Gdje ste vi njih vidjeli kada su iz rockstargames rekli da je moguce sresti samo likove iz GTA IV jer je san andreas u "drugom univerzumu" i da nece biti niko od tih likova niti bilo kakve povezanosti, niti ima bilo gdje na netu neki dokaz da su to bas ti likovi, niti slika niti videa...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi moram vam reći da je ovaj radio Rebel predobar. Ja radim u kavani i danas su ljudi bili preoduševljeni glazbom koju sam ja puštao samo sa Rebel radija. Inače svira svaka vrsta glazbe, ali ovo je e... najveći utisak ostavilo. Nevjerovatno!
samo mi nije jasan rider, gta san andreas je bio devedesetih, i rider je tad ubijen, a gta v je 2014. godina.
Easter Egg... Imaš ih na misiji Hood (nešto) pri početku, kad sa onim psom ganjaš onog po vagonima, kada moraš da odeš do grove streeta prolete njih trojica na biciklima prema desno (ti moraš lijevo)
Usput samo da pitam, na ps3, ima li neki način da se vrati savegame prije posljednje misije? Krivo mi što sam uzeo ending B, a hoću C... Krivo mi sad kad znam da u C endingu svi ostanu živi...
Usput samo da pitam, na ps3, ima li neki način da se vrati savegame prije posljednje misije? Krivo mi što sam uzeo ending B, a hoću C... Krivo mi sad kad znam da u C endingu svi ostanu živi...
a sto si mislio da ce se dogodit, mislim wtf
Odes u Menu---Game---Replay mission---The tird way. Mislim da tako mozes.
a sto si mislio da ce se dogodit, mislim wtf
Opcija C je imala čudan naziv, tako da sam mislio da će Franklin umrijeti... Nešto kao deathsentence
Odes u Menu---Game---Replay mission---The tird way. Mislim da tako mozes.
To je samo da odigram misiju, nakon toga vrati te na staro 
Oprostite na ovim double-postovima, ali, sta cemo za Online? Hocemo neke crew-ove tu napravit, rasporedit se za neki server i tako to ? 
ajd pricekaj da stigne pa da vidimo uopce na koji nacin funkcionira
ionak sam 99% siguran da ce prvih par dana bit poteskoca sto je i sam rockstar objavio
ajd pricekaj da stigne pa da vidimo uopce na koji nacin funkcionira
ionak sam 99% siguran da ce prvih par dana bit poteskoca sto je i sam rockstar objavio
Ma moze, nego pitam ima li zainteresovanih da igramo skupa mi s buga..
razočarao sam se u ovaj gta,nije to dobro
Sta to nije dobro?
Sta to nije dobro?
+1 igra je savrsena naspram ostalih gta....
Ovi stavili preorder i datum izlaska 22.11 za PC WTF http://www.gameseek.co.uk/pd/VideoGamesycs65a12qv/
prosao igru zna li netko gdje da kupim dionice?
prosao igru zna li netko gdje da kupim dionice?
Na telefonu ideš na net i na početnoj imaš money ili ovako nešto kategoriju.
prodjes igru i jos nemas dosta love za kupit golf klub
prodjes igru i jos nemas dosta love za kupit golf klub
Yep, jer se zarada svodi na dionicama, ako ti ekonomija nije jaca strana, nes ti vidjet golf kluba bez guide-a. 
Oprostite na ovim double-postovima, ali, sta cemo za Online? Hocemo neke crew-ove tu napravit, rasporedit se za neki server i tako to ? 
http://socialclub.rockstargames.com/crew/balkan_outlaws
Balkan Outlaws ja se slomi trazeci clanove, tek nas je 3
Regrutiramo :P
Trebamo se pocet skupljat da mozemo vidjeti i za rangove, naravno prvi clanovi da ce imati prednost :P a poslije cemo vidjet in-game kakav je ko pa po tome davati promote-demote
Moj SC: http://socialclub.rockstargames.com/member/arnes91
Moj PSN: arnes4ssj
Ovi stavili preorder i datum izlaska 22.11 za PC WTF http://www.gameseek.co.uk/pd/VideoGamesycs65a12qv/
Što je još žešče verzija za pc dođe 25£ a za PS3 i xbox 43£
Ima li teretana ko u gta sa?
gledam malo na netu walkthrough i to, uf kako vam zavidim
dođe mi da uzmem sestrični sony koji joj skuplja prašinu, hakiram ga na svoju odgovornost i zapljenim na jedno mjesec dana
dođe mi da uzmem sestrični sony koji joj skuplja prašinu, hakiram ga na svoju odgovornost i zapljenim na jedno mjesec dana
TD samo zbog ovog.
Tu zavidiš, a piratizirao bi.
Ovo se kupuje!
TD samo zbog ovog.
Tu zavidiš, a piratizirao bi.
Ovo se kupuje!
tko je u mogućnosti, svaka čast, podržavam