Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.038.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
http://vgm.tv/
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Igra je predobra s obzirom da je napravljena za stare konzole, ja stvarno neznam sta su neki od vas ocekivali.

SpyGi je mato.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
DarkoKwon kaže...

Grafiku bi nekako prebolio ali voznju nema sanse. I igra generalno nije nista posebno, ali ne moze covjek ni napisati zasto od fanboyeva.

Ma vožnja nije ni približno toliko loša kao što ljudi cmizdre.Ja sam isto fan vožnje iz GTA IV i moram reći nedostaje mi pogotovo kod motora,ali jbg malo se prilagodiš,navikneš i deri.Ne mogu dopustiti da me

takve stvari odvrate od igranja inače odlične igre.Ima igra nekoliko stvari koje mi ponekad smetaju i koje stvarno zaslužuju kritiku ,ali zato ima puno puno odličnih stvari.

Mislim ja se još uvijek svake godine vratim odigrati starije igre uključujući i Vice city i San andreas koje sam prešao tko zna koliko puta i još uvijek su zabavne.

Grafika je loša,vožnja je blagi užas,priča nije baš nešto.More stvari kojima se može prigovoriti(još i u svoje vrijeme),ali opet je zabava zagarantirana.

Različiti ljudi doživljavaju različito.Tako i kad ti netko da TD to nije ništa osobno i ne treba uzimati k srcu,jer to je samo znak da se netko ne slaže s tobom.

Ja npr. prezirem i mrzim Lord of the rings serijal (nemojte me kamenovat) i da odem na njihov forum i govorim kako nevalja normalno da bi me svi napali.

Zato kad mi se nešto apsolutno ne sviđa onda ni ne komentiram,jednostavno zaobiđem i zaboravim.

Što se tiče grafike nije najbolja kao današnje moderne igre,ali nije ni loša.Stvar je u tome što nekim ljudima smeta ako je koja tekstura malo mutnija ili ako je rub malo nazubljeniji.

Vjerojatno je to šok ovim novim pridošlicama u svijet konzola,ali ljudi ovo vam je jedna od ljepših igara na konzolama.Tako su izgledale igre prije 5 godina na PC-ju.Ništa iznenađujuće.

Možete se utješiti što će grafika biti puno puno bolja na PC-ju(ja pretpostavljam kao Max Payne 3),pa ako vam toliko smeta pričekajte.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V
Vožnja je dosta slična saints rowu, da se mene pita bilo bi odlično da je vožnja kao u driveru sf… a sto se tiče oštećenja auta, danas sam sa full gasom zabio u drugi auto (t-bone) i ovaj drugi se doslovno prepolovio a mojem je samo hauba i branik otišli, pretpostavljam da su oštećenja blaga zbog toga jer kad igras gta moraš se u nešto zabit, auto ti je dosta potreban u misijama i možeš kupovat aute pa nebi bas bilo super da ga uništiš odma prvi prvom udarcu (moja teorija)
the sound of engine is cure for everything!

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Volvox kaže...

Evo i ja se zalim na grafiku ,stvarno.ne gledam grafiku ali ovo je zalosno, imam osjecaj da je gta4 da ps3 lijepse izgledao. Stvarno cudno. Imam onaj najstariji play3, fat 40 gb, mislio sam da je u tome problem ali ocito nije tako da stvarno neznam. Dobro da nisam kupio igricu nego skinuo, mislim da cu cekat za pc, jer ne zelim ovako dobri igru igrat ovako.

ili imaš ozbiljnih problema sa vidom ili lažeš da si igro gta 4 i gta5...jer ja sam do nedavno igro gta4 i sad počeo gta5 i tvrdim i garantiram životom da je grafika barem 5 puta bolja u gta5... razlika je toliko ogromna da nema riječi kojima bi opiso tu razliku...tako da stvarno te ne kužim...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 22:10 (ursusc355).
17 godina

Ja sam isto pomislio da je damage na autima smanjen zbog toga sto se moze kupovati auti, bilo bi glupo da kupis auto za hrpu para onda ga za 2min razbijes.

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

http://www.reddit.com/r/GTAV/comments/1mngpb/dev_build_pc/

Ovo izgleda sve bolje i bolje, polako mu počinjem vjerovati...

5 4 hvala 0
16 godina
R4zOR229 kaže...

Ja sam isto pomislio da je damage na autima smanjen zbog toga sto se moze kupovati auti, bilo bi glupo da kupis auto za hrpu para onda ga za 2min razbijes.

upravo to, vjerojatno zbog toga damage je drugaciji kad si ti u autu i kad je netko drugi u autu (ostali vozaci)

LoL

the sound of engine is cure for everything!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 22:14 (Genoxxx).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kao što sam već rekao prije u ovoj temi meni je damage na autima super kao i komplet igra ma nemam se na šta žalit. Ašto se grafike tiče stvarno nema potrebe za ikakvom prepirkom oko toga jer grafika je stvarno ekstra. Znači igra izgleda tolko realno a i sam gameplay je isti takav. Naravno gameplay je glavni ali ni dobra grafika ne treba smetati.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo sa HCL portala gameplay video s komentarom nema spoilera.jedna sporedna misija je otkrivena.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 22:26 (NFSPredator0010).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Grand Theft Auto V
Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja ne vidim gdje on priča o GTA V točno..
14 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...

ili imaš ozbiljnih problema sa vidom ili lažeš da si igro gta 4 i gta5...jer ja sam do nedavno igro gta4 i sad počeo gta5 i tvrdim i garantiram životom da je grafika barem 5 puta bolja u gta5... razlika je toliko ogromna da nema riječi kojima bi opiso tu razliku...tako da stvarno te ne kužim...

Igrao sam gta4 pčim je izašao na ps3, i onda sam one dlc-eve na kompu. Na kompu je sigurno bolja grafika od gta4 nego na ps3 od gta5. Ja neznam kako vama ovo može bit lijepa grafika, mene nakon 20 minuta igranja boli glava. Mislim inače mi ne smeta loša grafika, ali po videima sa youtuba to je razlika dan i noć!!

Mah, možda sam previše i očekivao! Grafika je prosječna, ništa specijalno , a i ovo mi je prva igra na konzolama nakon valjda 2 godine.

Battlelog: Xtream_gjurki
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 22:43 (Volvox).
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Fake, ja bih rekao.

Iako nadam se da nije.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 23:07 (Marcuskac).
15 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Fake je 100%, u zadnje 2 slike gdje mu je otvoren task manager na prvoj mu je CPU usage na 7%, a na drugoj 11%, lol.

14 godina
protjeran
Volvox kaže...
ursusc355 kaže...

Igrao sam gta4 pčim je izašao na ps3, i onda sam one dlc-eve na kompu. Na kompu je sigurno bolja grafika od gta4 nego na ps3 od gta5. Ja neznam kako vama ovo može bit lijepa grafika, mene nakon 20 minuta igranja boli glava. Mislim inače mi ne smeta loša grafika, ali po videima sa youtuba to je razlika dan i noć!!

Mah, možda sam previše i očekivao! Grafika je prosječna, ništa specijalno , a i ovo mi je prva igra na konzolama nakon valjda 2 godine.

A cuj od lose grafike sad i glava moze zabolit xD hahahaha Da mi je znati kako sam prije igrao nekih ranih 2000-tih ili i prije a tako losa grafika bila, cudi me pa nisam u bolnici zaglavio :)

13 godina
protjeran

I know approximate release date GTA 5 for pc, but I can't tell you this.

možeš mislit...

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Grafika je uvijek bila dobra, samo što su neki postali sve više i više razmaženiji. A dosta njih od te razmažene djece su se igrala na PS1 samo tako, pa im ništa nije falilo. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

WOW Koja razlika

Hahahaha i oni se nadaju da ce sa GTA V nesto ogromnija razlika biti, a koliko pricaju i hvale rekao bih da je 10 puta bolja grafika na pc ali malo guglajuci i gledajuci poredjenja vidim da su to samo price :) 

A 20 ljudi kaze grafika super i dodju onda 2 i kazu nije tako, pa ko li je tu budala :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 23:56 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Moj dojam o grafici u GTA5 iz ovih postova

Free roam Free roam

Voznja Voznja

Moj PC  
33 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

btw. koristi li ko onu ifruit aplikaciju, stalno mi ju reklamira, a tek sad vidim da je to za iphone lol, ja mislio to u igrici. Šta onog pesa nemogu nikako drugacije dresirat osim preko te aplikacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Volvox kaže...

btw. koristi li ko onu ifruit aplikaciju, stalno mi ju reklamira, a tek sad vidim da je to za iphone lol, ja mislio to u igrici. Šta onog pesa nemogu nikako drugacije dresirat osim preko te aplikacije?

Da treba ti app i za to i za par drugih stvari, a bice "uskoro" i za android i za windows phone, ne znam zasto ih do sada nisu izbacili

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 0:14 (arnes_king).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

di ste vi vidjeli dobru igru s dobrom grafikom...? samo mi nemojte spominjati crysis jer to nije igra, to je benČMARk...

meni se sve cini da je danas kvaliteta grafike obrnuto proporcionalna sa kvalitetom gameplaya.... 

grafika na GTA5 mi izgleda loše... tako da mozda i probam igru :)

onaj koji jesam
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Grafika u GTA je sporedna stvar...to je vise onako da pridoda atmosferi...al igrivost je ta koja je donije R* i GTA slavu kao najpoznatijem i najboljem serijalu na svijetu...a ne grafika!...nebi se zalio ni da je ovaj GTA sa grafikom od GTA SA ili VC ma i trojke :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan

Meni je grafika super i neznam cemu tolika strka, kad pogledas nocu u nebo - prekrasno, zalazak sunca - prekrasno, neki modeli jesu s malo poligona (citaj vide se rubovi) ali sve super, pogotovo kad s nekim offroadom ides po pjesku kraj planine (tamo di je brana) jednostavno prekrasno

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Samo da napomenem jer sam nakon dugog citanja i sam testirao duze vrijeme i mogu reci da postavke TV-a i konzole imaju i te kako uticaj na izgled igre, sto se tice tog aa i boja itd, moze se popraviti da je neprimjetno a pogresnim postavkama i pogorsati da dobijete "treperenje"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

daj ajde sta ste vi neki pojedinci zapeli oko te grafike?! 

picajzlate kao neke zenskice oko laka za nokte.

gotovo sve recenzije govore o tome kako je nevjerojatno sta su uopce uspijeli napravit ovakvu igricu za ove konzole koje gotovo svi vec nazivaju starima, a vi tu seruckate o grafici, jer nije za 5+, nego "samo" za 5.

uostalom, toliko detalja, dovoljno je samo vidjet iz zraka masu auta kako pice cestama, a toga uopce na ranijim nastavcima nije bilo, vi biste sad tu jos vise toga, i da se jos vise auta, trave i ko zna cega vidi, i da rubovi nisu ovakvi... ae, ae.. 

takvima ce R* uzet duplo para, kad budu izasle nove konzole, jer ce garant i igrica izac za njih, na kojima ce vjerojatno sve biti isto, samo sta ce ta vrazja grafika bit "nevjerojatno" bolja, pa ce te morat kupit ponovno igricu... jooooj, buci buuuu. 

ps. bar 50 TD tako da imam vise motiva inace pisat, hvala.

7 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
naughty guy kaže...

daj ajde sta ste vi neki pojedinci zapeli oko te grafike?! 

picajzlate kao neke zenskice oko laka za nokte.

gotovo sve recenzije govore o tome kako je nevjerojatno sta su uopce uspijeli napravit ovakvu igricu za ove konzole koje gotovo svi vec nazivaju starima, a vi tu seruckate o grafici, jer nije za 5+, nego "samo" za 5.

uostalom, toliko detalja, dovoljno je samo vidjet iz zraka masu auta kako pice cestama, a toga uopce na ranijim nastavcima nije bilo, vi biste sad tu jos vise toga, i da se jos vise auta, trave i ko zna cega vidi, i da rubovi nisu ovakvi... ae, ae.. 

takvima ce R* uzet duplo para, kad budu izasle nove konzole, jer ce garant i igrica izac za njih, na kojima ce vjerojatno sve biti isto, samo sta ce ta vrazja grafika bit "nevjerojatno" bolja, pa ce te morat kupit ponovno igricu... jooooj, buci buuuu. 

ps. bar 50 TD tako da imam vise motiva inace pisat, hvala.

Slažem se s tobom, u potpunosti.

Dajem TD, pošto ti je to želja :D

14 godina
neaktivan
shimeface kaže...

di ste vi vidjeli dobru igru s dobrom grafikom...? 

Battlefield 3?

I da ocu moc koristit tu aplikaciju sa crackanom igrom na ps3?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo čitam ove postove iznad i gledam sve nešto uvez grafike pa jel moguće. Ma ne treba se gledat grafika u GTA 5 ali ako ćemo gledat odlična je barem meni jest. Treba se samo opustit stavit dvd u konzolu i uživat u ovom čudesnom djelu Rockstara kojem nema konkurencije po mom mišljenju.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice