- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
btw taj koji igra GTA V ili bilo koji drugi nastavak GTA seriala zbog grafike onda je ocigledno glupav! a i to vecinom pricaju i kukaju dijeca od 12 godina... jer neznaju sta se cijeni u GTA tako da se netreba obazirati na te retardirane postove za grafiku.
btw taj koji igra GTA V ili bilo koji drugi nastavak GTA seriala zbog grafike onda je ocigledno glupav! a i to vecinom pricaju i kukaju dijeca od 12 godina... jer neznaju sta se cijeni u GTA tako da se netreba obazirati na te retardirane postove za grafiku.
a predobra ova "ignore" opcija na forumu :D
samo naprijed druze ti si jedan od tih balavih sta kuka za grafu
Sutra najvjerojatnije, možda večeras oko ponoći.
Nemogu vjerovat da netko može postavit ovak glupo pitanje...

Preko nekoliko
samo naprijed druze ti si jedan od tih balavih sta kuka za grafu
Lol, prvo nisam balavac, drugo pogledaj moje postove pa reci jesam li ja jedan od tih sto kuka ?? A za tu "ignore" opciju sam mislio za ove sto kukaju, ne za tebe ;)
hajde necu se sa tobom raspravljati... kao drugo cemu opcija " ignore " jer sam u pravu ? btw / ignore
meni se x tako cuje kad igram igru koja nije instalirana na hard, kao npr gta V... kad smo vec kod toga, dal da ga instaliram ili ne? neka se jave oni sto imaju ga instaliranog da potvrde ili demantiraju da to nosi probleme sa ucitavanjem tekstura
hajde necu se sa tobom raspravljati... kao drugo cemu opcija " ignore " jer sam u pravu ? btw / ignore
A jesi smijesan lik, pa vidi se ko je balavac, ja se cijelo vrijeme svadjam s ovima sto se zale na grafiku i sad ti meni govoris ja se zalim na grafiku
i cuj u pravu pa procitaj covjece prvo sta se pise hahahah 
ajd pustite tu grafiku na miru, kakva je takva (tom & jerry) i to je to finalni prozvod. ko voli neg izvoli ko ne neka čeka bolje dane i amen više. ajd malo kako ko šta radi i prelaz misije ili... a ne grafika i samo grafika, a i pitanje je kava če bit na novim konzolama kao i na PC-u.
Evo ja opet ponavljam pitanje pa valjda neko zna, kak se dobi licenca za pilota. Ja sam s trevorom sve zavrsio u skoli al nisam nista dobio, nisu sve zlatne medalje al mislim da nebi trebalo imat veze dok god su sve medalje.
Evo ja opet ponavljam pitanje pa valjda neko zna, kak se dobi licenca za pilota. Ja sam s trevorom sve zavrsio u skoli al nisam nista dobio, nisu sve zlatne medalje al mislim da nebi trebalo imat veze dok god su sve medalje.
Nemoj raditi polaganje za pilota i tamo ono za oruzje dok ti ne dodje misija za to jer sam citao da ima bug da ako ranije to uradis poslije ne mozes misiju zavrsiti, uradio sam i ja sa trevorom ali kazu da nebi trebao tu zapeti samo nemoj sa drugim likovima, i mislim da cemo dobiti licencu kada dodje misija za to, mislim nisam siguran
Istina, bilo na twitteru, onda su uklonili nakon kratko vremena
i netko povjeruje u ovo 
pogledaj samo font.

True story :D
btw ne vidim problem s fontom <.< 
Ok dosta mi je svega, nakon 7h sati (da 7) konacno nadem Obey 9F Cabrio, odem s Franklinom u njegovu LSC garazu i ono zrihtam ga i glupan s kamionom krene preticat i frontalka i normalno umrem a auta nema... Nebi to bilo tolko frustrirajuce da ga mogu nac samo tako ali ne, jednostavno ga nema...I dogodilo mi se smijesna stvar u Sandy Shoreu, "posudim" golf kart od lokalnog gradana tamo i reko idem vidjet ako se da bacit kakav tuning, i radar zasvjetli, pojavi se plava tocka i reko da vidim sta je, dodem blize a tamo parkirani onaj vw kombi i vrata otvorena, izadem van iz karta kad me lik strese stun gunom i probudim se samo u boksericama na pruzi s dovoljno vremena da se dignem i maknem metar od vlaka :)
Ok dosta mi je svega, nakon 7h sati (da 7) konacno nadem Obey 9F Cabrio, odem s Franklinom u njegovu LSC garazu i ono zrihtam ga i glupan s kamionom krene preticat i frontalka i normalno umrem a auta nema... Nebi to bilo tolko frustrirajuce da ga mogu nac samo tako ali ne, jednostavno ga nema...I dogodilo mi se smijesna stvar u Sandy Shoreu, "posudim" golf kart od lokalnog gradana tamo i reko idem vidjet ako se da bacit kakav tuning, i radar zasvjetli, pojavi se plava tocka i reko da vidim sta je, dodem blize a tamo parkirani onaj vw kombi i vrata otvorena, izadem van iz karta kad me lik strese stun gunom i probudim se samo u boksericama na pruzi s dovoljno vremena da se dignem i maknem metar od vlaka :)
Life is not fair, same as the GTA :)
Nema predaje, doći će već novi i još bolji auto :)
Istina, bilo na twitteru, onda su uklonili nakon kratko vremena
ovo je kao on Maye 21.12.2012. oče-neče-pa oče-ma neče itd.... 
baš razmišljam na koje sve lude ideje ljudi dolaze.
Ja jos ne kuzim kak se auti spawnaju tipa kad odem na neku misju sa svojim autom tamo ga parkiram i moram misiju igrat drugim autom, i sad nekad mi se auto spawna doma a nekad ne ??
Ovaj tweet je tako ocigledno lazan. Da bas da je gta procurio rokstar bi dosao na tviter da kaze svima, sve sa tuznim smajlijem
My new ride.Htio sam rekreirati Dodge Challengera.Ima stvarno puno stvari za customizaciju vozila.
Odgovor kolegi iznad. Valjda dok ne osiguramo auto ne možemo ga vratiti.Sjećam se da su govorili da se to može.
Mislim da ako auto spremiš u garažu,usnimiš igru i nakon toga ga uništiš,možeš ga pokupiti gdje je na karti nacrtana ikona bijela kuća.Nisam siguran.
Sorry,za vidjeti ove linkove trebate imati R* Social club account.
Evo slika,kvaliteta je takva kakva je jer je slikano mobitelom u igri.
Kada uslikate nešto s tim mobitelom uploada se na profil R* Social cluba.
Vjerojatno je kvaliteta slike namjerno takva zbog opterećenja servera koje bi nastalo kada bi kvaliteta bila veća.
P.S. pitanje za vas koji ste prešli igru.
Gdje da nađem scuba opremu za ronjenje?Možda trebam čekati nakon neke misije?