Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.026.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Grand Theft Auto V
Daj ono kupi si farming simulator i bok. Ova trojica baš izgledaju da bi išli orat :D
Maurer
16 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 - Collector's Edition Unboxing

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

A što vi meljete gluposti na temelju videa pogledanih na yt. Grafika sigurno nije na razini 2013. godine ali nije niti za baciti. Da je ko jedan crysis vec bi se dalo raspravljati ali ovako ništa o grafici, zanemarimo je. Ionako gta vuče na igrivost a ne na grafiku.

2 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

Za grafiku kukaju ovi kj su nabavili piratsku verziju za PS3 i Xbox 360, koji gledaju live stream na yt a ekipa koja je dala 500Kn za igru će prije kukat za pare nego za grafiku 

http://valid.canardpc.com/2749994

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

nisam igrao gta 5 ali po slikama i ytu mi izgleda sasvim ok, iako preferiram pc nisam jedan od onih koji će se zalićat autom i gledat u zgrade ne bi li vidio da nešto iskače iz okvira i sl.

no možda to iz mene govori VC millenium kojeg sam na najnižoj grafici igrao kod prijatelja i pri  tome se odlično zabavljao ili mafia 2 koju sam dosta vremena igrao na minimumu sa HD4350 (uz jedva igriv fps) tako da nisam izbirljiv, čak mi je i drago što nije grafika kao u npr crysis 3 jer mi to ulijeva nadu da će mi igra ići fluidno ako je bude za pc :)

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Evo tema za ove sto se zale na grafiku : http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/grand-theft-auto-v-rasprava-o-grafici/195318.aspx

{#}

Tako da ne dolazite vise u ovu temu :) Sve vezano za grafiku pisite tamo, ja sam temu napravio i necu je vise posjecivati xD

Moj PC  
2 10 hvala 0
17 godina
odjavljen
arnes_king kaže...

Evo tema za ove sto se zale na grafiku : http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/grand-theft-auto-v-rasprava-o-grafici/195318.aspx

{#}

Tako da ne dolazite vise u ovu temu :) Sve vezano za grafiku pisite tamo, ja sam temu napravio i necu je vise posjecivati xD

Nabaci još pokoju temu za gameplay, zvuk, cijenu itd

LG Google Nexus 4
17 godina
Grand Theft Auto V

kakva je shema sa scuba opremom i padobranom? da li jto kada jednom dobijes je stalno "u djepu" ili triba svaki put novu nabavljat

...

...

..

Nezelim vas previse gnjavit samo me zanimaju nekakvi detalji(buduci da se ceka PC verzija), mozemo slobodno prec na zanimljiviju temu npr. grafika... Mislim kako lose, pa u rangu Quake alphe je?{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Abomb kaže...

kakva je shema sa scuba opremom i padobranom? da li jto kada jednom dobijes je stalno "u djepu" ili triba svaki put novu nabavljat

I mene to interesuje, do sada sam padobran imao samo pomocu CHEAT-a

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Je li iko razrijesio "alien" ili "bigfoot" misteriju ? :D

P.S. vise PC igraca na ovoj temi od konzolasa {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 16:12 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Moja prva primjedba za sada na igru je upravljanje helikopterima.

Uvijek sam volio korstiti helikoptere i avione u GTA igrama,tako da neka netko ne pomisli da sam noob.

U gta IV kontole helikoptera su bile odlične,ovdje je prava patnja održavati helikopter ravno jer svakih 3 sekunde skreće s kursa i ljulja se(valjda taj vjetar efekt)

što me podsjeća na onaj drunk cam koji je nastupio kada smo popili pivicu u GTA IV.Uglavnom helikopteri za sada zahtjevaju puno veći skill za upravljanje nego prije.

Ovi što su prije suckali u letenju helićima sada će im biti još gore.Sva sreća avioni su odlično napravljeni i iako i oni imaju taj efekat,nije toliko izražen i neugodan.

Letenje mi je sa Michaelom i Trevorom na 100/100,sad moram bildati Franklina,a njemu je low flying skill tako da je to još teže.

Upravo sam završio školu letenja koja je potrebna za misiju(sve zlata osim 2 srebra(helikopteri)).Još uvijek je ok letjeti helićima,ali bilo je po meni puno ugodnije u IV.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

Moja prva primjedba za sada na igru je upravljanje helikopterima.

Uvijek sam volio korstiti helikoptere i avione u GTA igrama,tako da neka netko ne pomisli da sam noob.

U gta IV kontole helikoptera su bile odlične,ovdje je prava patnja održavati helikopter ravno jer svakih 3 sekunde skreće s kursa i ljulja se(valjda taj vjetar efekt)

što me podsjeća na onaj drunk cam koji je nastupio kada smo popili pivicu u GTA IV.Uglavnom helikopteri za sada zahtjevaju puno veći skill za upravljanje nego prije.

Ovi što su prije suckali u letenju helićima sada će im biti još gore.Sva sreća avioni su odlično napravljeni i iako i oni imaju taj efekat,nije toliko izražen i neugodan.

Letenje mi je sa Michaelom i Trevorom na 100/100,sad moram bildati Franklina,a njemu je low flying skill tako da je to još teže.

Upravo sam završio školu letenja koja je potrebna za misiju(sve zlata osim 2 srebra(helikopteri)).Još uvijek je ok letjeti helićima,ali bilo je po meni puno ugodnije u IV.

I meni smeta kako su napravili kontrolu helikopterima :S I isto tako u skoli za letenje sve zlato i 2 srebra kao ko kod tebe xD

16 godina
neaktivan

konzolasi igraju :P

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...

konzolasi igraju :P

PC gameri placu Q_Q

Ali kazem vam krajem ove godine/pocetkom druge, igrat cemo na PC-u sa modovima koji ce popravit ovaj grozan handling helikoptera i

motora.

Ako IV izgleda

sa modovima nemogu ni zamisliti GTA V.

Oni koji u ovo ne vjeruju, prije kada je R* izdavao igru 6-7 mjeseci kasnije, to su radili

jer im je tolko trebalo da developaju igru za PC, jer je nisu radili paralelno sa konzolama.

Sada smo nasli HRPU dokaza na konzolama/Social Club-u/iFruit aplikaciji (sto nije prije bio slucaj) da je PC verzija bila u radnji paralelno as

konzolama tako da bi do sada vec trebala biti daleko dovrsena, samo je trebaju najavit a to ce kasnije jer su skuzili kolko para dobe od konzola.

Vjerovatno ce je najavit sljedeci mjesec, nadam se.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
13 godina
protjeran

To se netko igra jer zašto bi sakrio sve fajlove osim 2 i proces koristi samo 2% cpua, osim ako je nekako dobio procesor iz buducnosti :)

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
neaktivan

Ja bih rekao da vrlo vjerovatno.

Zele releasat igru prije Watch Dogsa, jer ce se inace dogoditi ista stvar kao i sa GTA IV DLC-evima.

A to je da ce igraci potrositi novce na Watch Dogs i ostale igre koje tada izlaze, a najavit bi ga mogli

prije nego izade AC4, R* uvijek zeli biti u sredistu pozornosti.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kad stavim auto u garazu ( ukraden , ureden , ofaraban ) dal ce se on pojavljivat tamo kad bi se npr zapali ili ako umrem a ne stignem ga vratit ?

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Za ovaj ENB to ipak nije samostalna verzija igre nego mod ali nebitno opet rijetko ko ima dovoljno dobar PC da bi mogao ne modovanu igru igrati na ultra high a ne kamoli sa ENB jer vidim ispod tog videa pise ovo :

My PC: i5 2500k, 4gb, GTX 660

Average framerate is usually 30-40

Sto znaci da kako god bilo opet ce rijetki moci u tome uzivati i vecina ce pisati stvari tipa "moze li bar na low-mid na mojoj konfi"

Nego ja sam tek stigao pred svoju drugu veliku pljacku :D :D

Imam vec preko 30 sati gameplay-a a sto si tice misija nidokle nisam xD 

I opet i on moduje i video i screenshote tako da u gameplayu opet nije toliko savrseno :

"For my videos I use my control panel's FXAA + SweetFX's SMAA, for screenshots I use those + enb AA on top. Though some things like certain car parts and other objects in this game will always have aliasing, it can't be helped.

Thanks for the comments everyone. "

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 17:39 (arnes_king).
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

ljudi, dal vas iritira da kod trcanja, igrac trci sporije nego u drugim GTA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Je li iko naletio na medvjeda? Kako znam trebalo bi da i njih ima u igri ali nisam jos ni jednu toliko opasnu zivotinju sreo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ljudi, dal vas iritira da kod trcanja, igrac trci sporije nego u drugim GTA?

Ne znam,nisam primjetio.Meni izgleda isto kao u GTA IV.Možda ti je stamina na low i moraš stiskati x,ne držati za brže trčanje.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Uskoro slijedi... {#}

GTA V PC GTA V PC
Moj PC  
20 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Je li iko naletio na medvjeda? Kako znam trebalo bi da i njih ima u igri ali nisam jos ni jednu toliko opasnu zivotinju sreo :)

Nema ih, steta.

Iako ovo nije RDR, bilo bi zakon da ubace njih i konje.

Zamisli jahat konja po gradu haha

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 18:33 (Marcuskac).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

jel netko vec iskoristio onaj kod za ps3 ???? i  na koj nacin trenirat chopa (psa) ???

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V
Danas dok sam igrao padala je kiša, koja je odlično napravljena i dosta utječe na ponašanje auta u zavojima pogotovo pod ručnom i kad startaju ima puno wheel spina dok ne uhvate grip
the sound of engine is cure for everything!

5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Za ovaj ENB to ipak nije samostalna verzija igre nego mod ali nebitno opet rijetko ko ima dovoljno dobar PC da bi mogao ne modovanu igru igrati na ultra high a ne kamoli sa ENB jer vidim ispod tog videa pise ovo :

My PC: i5 2500k, 4gb, GTX 660

Average framerate is usually 30-40

To je prosječna gaming konfiguracija sada... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran

prosječna gdje to? U Švedskoj možda :)

www.mmo-balkan.com/forum
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice