Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.038.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Grafika nije bajna, al definitivno nije loša i na PC-u se također može igrati novijih naslova koji izgledaju lošije. Što doduše očekivati od hardvera starog 7-8 godina?

GTA V izgleda bolje od prethodnika i on-par je s većinom modernih igara, a jedini problem in-my-book je frejmrejt. Naime, nema padova al je generalno nizak. Ovako slobodnom procjenom rekao bih da se izvodi pri 25 FPS-a, stabilnih ali niskih.

Igra je zabavna i zapravo je sve što možete očekivati od GTA igre, PC igrači nemaju razlog za brigu jer će na PC-u izgledati puno bolje nego na X360/PS3.

A hejteri će hejtati i to je tako. Samo ignore i bok.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

29 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
Danny_HR kaže...

Grafika nije bajna, al definitivno nije loša i na PC-u se također može igrati novijih naslova koji izgledaju lošije. Što doduše očekivati od hardvera starog 7-8 godina?

GTA V izgleda bolje od prethodnika i on-par je s većinom modernih igara, a jedini problem in-my-book je frejmrejt. Naime, nema padova al je generalno nizak. Ovako slobodnom procjenom rekao bih da se izvodi pri 25 FPS-a, stabilnih ali niskih.

Igra je zabavna i zapravo je sve što možete očekivati od GTA igre, PC igrači nemaju razlog za brigu jer će na PC-u izgledati puno bolje nego na X360/PS3.

A hejteri će hejtati i to je tako. Samo ignore i bok.

Neznam za vas na cemu igrate..al ja igram na x360 i znam osjetit pad FPS-a...to mi se najcesce desava kad loadam igru, i redimo uzmem kakav brz auto i krenem jurit velikim cestama sa puno guzve..pa se to desava jer kako igra prvi put ucitava taj dio i jos mora brzo jer jurim onda zna past FPS na par sekundi al se vrati na stabilnih 30

Isto tako znam osjetit mali pad FPS-a kad je kaos na cesti...primjer odletilo je u zrak 3 auta odjendom i zatrzalo je malo, al nista strasno, a niti se ne ljutim, jer dobro je da su i sklepali sve sta su sklepali u GTA5 za ovu generaciju konzola i da skoro uvijek radi besprijekorno sta se tice FPS-a tako da im i ne zamjeream te sitne padove jer jednostavno igra vuce i posljednji "atom" snage iz konzola...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni do sad gta4 se cini bolji od gta5, jednostavno ova 3 lika je glupa ideja, nemozes se "vezat" za lika potpuno i to je malo glupo. Neznam imat cu potpunu procjenu kad predem igru do kraja.Nadam se da ce me igra kroz misije provesti kroz ama bas sve mogucnosti igre, da nebi nesto propustio!

Inace sta se sve moze kroz ifruit aplikaciju napravit? Jel samo dresiranje onog pesa ili jos nesto? Jer mi se ucinilo da nabrijavanje auta ide kroz to, a to bi bilo glupo.

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
0 13 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pročitao sam baš tu notorius Escapist recenziju igre i čini mi se da su samo htjeli bit edgy i dobit više klikova na istu. Naime, glavni minus igri je što su glavna 3 lika previše ljigava, nesimpatična i što ne možeš suosjećat s njima. To bi imalo smisla da nisu Niku Belića naveli kao lika koji je kao drukčiji od toga. Ja se dobro sjećam četvorke i Niko već nakon 15% igre ima novaca zakupit 6 stanova i isto toliko auta, tako da taj dio o "preživljavanju" u okrutnom svijetu nema smisla. Plus, Niko je toliko poslova uzimao čisto jer može. Dođe do mafijaša koji mu kaže preuzmi paket pod svaku cijenu i on to i napravi, pritom ubijajući nekih 20-30 ljudi za nekog totalno lijevog lika jer će dobit novce za to. Sve drugo u igri su ishvalili, ali eto, likovi nisu cakani pa će ocjena bit 7/10 :D Mislim, njihovo pravo, ali lupetaju gluposti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Za neke koji su pitali prikolice na autima i kamionima se mogu prikačiti i otkačiti.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Grand Theft Auto V

Nisu mi jasni ovi što plaču zbog grafike, pa je li vama ljudi važnija grafika od same igre odnosno radnje u istoj? Ja i dan danas zaigram GTA San Andreas i zadnja stvar na koju obraćam pažnju je grafika upravo iz razloga što je igra premoćna, prezanimljiva i sve ostalo pre... GTA V je odlična igra, po mnogima nadmašuje i GTA SA, ima sve što se može poželjeti i onda se pojave razmaženi likovi kojima igra nevalja i ne mogu je igrati jer im se, pazite sad, ne sviđa kako izgledaju rubovi zgrada, auti i slične totalno nevažne stvari.{#}

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

WOW Koja razlika

Hahahaha i oni se nadaju da ce sa GTA V nesto ogromnija razlika biti, a koliko pricaju i hvale rekao bih da je 10 puta bolja grafika na pc ali malo guglajuci i gledajuci poredjenja vidim da su to samo price :) 

A 20 ljudi kaze grafika super i dodju onda 2 i kazu nije tako, pa ko li je tu budala :)

http://www.flickr.com/photos/15539352@N02/sets/72157632886023166/

kkthxbye ... {#}

Potpis:
13 godina

isto igram na boxu i zna pasti fps pa malo trza,al ne uvijek, dali si ti instaliral drugi disk na hdd ili igras direktno s diska

13 godina
Grand Theft Auto V

meni samo zna trzati kada sam u vodi pa kada oni valovi i to...  btw instal sam dvd 2 na HDD

L0L
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Spominjalo se da se play disc ne instalira jer da ce negativno utjecat na performance...da samo prvi koji je i mandatory da se instalira...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
Necto kaže...
arnes_king kaže...

WOW Koja razlika

Hahahaha i oni se nadaju da ce sa GTA V nesto ogromnija razlika biti, a koliko pricaju i hvale rekao bih da je 10 puta bolja grafika na pc ali malo guglajuci i gledajuci poredjenja vidim da su to samo price :) 

A 20 ljudi kaze grafika super i dodju onda 2 i kazu nije tako, pa ko li je tu budala :)

kkthxbye ... {#}

To je ipak grafika s modovima, te se ne može mjerit sa običnom verzijom

15 godina
Grand Theft Auto V

Ne kužim šta ste svi toliko napeti kad je riječ o grafici. Čim netko spomene grafiku odma priča.

Meni osobno grafika izgleda dobro, niti mi bolje od ovoga treba. Radije ću igrati na low grafici, sa fluidnim FPS-om, nego na max i 20-25 FPS-a.

Koliko sam vidio po gameplayu, jedina zamjerka kod grafike su mi nekako loše texture[ili što već] trave i općenito takvih površina. Ma što god vi govorili. Ne kažem da je zbog toga igra loša, možda je tako napravljeno zbog starijih konzola, ali je u svakom slučaju jedan minus za grafiku. Sve ostalo mi se sviđa.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lopoc kaže...
Necto kaže...
arnes_king kaže...

WOW Koja razlika

kkthxbye ... {#}

To je ipak grafika s modovima, te se ne može mjerit sa običnom verzijom

I to je moć PC. {#}

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
13 godina
Grand Theft Auto V

da to se govori da se drugi ne instalira,probo sam ja i jedno i drugo i nisam vidio razlike za sada,jedino kaj kad nije instalirano živcirame bučnost kad vrti,a kao da se moze drugi disk instalirat na usb,da nesmije biti instaliran di i prvi disk

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Probao sam voziti onaj cepelin Blimp.Nevjerojatna stvar.Očekivao sam da će biti sporo i dosadno,ali odlično su to napravili,ako hoćeš možeš se kretati malo brže i ubacili su dodatne poglede kamere.

Podesim visinu na par metara iznad najviših objekata u području,stavim kameru na pogled iz prvog lica s nosa kabine i chillam.Tu se najbolje vidi detaljnost grada i sav trud koji je R* uložio.

Također sam ukrao onaj najveći putnički avion sa aerodroma.(Dođete mu iza prednjeg točka za ulaz).Isto  zanimljivo iskustvo,ovi mali aviončići su u usporedbi kad stoje pokraj njega kao igračke.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 12:06 (NFSPredator0010).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Joky007 kaže...

da to se govori da se drugi ne instalira,probo sam ja i jedno i drugo i nisam vidio razlike za sada,jedino kaj kad nije instalirano živcirame bučnost kad vrti,a kao da se moze drugi disk instalirat na usb,da nesmije biti instaliran di i prvi disk

Ja sam onih 8GB sa prvog diska instalirao na HDD, a drugi disk na USB stick i sve uredno radi, i konzola se ne cuje.

17 godina

@NFSPredator0010

Di si ga naso?

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 12:13 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

@NFSPredator0010

Di si ga naso?

Pozoves ga mobitelom(trebao bi ti biti među kontaktima) i stvori se na hipodromu sjeveroistočno od Los Santosa.Pojavi se ikona na mapi.

16 godina
neaktivan

evo vam jedna od mene :)

old pimpac old pimpac
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 12:52 (bbbmarko01).
13 godina
m77 kaže...

Nisu mi jasni ovi što plaču zbog grafike, pa je li vama ljudi važnija grafika od same igre odnosno radnje u istoj? Ja i dan danas zaigram GTA San Andreas i zadnja stvar na koju obraćam pažnju je grafika upravo iz razloga što je igra premoćna, prezanimljiva i sve ostalo pre... GTA V je odlična igra, po mnogima nadmašuje i GTA SA, ima sve što se može poželjeti i onda se pojave razmaženi likovi kojima igra nevalja i ne mogu je igrati jer im se, pazite sad, ne sviđa kako izgledaju rubovi zgrada, auti i slične totalno nevažne stvari.{#}

Zasto ne igras onda igre na amigi 500 od prije 20 godina ili zasto se umjesto u autu ne voziš u kočiiji isto ceš doc na cilj.. pa necu davat 500kn da bi igrao igru koja ima grafiku staru 10 godina,pa nije gta jedina igra sa dobrom pričom, evo igraj onda the longest journey iz 1999 ,ima ti losu grafiku ,fenomenalnu priču i dobila je super ocjene igra ..  siguran sam da ti ne pada napamet da to igras i jos da ju platis 500kn.

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Vidio sam u par hrvatsih dućana da ima GTA V collectors edition i da je preko 2k kuna nisam mogoa vjerovat, jel to istina ili neka zajebancija.

0 0 hvala 0
13 godina
istina je... rockstar nabija cijene, nije im dosta 800 milijuna zarade zele jos
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Da, Rockstar...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
njuskac kaže...
istina je... rockstar nabija cijene, nije im dosta 800 milijuna zarade zele jos

Pa nitko te ne tjera da kupuješ te posebne verzije kad igru možeš dobiti i za 500 kn.

LG Google Nexus 4
15 godina
zeroname kaže...

Vidio sam u par hrvatsih dućana da ima GTA V collectors edition i da je preko 2k kuna nisam mogoa vjerovat, jel to istina ili neka zajebancija.

Samo igra?? Gdje si to vidio, ako je to istina onda je to neviđen bezobrazluk 

A je? Ne slažete se, pa onda kupite mulci...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 21:07 (vrinho).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jos jedan dokaz (jos slika1 , slika2 , slika3) da je PC verzija vec duze u produkciji.

Iz podataka sa konzola.

Igra izgleda dosta dovrseno.

Jos jedan lik je prenio Handling i ostecenje (sto je ubiti samo tekst koji definira ostecenje na autu i handling)

u GTA IV i kaze da je isto kao i u V, osim sto nema onog ABS-a.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 14:29 (Marcuskac).

10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kad igram GTA V,ovakako mi krci plejka,jel i vama tako? Događalo se i u drugim igrama.
šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...

Samo igra?? Gdje si to vidio, ako je to istina onda je to neviđen bezobrazluk 

Collectors se sastoji od ovog ako se ne varam -> 

http://www.techspot.com/images2/news/bigimage/2013-08-26-image-9.jpg

Ali 2k jest pretjerano. Gdje si to zeroname vidio?

17 godina

Ljudi moze ko objasnit sta je s onim retardiranim airodromom u los santosu, polozio sam s trevorom sve one misije za pilota i opet kad udem tamo imam 3 zvjezdice, iako doduse nigdje nije pisalo da sam dobio dozvolu.

You got to lose to know how to win
14 godina
protjeran
Necto kaže...
arnes_king kaže...

WOW Koja razlika

kkthxbye ... {#}

Ajd sad bez modova na max postavkama (ako je to uopste gta iv) {#} I jesi li je ti bgti kada je izasla igrao sa ovakvom grafikom na 4k bez problema? :)

Evo pokusavam naci video gameplay sa takvom grafikom i nema nigdje ni priblizno, sto znaci provaljujes se :)

Evo sa svim postavkama na Ultra High, lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 15:19 (arnes_king).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice