Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.039.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 on PS4 & PC? - Inside Gaming Daily

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ne vjerujem zasto covjeku dajete TD zato sto komentira da je grafika losa, pa jest nema tu hejta grafika je losa i gotovo, sva sreca igra je lijepa. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
5 8 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V
Jonja kaže...

Ne vjerujem zasto covjeku dajete TD zato sto komentira da je grafika losa, pa jest nema tu hejta grafika je losa i gotovo, sva sreca igra je lijepa. 

Ne znam sta vam znaci to TD, nego ko ga je hejto? Ja sam mu pokusao dati par prijedloga kako da to promijeni jer ocito ja nemam taj problem, i ne grafika nije losa :) Kome jeste neka ne igra

13 godina
protjeran

TU i TD samo prave svađe na ovom forumu.

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Igra na konzoli izgleda lepo, super, napredno, da kažem i savršeno. Ali, nemojte to uspoređivati s PC-om, to je sasvim druga priča, kao što sam rekao gameplay mehanika će u većini slučajeva ostati ista, ali grafički, na PC-u će to biti za klasu bolje.

6 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo skinuo igru da vidim kakva je, na playu 3. Ja neznam, grafika mi izgleda očajno, igram na 720p odnosno defaultno kako je i ne izgleda dobro, ustvari jako čudno izgleda. Možda to zato jer sam naviknut na pc, ja neznam, ali mi nekako snimke na youtubu sa ps3 puno lijepše izgledaju. Neznam, grafikom sam malo razočaran, a za igru jos neznam, odigro tek prvu misiju ono kad sa onim crncima kradem aute.

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
4 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

hvala bogu pa su stavili nabrijavanje auta na GTA V {#}

Nikad nereci nikad!!

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hahahaha...kakvi kraljevi....sve zbog GTA5!

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
TheDarkSide kaže...

Hahahaha...kakvi kraljevi....sve zbog GTA5!

Mah to je sprdnja. . .

14 godina
protjeran
Volvox kaže...

Evo skinuo igru da vidim kakva je, na playu 3. Ja neznam, grafika mi izgleda očajno, igram na 720p odnosno defaultno kako je i ne izgleda dobro, ustvari jako čudno izgleda. Možda to zato jer sam naviknut na pc, ja neznam, ali mi nekako snimke na youtubu sa ps3 puno lijepše izgledaju. Neznam, grafikom sam malo razočaran, a za igru jos neznam, odigro tek prvu misiju ono kad sa onim crncima kradem aute.

A mozes li malo detaljnije, sta tacno na grafici ti je ocajno?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 19:17 (arnes_king).
14 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
Volvox kaže...

A mozes li malo detaljnije, sta tacno na grafici ti je ocajno?

Grafika je vrh vrhova (pogotovo za current gen konzole) jedino sto nema Anti Aliasinga :(

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Danas doša xbox 360 320 gb + GTA 5({#}) sve preporuke za narudžbu preko trgovine http://playgame.biz/index.php.....pošto prvi put imam xbox 360 oduševljen sam oštrinom slike i općenito vizualnim detaljima...sve to na mom lcd-u od 85 cm..normalno spojeno je preko hdmi kabela... {#} Nije mi jasno koja budala u HR nabija cijene konzola dok u ovoj trgovini pogledajte što se može sve uzet  za pristojni 1600-2000 kn....

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 19:47 (ATI HD3870).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
njuskac kaže...
Odigrao sad nekih pola sata i moram rec da je grafika stvarno očajna.. ne znam da li je to do mog ps3 ali rubovi zgrada titraju uzasno, grafika je blijeda ,onako bljesti u oči, probao sam promijenit tv ista stvar, promijenio sam hdmi kabel opet isto, isao sam gledat postavke na ps3 i ukljuceno je sve do full hd.. sad ne znam da li sam se ja to tolko navikao na pc ili nesto ne stima... jel postoji jos neka opcija na ps3 da se poboljšaju ti rubovi i slika?

Tako je i meni bilo, pa sam u postavkama HDMIa PSa promjenio na 720p a bilo je na 1080i i sad je grafika odlicna puno bolje negošto sam do sad gledao na youtubu, inače sam samo zbog gta v kupio ps3 i nisam očekivao da grafika na psu moze bit tolko dobra.

Oduševljen sam igrom. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 19:50 (PiZZaDox).
14 godina
protjeran
PiZZaDox kaže...
njuskac kaže...
Odigrao sad nekih pola sata i moram rec da je grafika stvarno očajna.. ne znam da li je to do mog ps3 ali rubovi zgrada titraju uzasno, grafika je blijeda ,onako bljesti u oči, probao sam promijenit tv ista stvar, promijenio sam hdmi kabel opet isto, isao sam gledat postavke na ps3 i ukljuceno je sve do full hd.. sad ne znam da li sam se ja to tolko navikao na pc ili nesto ne stima... jel postoji jos neka opcija na ps3 da se poboljšaju ti rubovi i slika?

Tako je i meni bilo, pa sam u postavkama HDMIa PSa promjenio na 720p a bilo je na 1080i i sad je grafika odlicna puno bolje negošto sam do sad gledao na youtubu, inače sam samo zbog gta v kupio ps3 i nisam očekivao da grafika na psu moze bit tolko dobra.

Oduševljen sam igrom. 

A tek da probas neke ekskluzive poput, Uncharted serijal, God of War Serijal te The Last of Us :) Moja preporuka ako vec sad imas PS3 iskoristi za te igre, tek ces se onda oduseviti grafikom :D

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

1 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

GTA V je najprodavanija igra u UK do sada sa prodatih 1,57 miliona primjeraka u prva 24 casa.

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Preporuka za one koje imaju PS3 konzole, u display settings postavite sliku na 720 P umjesto 1080i/p, Y Pb / Cb Pr / Cr super-white stavite na on i RGB Full Range na full

Moj PC  
8 0 hvala 2
13 godina
Grand Theft Auto V
Probao i na drugoj konzoli ista grafika očajna.. citam strane forume jako puno ljudi se žali na grafiku, stvar je u tome da je večina ljudi koja igra igre na računalu očekivala bolju grafiku i nismo bili svijesni da konzole stoje na mjestu vec dugi niz godina tj.grafika ne moze bit bolja.. bas sam upalio gta 4 na računalu ono stvarno koja razlika.. ovaj gta 5 čak ima i lošiju grafiku od starijih igri na konzolama.. naravno nije sve u grafici ali onda se postavlja pitanje zasto ne upalim amigu 500 iz 1991 godine i igram one legendarne hitove... jednostavno ne zelim ovo igrat u tako lošoj grafici, rađe cu pričekat pc verziju ili mozda na ps4 ako naprave.. stvarno razočaranje... 499kn ne vrijedi ova igra nikako... vozim se po gradu zgrade mi titraju, rubovi preskaču, onako blijeda grafika ,a tek kad stavim na 127 cm lcd onda je to jos više izraženo, bas bi htio doc kod nekoga ko kaze da mu je grafika savršena i kristalno bistra da vidim ja to svojim očima jer ja to ne vjerujem.
Moj PC  
7 9 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Makni se od ekrana... inace je zalosno da za ovakvu igretinu se gleda grafika. 

Neki novi klinci ! 

Moj PC  
6 6 hvala 0
14 godina
protjeran
njuskac kaže...
Probao i na drugoj konzoli ista grafika očajna.. citam strane forume jako puno ljudi se žali na grafiku, stvar je u tome da je večina ljudi koja igra igre na računalu očekivala bolju grafiku i nismo bili svijesni da konzole stoje na mjestu vec dugi niz godina tj.grafika ne moze bit bolja.. bas sam upalio gta 4 na računalu ono stvarno koja razlika.. ovaj gta 5 čak ima i lošiju grafiku od starijih igri na konzolama.. naravno nije sve u grafici ali onda se postavlja pitanje zasto ne upalim amigu 500 iz 1991 godine i igram one legendarne hitove... jednostavno ne zelim ovo igrat u tako lošoj grafici, rađe cu pričekat pc verziju ili mozda na ps4 ako naprave.. stvarno razočaranje... 499kn ne vrijedi ova igra nikako... vozim se po gradu zgrade mi titraju, rubovi preskaču, onako blijeda grafika ,a tek kad stavim na 127 cm lcd onda je to jos više izraženo, bas bi htio doc kod nekoga ko kaze da mu je grafika savršena i kristalno bistra da vidim ja to svojim očima jer ja to ne vjerujem.

Aj ne provaljuj se, ako ti se ne svidja grafika cekaj PC verziju a ne ovdje romane pisati :) Niko te nije za misljenje pitao, i toliko ljudi govori grafika extra nema dalje a ti se nasao najpametniji fujj

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:07 (arnes_king).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo i ja se zalim na grafiku ,stvarno.ne gledam grafiku ali ovo je zalosno, imam osjecaj da je gta4 da ps3 lijepse izgledao. Stvarno cudno. Imam onaj najstariji play3, fat 40 gb, mislio sam da je u tome problem ali ocito nije tako da stvarno neznam. Dobro da nisam kupio igricu nego skinuo, mislim da cu cekat za pc, jer ne zelim ovako dobri igru igrat ovako.

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Ja sam probao igru spojiti na monitor (1680x1050) i izgledalo je puno lošije nego na mojoj plazmi.Zašto?Zato što kada se igra ne vrti u nativnoj rezoluciji za taj monitor,nego manjoj,gubi se oštrina i kvaliteta.

Plazma mi je 720p kao i igra i zato izgleda odlično.Sasvim druga igra.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Jel itko kupio igru preko PSNa?
lnova65

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Jel itko kupio igru preko PSNa?

Ima nas par,zašto?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
Grand Theft Auto V
Svi kukate zbog grafike (čast izuzetcima) sto ste vi očekivali od konzola starih 8 godina? Pa nisu one kao pc da se mogu nadogradit sa jačim hw, budite realni i izbite si iz glave tu grafiku, ja sam danas proveo dobrih 5 sati igrajući gta V i igra mi je preodlicna, istina grafika nije savršena ali sadržaj igre je kvalitetan i zabavan tako da se gta V na xbox/ps3-u igra radi zabave a oni koji gledaju grafiku neka pričekaju pc verziju ili next gen konzole! Ja bi ju vrlo rado zaigrao na pc-u kad će vjerojatno bit vrhunac grafike ali nemam toliko jak pc pa ću vjerojatno ju igrat na ps4 (da, xbox player ide na ps4) drugi put i mislim da će mi bit jednako zabavna kad ju budem drugi put igrao, igru koju ideš vise puta prelazit je igra koja je to zaslužila! Peace!
the sound of engine is cure for everything!

11 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

jbg picajzla si...

13 godina
SimeKZ kaže...

Makni se od ekrana... inace je zalosno da za ovakvu igretinu se gleda grafika. 

Neki novi klinci ! 

Naravno da se gleda grafika ako dam 499kn, očekujem da mi je grafika ugodna oku i bolja od igri iz 2005 -te godine, a dok sam ja igrao igre ti se nisi ni rodio i ne mislim se tu sad prepucavat, rekao sam svoje misljenje i svoja iskustva i to je to, necu igrat i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:48 (njuskac).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ma ne zalim se ja, ali sam gledao videe na youtubu i puno bolje izgleda pa sam mislio da mi je nesto pokvareno.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

s kojim likom najviše igrate (najzanimljiviji je)?

15 michael
6 franklin
2 trevor
What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Grafiku bi nekako prebolio ali voznju nema sanse. I igra generalno nije nista posebno, ali ne moze covjek ni napisati zasto od fanboyeva.

Grafika je vrhunska. Ocito ne znas sto znaci pojam grafika.

Generalno nije nista posebno? Jesi ti opce igrao igru ili si gledao po youtubeu videe?

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
7 6 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice