTA 5 HCL Recenzija. Svaka čast Igoru i momcima s HCL-a. Mene nisu do sada razočarali, kao što sam i očekivao, najveća ocena do sada... No dobro. Zavalite se, čitajte, gledajte...

http://www.hcl.hr/recenzije-grand-theft-auto-5-790-20.html

0 0 hvala 0
17 godina

Sta se tice para ukradi helic i s njim pljackaj ducane, i kupi si neku masku da te ne prepoznaju ja stalno hodam s onom hokejaskom.

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja sam lvl 10 pa jel mogu ja to igrat s tobom onda? ako mogu ja cu rado odigrat s tobom samo mi reci kad da dodem u igru. evo maloprije smo ja i frend igrali 2 sata zajedno trke i par misija, digo sam 2 ranka i zaradio oko 12k. a htio bi vise zaradit. i kad dolaze nove misije, jer ja imam samo ove dosadne, ono donesio ovaj auto s ove lokacije na onu i tako, mrzim ih odigravat jer su dosada. ili ono ubijanje tim protiv tima, isto bezveze.

Trebas biti barem lvl 15 da mozes kupiti one sticki bomb kad budes lvl 15 javi

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

hahaha koji lik 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 12:00 (Arnold Layne).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Ja sam level 12, neki dan sam radio misije sa jednim iz crew-a koji je veci level i bas mi je pomogao, odmah sam mnogo vise RP zaradjivao i novca jer su misije za veci level :)

A ja vec odavno trazim nekog ozbiljnog za odrzavanje crew-a (bice unaprijedjen na rank "comissioner") pa da mozemo postaviti pravila za crew i samim time da se unaprijedimo a ne da budemo onako jadni po svim statistikama .... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Ja sam level 12, neki dan sam radio misije sa jednim iz crew-a koji je veci level i bas mi je pomogao, odmah sam mnogo vise RP zaradjivao i novca jer su misije za veci level :)

A ja vec odavno trazim nekog ozbiljnog za odrzavanje crew-a (bice unaprijedjen na rank "comissioner") pa da mozemo postaviti pravila za crew i samim time da se unaprijedimo a ne da budemo onako jadni po svim statistikama .... 

Ja ti mogu pomoci online sam puno. Voljan sam pomoci svima. 

E sad trazim nekog da samonm danas vozi ovaj Criminal Record race jer tamo dobivam puno xp treba mi nekih 4-5 utrka za lvl. Cilj mi je dodi do lvla 75 i onda mogu svima pomagati s ovom misijom 

znaci svi koji ce mi pomoci oko race svaki put ad budu online kad budem ja igral tu missiju ja cu ih zvati da samonom igraju

Kako serveri jebu opce nemogu nikog zvati niti mi se niko nemoze joinat u race :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 13:25 (Okica4Ever).
17 godina
Grand Theft Auto V

ma taj bug im je svako malo tu, to da se niko nemoze joinat i da se ti nemozes joinat nekom. mene jedino to i hebe u onlinu, ostalih problema nisam imo. ja sam tek rank 10, pa neznam dal ti ja mogu pomoc u icemu ali ako mogu rado cu doc igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma taj bug im je svako malo tu, to da se niko nemoze joinat i da se ti nemozes joinat nekom. mene jedino to i hebe u onlinu, ostalih problema nisam imo. ja sam tek rank 10, pa neznam dal ti ja mogu pomoc u icemu ali ako mogu rado cu doc igrat.

Mozes mi pomoci oko race najbolje je da nas ima 3 i da vozimo 3 kruga. Ako si na PS3 daj mi PSN

17 godina
Grand Theft Auto V

maraac23 se zovem na psnu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Okica ajde zovi u taj race ili u onu misiju jos bolje!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

imam jedan iritirajuci problem.u zadnje vrijeme kad vozim vozila na dva kotaca stalno mi skrece ulijevo.neznam zasto se to dogada prije nisam imao tih problema.ima li jos netko takvih problema i kako ga rijesiti.je li mozda rijec o nekakvom bugu?

0 4 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

ja ne vjerujem kako se nikako nemogu popest na chilliad sa nekim dzipom bez da 5-6 puta padnem niz brdo, barem dio, pa onda ispocetka...sa quadom i sanchezom je lakse, ali izazov mi je sa dzipom onim kao dodge ram koji ima samo RWD...

ako sam mogao u san andreasu se popesti sa cisternom, moc cu i ovdje sa tim dzipom i gliserom na prikolici, kad tad :D

planina je ful realna, nema puno ravnih ploha, stalno neka kamenja, uzbrdice, nizbrdice, pravi challenge je...

(za info ne prelazim misije jer igram na playu na kojem neznam pucati, kod brata doma, a kad izade za pc, kupujem si original i onda halam misije...)

mali upit: gdje se nalazi onaj nacrt na zidu, ufo, jetpack i ono, trazili smo danas kod zicare na vrhu, ali nis...a iza dalekozora stoji onaj natpis da se vratis kad zavrsis igru...je tamo negdje blizu mozda? 

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja ne vjerujem kako se nikako nemogu popest na chilliad sa nekim dzipom bez da 5-6 puta padnem niz brdo, barem dio, pa onda ispocetka...sa quadom i sanchezom je lakse, ali izazov mi je sa dzipom onim kao dodge ram koji ima samo RWD...

ako sam mogao u san andreasu se popesti sa cisternom, moc cu i ovdje sa tim dzipom i gliserom na prikolici, kad tad :D

planina je ful realna, nema puno ravnih ploha, stalno neka kamenja, uzbrdice, nizbrdice, pravi challenge je...

(za info ne prelazim misije jer igram na playu na kojem neznam pucati, kod brata doma, a kad izade za pc, kupujem si original i onda halam misije...)

mali upit: gdje se nalazi onaj nacrt na zidu, ufo, jetpack i ono, trazili smo danas kod zicare na vrhu, ali nis...a iza dalekozora stoji onaj natpis da se vratis kad zavrsis igru...je tamo negdje blizu mozda? 

Unutar one zgradice na vrhu gdje staje žičara, odma prati put prema izlazu i vidjeti ćeš ga na zidu..

15 godina
Grand Theft Auto V

stvarno nisam nasao, a trazio sam tamo...moze neki screenshot te mape na tom zidu, onako malo udaljeno, da se raspoznaje tocna pozicija unutar kucice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
A imas po youtube-u potrazi malo..
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Heh

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 2:59 (lotar1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Jesu papci ovi iz RG -.- pa jbt jos nisu izbacili nikakav patch da popravi u SP ono sto su usrali sa prvim patchom ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo šta dosada i baseball palica učine autu i par random slikica:

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V

Obama Plays GTA 5

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

I naravno nista od restarta. Kao rekli su da bude vjerovatno restart svih likova zbog te misije ali usrali se ovi u RS da ne izgube igrace lol !!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pogledajte šta mi se upravo dogodilo kad sam ušo na Franklina haha, Chop mi dobio blizanca

ps. Evo taman sam i riješio Alienship parts 50 od 50 komada, i otključo svog Space Dockera, ludara ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 17:37 (lotar1919).
Moj PC  
8 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice