Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.038.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Grand Theft Auto V

I R* prelazi u MMO industriu. . .

Ali malo sam skeptican oko GTA Online-a.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
Diazz72 kaže...

I R* prelazi u MMO industriu. . .

Ali malo sam skeptican oko GTA Online-a.

Ja nisam.

Ne mogu docekat da se zaletim u nekog sa avionom {#}

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jos informacija o GTAO, od R*-a.

Cini se da ce sve sto je falilo u SP-u biti u GTAO, jedva cekam :)

Evo sta me zainteresiralo:

"The Beach Bum Pack: Featuring 4 new amazing beach fun vehicles, over 300 new items of incredible down tempo leisure wear and 2 new but not remotely relaxing weapons."

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 20:29 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Cisto malo upozorenje za sve koji toliku hypuju da ne citaju sve pas sa razumjevanjem :D 

Nemojte ocekivati dobar GTA Online barem prvih mjesec dana. Zamislite launch GTA Online kao Beta launch jer R* nije mogao da testira igru sa par miliona konektovanih igraca. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
besla kaže...

EDIT:Pogledajte na 0:52 prednji kraj auta,isti je kao Mercedes CL63(slika dolje)

dosta auta u gta V sliči pravima, imas npr: opel insignia, ferrari 458, maserati quattroporte, audi r8, mustang, corvette nova, ford gt, lotus elise... to sam prepoznao a vjerojatno ih ima i jos

the sound of engine is cure for everything!
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ako se ne promijeni da se može sresti više od 32* igrača max. onda ništa od toga, koliko često ćeš sresti nekoga u tako masivnom gradu, znam kad sam igrao samp neki rp server kad bi bilo 80ak igrača bilo je dosta pusto, uglavnom smo se dogovarali gdje ćemo se naći, nije da smo se baš sretali neplanirano...(osim kad te ganjaju noobovi iz pda )

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 21:27 (Predator003).

0 0 hvala 0
17 godina
Predator003 kaže...

ako se ne promijeni da se može sresti više od 16 igrača max. onda ništa od toga, koliko često ćeš sresti nekoga u tako masivnom gradu, znam kad sam igrao samp neki rp server kad bi bilo 80ak igrača bilo je dosta pusto, uglavnom smo se dogovarali gdje ćemo se naći, nije da smo se baš sretali neplanirano...(osim kad te ganjaju noobovi iz pda )

stvar je u tom sto se ide na ekipe tu, znaci ekipa vas ude u igru i onda zajedno pljackate i radite svasta.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Predator003 kaže...

ako se ne promijeni da se može sresti više od 16 igrača max. onda ništa od toga, koliko često ćeš sresti nekoga u tako masivnom gradu, znam kad sam igrao samp neki rp server kad bi bilo 80ak igrača bilo je dosta pusto, uglavnom smo se dogovarali gdje ćemo se naći, nije da smo se baš sretali neplanirano...(osim kad te ganjaju noobovi iz pda )

stvar je u tom sto se ide na ekipe tu, znaci ekipa vas ude u igru i onda zajedno pljackate i radite svasta.

znm, ali opet je premalo 32* igrača na toliku mapu, šta će ti 20+ kuća i biznisa kad ide 32* igrača, bolje da su to stavili u SP, a valjda će bit bolje ako bude za pc

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 21:27 (Predator003).
14 godina
odjavljen
Predator003 kaže...
mar123 kaže...
Predator003 kaže...

znm, ali opet je premalo 16 igrača na toliku mapu, šta će ti 20+ kuća i biznisa kad ide 16 igrača, bolje da su to stavili u SP, a valjda će bit bolje ako bude za pc

32*

17 godina
Marcuskac kaže...

Jos informacija o GTAO, od R*-a.

Cini se da ce sve sto je falilo u SP-u biti u GTAO, jedva cekam :)

Evo sta me zainteresiralo:

"The Beach Bum Pack: Featuring 4 new amazing beach fun vehicles, over 300 new items of incredible down tempo leisure wear and 2 new but not remotely relaxing weapons."

Mene iskreno zanima zasto to nije dostupno u signl playeru ako vec imaju...

You got to lose to know how to win
17 godina
Grand Theft Auto V

kad 1.10. izade online oce se morat jos nesto skidat ili ce se samo otkljucat ono online u opcijama igre?

i da, pricalo se prije izlaska igre da u igri postoji lov, gdje je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sad kad pričate o tome on-line, to bi trebalo biti nešto na foru SAMPA?
Jel?

P.s. možda R* čeka da srede taj GTAO pa izbace to za PC u kompletu.
Sve me više yebu u zdrav mozak.
Jedva prokleto čekam 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
mar123 kaže...

kad 1.10. izade online oce se morat jos nesto skidat ili ce se samo otkljucat ono online u opcijama igre?

Pa kolko vidim ti si vec preso igru a to nisi naso!? Ja ju jos nisam preso da to sam odavno imao, uglavnom odes sa Trevorom(samo s njim mozes) kod onog nekog lika i imas par misjija kod njega tipa pucanje u one satelite, ubijanje zivina sve dok te ne odvede u sumu i pokaze ti kak se lovi. Nakon sta zavrsis tu misiju imas lov u igru ali samo s trevorom.

17 godina
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

Pa kolko vidim ti si vec preso igru a to nisi naso!? Ja ju jos nisam preso da to sam odavno imao, uglavnom odes sa Trevorom(samo s njim mozes) kod onog nekog lika i imas par misjija kod njega tipa pucanje u one satelite, ubijanje zivina sve dok te ne odvede u sumu i pokaze ti kak se lovi. Nakon sta zavrsis tu misiju imas lov u igru ali samo s trevorom.

ma nisam nista rjesavo osim glavne price i zahebancije po gradu, one upitnike i ostalo nisam rjesavo, to sad idem.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Možda je glupo pitanje, al ko pita ne skita :D
Kad sam dobio GTA, dobio sam onaj kod i njega sam upiso u XMB tamo kod accounta pod redeem codes, da li je to isto kao da sam upisao u PS storeu? :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Neki dan počeo s ovim.
Taman kad (ovo je neupitno-nemojte mi kvarit moja nadanja {#}) izađe PC verzija, bit će puna. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
41 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kako spremiti aute koje nabrijem i to? Potrosim gro love na njih i onda kad izadem ili nesto nema ih više.

Di se moze kupit ona velika garaža ko šta na slikama ima Franklin?

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...

Kako spremiti aute koje nabrijem i to? Potrosim gro love na njih i onda kad izadem ili nesto nema ih više.

u garazu ih spremis i snimis igru.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Volvox kaže...

u garazu ih spremis i snimis igru.

u koju? imao sam nabrijani auto, sačuvao game i nema ga više =/

17 godina

Imas jednu garazu kod groove streeta dole, al nzn kolko si igre proso i jel imas novaca za nju. I da meni tamo neda spremit franklinov auto(onaj koji imas skroz od pocetka)

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ako ostaviš auto na ulici ili umreš dok ga voziš kasnije ga možeš pokupiti u car depotu (onaj bijeli autić na mapi), platiš $250 i vrate ti auto, pauk ti ga pokupi pa tam bude.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 0:21 (FrEaK94).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

mah orginalan auto se vrati sam od sebe 
kad pocnete misije opet vas doceka  

i to nije problem nego kaj ovi ostali auti nestaju iz garaza to je bug i rockstar zna za njega 
potrazite malo  

http://i.imgur.com/RqkVazZ.jpg

slika moze bit spoiler ,a i ne mora prikazuje pozicije ufo-a 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 1:54 (Arnold Layne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

koliko košta ova igra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Za sve one koje zanima ovo je brady guide za gta v u .pdf-u . Dok cekam za pc da mi brze prodje vrijeme.

http://usefile.com/c9xukkpfc50i/Grand_Theft_Auto_5_brady_games.rar.html

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Grand Theft Auto V

Nesto me zanima al ne mogu se sjetiti da li su inace u R.. ispravljali greske u igri kad izadje za drugu platformu...da li je realno ocekivati da ce Pc verzija biti dorađenija i bolja sa obzirom da izlazi nesto kasnije, i da ce R nadam se uvaziti sugestije ljudi koji vec igraju igru mjesecima te promjeniti neke stvari prije izlaska za pc ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

oce bit kakav bug crew za online?

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

oce bit kakav bug crew za online?

Da to i mene zanima :D

Daj neka Danny ili neki moderator napravi grupu ako vec nema.

Postoji BUG Online Group

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 10:30 (Marcuskac).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

STA JE IZASAO gta v ZA pc

ILI VI TO PLEJATE NA KONZOLAMA

?????????????????????????????

~^iGoR~
Moj PC  
0 27 hvala 0
13 godina
protjeran