the sound of engine is cure for everything!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
the sound of engine is cure for everything!
bitno da u rockstarovim ocima su samo pc igraci pirati
mogu oni napraviti remek djelo al sta to znaci ako favoriziraju samo jednu stranu koje nije bas "tako nevina"
O čemu ti pričaš?
De mi pojasni to favoriziranje od strane rockstara.
igra ce debelo kasniti na pc?? zato da konzolaši nebi igrali na pc-u (skinutu igru) a ionako su ju piratizirali na konzoli
trebaš još
Gle ti stvarno mislis da znas nesto? Da je njima financijski isplativije sad bi izbacili PC verziju. Sta mislis da su glupi pa nebi zaradili vise da mogu? Nzn stvarno koji *urac placaju sve marketinske strucnjake kad ce njima ekipa s foruma dati savjet sta i kak da rade, zato kaj su oni najpametniji i sve znaju. I sad prestanite offtopicarit tema je GTA 5 a ne rockstarova financisjska politika.
Jel to bio cheat ili se promjenilo vrijeme nakon nekog vremena? I jel tog napada da cesta bude bijela ili se samo ovak pahuljice vide?
jeli to sa šifrom ili bez?
a koliko ima stick od 8gb slobodnog prostora? 7,45 cirka, ovisno o proizvodacu...jesi siguran da ce stat instalacijski disk na stick?
e to moram vidit, formatirat cu veceras pa cemo vidit
auuu 7.45 
da :(
btw:
ovo je revolucionarno...
tuniranje auta na mobitelu (npr dok si na nekoj cugi, tek toliko da ne visis 24h dnevno uz GTA xD), pa se posalje narudzba, kad se vratis doma u igru te mehanicar zove i dodes po ugradnju
treniranje chopa, igranje s njime i sve to na mobu, ima utjecaja na ponasanje chopa u igri, bit ce poslusniji, sjest ce, dat sapu, itd. a citam i moze skidati bikinije zenskama na plazi
JA NE VJERUJEM kakvi detalji :)
jeli to sa šifrom ili bez?
mislim da je ovo SA siframa, jer nema snijega na cesti, a sjetite se gameplaya gdje ima dosta snijega na cesti...
ma nije problem, nade se do 100 kn koji od 16 gb
ma nije problem, nade se do 100 kn koji od 16 gb
links 85kn...sad bas ja gledam da si uzmem jedan (ali za radio u autu, posto mi 4gb vise nije dosta) i gledam si sandisk cruzer fit, FUL je mali, kosta 119kn jbg, ali za radio u autu savrseno, posto ovog veceg cesto zdrmam kad mjenjam brzine u 3. ili 5. xD
ma zivim u sibeniku, triba nac ode nesto po gradu, neda mi se uopce cekat nista, nestrpljiv san i ovako
Pozdrav za one koji cekaju u redovima ispred prodavnica, ostalo vam je nesto vise od 2 sata haah :)
Ovo je bilo sa cheatom a poceli su se stvarati mali talozi al je prestao padati :D
Ljudi ja u velikoj dilemi :D
Planiram sakupiti novac i negdje oko 11,12 mj kupiti neku igru :)
E sad ne znam koju da kupim :(
Uži izbor mi je : GTA V
Assasin's creed IV
Watch Dogs
PES 14
Naravno igra bi bila za x360...
Bi li mogao za ta 3 mj da sa nekakvih 500-600 kn kupim npr GTA I Assasin's creed ??
Jel moguće da cijena GTA-a padne na 250-300 kn??
Hvala :)
Druze, ne znam sta se dvoumis, a vidis da GTA V kupi sve gotov najvece ocjene, jedna od najboljih igara zadnjih godina, uzmi GTAV i to je to. Ako budes imao jos novca kupi si jos i Watch Dogs. To ti je moj prijedlog.
Ljudi ja u velikoj dilemi :D
Planiram sakupiti novac i negdje oko 11,12 mj kupiti neku igru :)
E sad ne znam koju da kupim :(
Uži izbor mi je : GTA V
Assasin's creed IV
Watch Dogs
PES 14
Naravno igra bi bila za x360...
Bi li mogao za ta 3 mj da sa nekakvih 500-600 kn kupim npr GTA I Assasin's creed ??
Jel moguće da cijena GTA-a padne na 250-300 kn??
Hvala :)
sve ovisi o tebi (šta voliš) i s kim igraš
ako bi ja birao za sebe uzeo bi GTA V
a sumnjam da će u nekom kratkom razdoblju cijena GTA pasti
Za one koji nezele spoilere ne citat dole
Mali sitan ali zanimljiv spoiler vezan za GTA4:
Dosao mi je random event i upoznao sam sa franklinom Packie Mckreary kako vec se pise, i dao mi je svoj broj :D :D
Sta se tice ongo problema sa restartom igre, otkacio sam i prikacio opet HDD i sad sve radi opet kao podmazano...igra me jednostavno odusevljava...doslovno igra desetljeca! Bez rijeci sam...ovo je pokorilo i San Andreas!
Dosao mi je random event i upoznao sam sa franklinom Packie Mckreary kako vec se pise, i dao mi je svoj broj :D :D
Sta se tice ongo problema sa restartom igre, otkacio sam i prikacio opet HDD i sad sve radi opet kao podmazano...igra me jednostavno odusevljava...doslovno igra desetljeca! Bez rijeci sam...ovo je pokorilo i San Andreas!
Doslovno to..jest da nisam klinac i da se tako raduje "ekipa" od 15-18 god..al doslovno se i ja tako osjecam...kao malo djete kad dobi nesto sta je tako dugo cekao i zelio, i onda kad je dobio ta ga stvar jednostavno ne prestaje oduševljavat i sve više i više kako je igra samo ostaje bez rijeci :)
Nisam puno ni pisao danas dosad jer kao sta rekoh bio sam zaokupljen igrom :)
Zadnji put mi se to desilo sa GTA3 koji je u onom vrijeme bio revolucija! Ako ovo u prodaji od sutra ne obori sve moguce rekorde onda nece nista nikad! Kakav COD, kakav BF(iako ga volim) ovo jednostavno nema konkurencije u igrivosti...trenutno, i jedino tko ga moze prec je nasljednik GTA5...Watch Dogs cekam da izadje, al nakon ovog sta sam odigrao...sumljam da mu moze parirat, ni priblizno( iako nadam se da grijesim tako da dobijemo dve vrhunske igre) :)
Doslovno to..jest da nisam klinac i da se tako raduje "ekipa" od 15-18 god..al doslovno se i ja tako osjecam...kao malo djete kad dobi nesto sta je tako dugo cekao i zelio, i onda kad je dobio ta ga stvar jednostavno ne prestaje oduševljavat i sve više i više kako je igra samo ostaje bez rijeci :)
Nisam puno ni pisao danas dosad jer kao sta rekoh bio sam zaokupljen igrom :)
Zadnji put mi se to desilo sa GTA3 koji je u onom vrijeme bio revolucija! Ako ovo u prodaji od sutra ne obori sve moguce rekorde onda nece nista nikad! Kakav COD, kakav BF(iako ga volim) ovo jednostavno nema konkurencije u igrivosti...trenutno, i jedino tko ga moze prec je nasljednik GTA5...Watch Dogs cekam da izadje, al nakon ovog sta sam odigrao...sumljam da mu moze parirat, ni priblizno( iako nadam se da grijesim tako da dobijemo dve vrhunske igre) :)
GTA je GTA ....
Jos samo sat vremena ljudi!!
I meni dolazi original...al jednostavno nisam mogao cekat...
Kaj je sa xBox live verziom koja dolazi u digitalnom izdanju?
Koliko je meni jasno kod nas će biti u 2h
Sad sam malo istrazio. Trebalo bi u europi izaci po BST (british summer time), to je jedan sat kasnije nego nasa zona. Dakle ako mi ide matematika, tek u 1 ujutro cu moci pocet igrati.
Upravo instaliram quack verziju na xbox hohohoohohohohoho, svršit ću. :)
Sad sam malo istrazio. Trebalo bi u europi izaci po BST (british summer time), to je jedan sat kasnije nego nasa zona. Dakle ako mi ide matematika, tek u 1 ujutro cu moci pocet igrati.
Ako je to istina onda onaj tajmer na gta.net stranici nije dobro podešen jer on odbrojava na UTC vrijeme
eto nam ga za manje od pola sata....aaaaaahhh
Igra je službeno izašla u prodaju. 
Ne želim trollati, i ako ste hypani od GTA 5-ice odma mi uvalite TD bez čitanja,
ali čini mi se da je stvarno masivan hype stvoren. Koliko sam čitao pretposljednju stranicu, tipovi su popljuvali reviewere jer nisu dali čiste desetke. A bome ti što su se napljuvali peticu su samo vidjeli na youtube videima. Ne govorim o pojednicu, nego ima poveći broj ljudi u ovoj temi koji svr
va na sam spomen GTA V. Moj savjet vam je da smanjite hype i prestanete pljuvat svakoga kojemu se ne sviđa dotična igrica i uživajte u njoj jer nemamo svi ista mjerila i ukuse (još jedan veliki nedostatak Hrvatskog obrazovanja). Eto na vama je lupite mi TD i nazovite me trolom, ali vjerujte mi da sam ovaj post pisao u najboljim namjerama.
Trebao si i kliknuti na neke od onih linkova, pa onda komentarisati. Vecina recenzenata je dala 100/100. Svi ostali su dali 90 ili vise. I samo se jedan jadnik nasao da da samo 70...
Vi sa digitalnom verzijom molim vas postajte kada budete mogli pokrenuti igru,tj kad izadje.
The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle