- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne vjerujem zasto covjeku dajete TD zato sto komentira da je grafika losa, pa jest nema tu hejta grafika je losa i gotovo, sva sreca igra je lijepa.
Ne vjerujem zasto covjeku dajete TD zato sto komentira da je grafika losa, pa jest nema tu hejta grafika je losa i gotovo, sva sreca igra je lijepa.
Ne znam sta vam znaci to TD, nego ko ga je hejto? Ja sam mu pokusao dati par prijedloga kako da to promijeni jer ocito ja nemam taj problem, i ne grafika nije losa :) Kome jeste neka ne igra
TU i TD samo prave svađe na ovom forumu.
Igra na konzoli izgleda lepo, super, napredno, da kažem i savršeno. Ali, nemojte to uspoređivati s PC-om, to je sasvim druga priča, kao što sam rekao gameplay mehanika će u većini slučajeva ostati ista, ali grafički, na PC-u će to biti za klasu bolje.
Evo skinuo igru da vidim kakva je, na playu 3. Ja neznam, grafika mi izgleda očajno, igram na 720p odnosno defaultno kako je i ne izgleda dobro, ustvari jako čudno izgleda. Možda to zato jer sam naviknut na pc, ja neznam, ali mi nekako snimke na youtubu sa ps3 puno lijepše izgledaju. Neznam, grafikom sam malo razočaran, a za igru jos neznam, odigro tek prvu misiju ono kad sa onim crncima kradem aute.
Hahahaha...kakvi kraljevi....sve zbog GTA5!
Mah to je sprdnja. . .
Evo skinuo igru da vidim kakva je, na playu 3. Ja neznam, grafika mi izgleda očajno, igram na 720p odnosno defaultno kako je i ne izgleda dobro, ustvari jako čudno izgleda. Možda to zato jer sam naviknut na pc, ja neznam, ali mi nekako snimke na youtubu sa ps3 puno lijepše izgledaju. Neznam, grafikom sam malo razočaran, a za igru jos neznam, odigro tek prvu misiju ono kad sa onim crncima kradem aute.
A mozes li malo detaljnije, sta tacno na grafici ti je ocajno?
A mozes li malo detaljnije, sta tacno na grafici ti je ocajno?
Grafika je vrh vrhova (pogotovo za current gen konzole) jedino sto nema Anti Aliasinga :(
Danas doša xbox 360 320 gb + GTA 5(
) sve preporuke za narudžbu preko trgovine http://playgame.biz/index.php.....pošto prvi put imam xbox 360 oduševljen sam oštrinom slike i općenito vizualnim detaljima...sve to na mom lcd-u od 85 cm..normalno spojeno je preko hdmi kabela...
Nije mi jasno koja budala u HR nabija cijene konzola dok u ovoj trgovini pogledajte što se može sve uzet za pristojni 1600-2000 kn....
Tako je i meni bilo, pa sam u postavkama HDMIa PSa promjenio na 720p a bilo je na 1080i i sad je grafika odlicna puno bolje negošto sam do sad gledao na youtubu, inače sam samo zbog gta v kupio ps3 i nisam očekivao da grafika na psu moze bit tolko dobra.
Oduševljen sam igrom.
Tako je i meni bilo, pa sam u postavkama HDMIa PSa promjenio na 720p a bilo je na 1080i i sad je grafika odlicna puno bolje negošto sam do sad gledao na youtubu, inače sam samo zbog gta v kupio ps3 i nisam očekivao da grafika na psu moze bit tolko dobra.
Oduševljen sam igrom.
A tek da probas neke ekskluzive poput, Uncharted serijal, God of War Serijal te The Last of Us :) Moja preporuka ako vec sad imas PS3 iskoristi za te igre, tek ces se onda oduseviti grafikom :D
sto mislite hoce li biti dobar?
GTA V je najprodavanija igra u UK do sada sa prodatih 1,57 miliona primjeraka u prva 24 casa.
Preporuka za one koje imaju PS3 konzole, u display settings postavite sliku na 720 P umjesto 1080i/p, Y Pb / Cb Pr / Cr super-white stavite na on i RGB Full Range na full
Makni se od ekrana... inace je zalosno da za ovakvu igretinu se gleda grafika.
Neki novi klinci !
Aj ne provaljuj se, ako ti se ne svidja grafika cekaj PC verziju a ne ovdje romane pisati :) Niko te nije za misljenje pitao, i toliko ljudi govori grafika extra nema dalje a ti se nasao najpametniji fujj
Evo i ja se zalim na grafiku ,stvarno.ne gledam grafiku ali ovo je zalosno, imam osjecaj da je gta4 da ps3 lijepse izgledao. Stvarno cudno. Imam onaj najstariji play3, fat 40 gb, mislio sam da je u tome problem ali ocito nije tako da stvarno neznam. Dobro da nisam kupio igricu nego skinuo, mislim da cu cekat za pc, jer ne zelim ovako dobri igru igrat ovako.
Battlelog: Xtream_gjurki
Ja sam probao igru spojiti na monitor (1680x1050) i izgledalo je puno lošije nego na mojoj plazmi.Zašto?Zato što kada se igra ne vrti u nativnoj rezoluciji za taj monitor,nego manjoj,gubi se oštrina i kvaliteta.
Plazma mi je 720p kao i igra i zato izgleda odlično.Sasvim druga igra.
lnova65
Ima nas par,zašto?
the sound of engine is cure for everything!
jbg picajzla si...
Makni se od ekrana... inace je zalosno da za ovakvu igretinu se gleda grafika.
Neki novi klinci !
Naravno da se gleda grafika ako dam 499kn, očekujem da mi je grafika ugodna oku i bolja od igri iz 2005 -te godine, a dok sam ja igrao igre ti se nisi ni rodio i ne mislim se tu sad prepucavat, rekao sam svoje misljenje i svoja iskustva i to je to, necu igrat i gotovo.
Ma ne zalim se ja, ali sam gledao videe na youtubu i puno bolje izgleda pa sam mislio da mi je nesto pokvareno.
Battlelog: Xtream_gjurki
s kojim likom najviše igrate (najzanimljiviji je)?
| 15 | michael |
|---|---|
| 6 | franklin |
| 2 | trevor |
Grafiku bi nekako prebolio ali voznju nema sanse. I igra generalno nije nista posebno, ali ne moze covjek ni napisati zasto od fanboyeva.
Grafika je vrhunska. Ocito ne znas sto znaci pojam grafika.
Generalno nije nista posebno? Jesi ti opce igrao igru ili si gledao po youtubeu videe?