Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.113.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Grand Theft Auto V

http://goodgame.ru/channel/BreadPit

GTA V live stream, ako kojim slučajem već nema link ovdje. :P

Battlefield 3: leoDOR3_
Moj PC  
1 1 hvala 5
14 godina
Grand Theft Auto V

Kakva brija je ova podmornica pa to je strasno !

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V
SimeKZ kaže...

Kakva brija je ova podmornica pa to je strasno !

Baš se i ja tome divim..

Nisam znao da su napravili podmorje ovako dobro.

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zanimljivo {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Wow, more stvarno izgleda odlično!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 1 hvala 2
16 godina
Grand Theft Auto V

par ozbiljnih pitanja (a ne da me se krivo shvati kao prosli put i lupa se TD)

1. velicina mape...vidio sam gameplay gdje netko vozi onog forda GT40 (zaboravio kako se zove u igri) po autocesti koja ide oko cijele mape, od grada prema sjeveru, pa onda natrag drugom stranom) i trebalo mu manje od 10min za sve to odvoziti...ako se ja dobro sjecam, meni je trebalo barem 15min za odvoziti u slicnom brzom autu cijelu mapu u san andreasu (od LS, prema angel pine, prema SF, pa kroz gornji dio pustinje, iznad aree 51, u LV i autocestom dolje prema countrysideu izmedu LV i LS i na kraju u LS)...vasi komentari na ovo?

2. snijeg - jel postoje godisnja doba ili samo odredene lokacije gdje je prisutan? ili je samo prisutan u 1. misiji (i poslije u jos nekim?) posto vidim da na chilliadu ga nema, pretpostavljam da je samo prisutan u odredenim misijama

3. ako bude izasla za komp igra, gdje ce biti preorder? preko kojih stranica (osim amazon i sl.)? gdje cete vi ju preorderati? ili cete cekati dan izlaska i uputiti se u links/algoritam/sophos/itd?

4. na jednom filmicu ucinilo mi se da sam vidio da onaj cetvrti dio onog kruga gdje su likovi sa kojima igramo, da je bio tamo chop...jel moguce da su stavili opciju da tu i tamo zaigramo kao pas? tipa neke borbe, ili u stilu R* neko trpanje drugih pasa po kvartu (sala mala, ali svasta je moguce)?

5. ako sam dobro skuzio, cim udemo u igru nisu sva tri lika dostupna? mora se prolaziti nesto igre? steta jer sam si rekao da cim udem u igru uzimam trevora (a vidim da nije dostupan na startu), kradem neki kamionet i pustam rebel yell i vozikam se po planinama, cilijadu i slicnim divljinama i koljem vukove i srne i sve sta se da xD

ajde fala na odgovorima, tko bude htio posvetiti minutu nekom od ovih pitanja :)

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bas cu sutra probat vozit cijeli krug oko mape
CONSOLES FTW!!!
18 godina
Marcuskac kaže...
R4zOR229 kaže...
ATI HD3870 kaže...

zanima me jedna stvar...ako je prva misija snijeg....je li ta lokacija odvojena dosta dalje od samog grada i tu je samo snijeg...postoji li mogućnost da u planinama pada snijeg....ima li izmjena god doba.. {#}

Hmm ja nisam naso dio mape di ima snjega, al nisam jos dosta toga otkrio. Cak da ni na vrhu one planine di se ide zicarom nema.

Gdje ima snijega?

Vidio sam samo screen gdje pada snijeg. (Ne u prvoj misiji vec u free roamingu, ali nigdje nema bas snijega da se "natalozi")

Mozes screen stavit?

Ili je to samo prva misija

Pa i napiso sam da nisam nigdje naso :D

Nego sta kazete na onaj bogati dio lost santos-a gore na brdima sve skupi auti, to bi trebalo predstavljat hollywood ili?

You got to lose to know how to win
16 godina
neaktivan

Vezano je uz pricu to ali necu spoilat...

16 godina
Grand Theft Auto V

stream, decko sad trazi deer-mana, tko zeli se prikljuciti neka dode

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Evo snijega, ako ima cheat onda ima i u igri ovako... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

Evo vam snijega {#}

Battlefield 3: leoDOR3_
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 0:15 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ima li kakva slika di je sa snijegom? :D

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

btw helicem od gornjeg dijela grada do mt. chilliada trebalo manje od 2min, sad na streamu bilo

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

striptizete u klubu imaju sve duckface PLACEM HAHAHAHAH

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

Komentar jednog lika u vezi onog plesau strip bar-u

''can't wait for PC to make these hookers high quality'' {#}

Moj PC  
24 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Igra izgleda super na PS3 ili na čemu već igra baš mi se sviđa sve što sam vidio do sada i tu kod njega i ove sve što ljudi postaju...

Medjutim podaleko je od onoga što je Rockstar najavljivao tj.gledajući raznorazne oficialne trailere,gameplay,slike itd. sve utegnuto kao pišćaaa,malo drugačije je izgledalo,bar kao prvo gledajući grafički neopisivo bolje,ali da mi se primjetiti i ponešto već što se tiče samog gameplaya...

Valjda je to PC verzija ili šta već jer su ove današnje konzole dosta ograničene i bit će dosta razlike na PC-u ali mislim da ćemo se načekati još koji mjesec.... :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 0:52 (picija21).
14 godina
neaktivan
Tabac fan kaže...
rigolas kaže...

pa vec su sada pretjerali sa cijenom od 500 kn jos bi vi da poraste cijena jbt{#}

, Na zavvi trenutno kosta 40 funti sta je 360 kn pa me zanima oce se vratit na 500nakon sto sluzbeno izade,uostalom svaka ps3 nova igra kosta 450-500

da, na zavvi-u je sada 39.98, a nakon izlaska igra ce kostat 10,01 funtu vise, odnosno 49,99 :)

14 godina
neaktivan

A sta bi ti napravio kada bi netko iznenada poceo pucati, a ti neznas ni tko, ni gdje?? Trcao kao muha bez glave, ili bio covjek sa rupom u glavi?

4 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

sve pet ali ono sta vidio da se covjek konstantno zabija u zit iznenazen u 2013 godini mislim ovaj ga udari  a ovaj pored njega direkno u zid i on samo trci u zid ko gta 4 

0 4 hvala 0
18 godina

Meni ja AI dosta bolji od prijasnjih verzija pogotovo promet, ima mjesta za napredak al je sasvim ok.

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

sada sam bas gledao na stream-u, i po meni ovako voznja izgleda bolja nego na cetvorci. inace, lik je prelazio cestu, a sa jedne strane vidis kako jedan frajer sa autom pici ko lud, a za njim policija. kasnije je frajer uzeo prostitutku, sa kojom ima tri opcije, 50, 70, 100 dolara.. necu otkrit sta sve radi za te pare :D

0 2 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

upravo se zaletio u zrak :D

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

heheh, a evo ga sada pod vodom, podmornica, pa ronilacko :D

odlicno je podmorje, cak se vide i zrake sunca, a pri vecoj dubini svijetlost se pocinje gubiti.

14 godina
protjeran
picija21 kaže...
RuskeGTT kaže...

Igra izgleda super na PS3 ili na čemu već igra baš mi se sviđa sve što sam vidio do sada i tu kod njega i ove sve što ljudi postaju...

Medjutim podaleko je od onoga što je Rockstar najavljivao tj.gledajući raznorazne oficialne trailere,gameplay,slike itd. sve utegnuto kao pišćaaa,malo drugačije je izgledalo,bar kao prvo gledajući grafički neopisivo bolje,ali da mi se primjetiti i ponešto već što se tiče samog gameplaya...

Valjda je to PC verzija ili šta već jer su ove današnje konzole dosta ograničene i bit će dosta razlike na PC-u ali mislim da ćemo se načekati još koji mjesec.... :(

Ne znam o cemu pricas jer meni igra izgleda graficki skoro identicna kao i u igri

16 godina
Grand Theft Auto V

evo ga gotov stream, za 12h ponovno :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
rigolas kaže...

I sta se moze  sa tim silnim parama kupit u igri?

možeš kupovati robu, business objekte i kuće sa sva 3 lika, auta, brodove, avione, bicikle, motore, garaže za auta i još dosta toga. Možeš ulagati novac u dionice također. To je ono što znam zasad. Inače sve polako otključavaš kroz priču, nije ti odmah sve dostupno. Tako da nisam siguran jeli ovo što sam naveo baš sve, nisam baš toliko puno misija ni odradio. Ali stvarno nema brige oko toga, masu stvari se može kupovati. Nije više kao u prijašnjim GTA igrama da imaš milijune, a ne možeš trošiti na ništa {#}

btw. sad sam došao do Trevora i s njim mi je dosad najzabavnije, baš je luđak. A i misije su zabavne s njim.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Joj jbt upalio TV u igri i evo gledam vec sat vremena xD nisu normalni sta su sve ubacili, a sve se moze povezat uvjek je ismijavanje nekoga ili necega (parodiranje) :D Koliko zanimljivih stvari na TV-u samo ima :D Svidja mi se emisija "Fame or Shame" i maloprije reklama kad reklamiraju nove telefone "Droid" i usporedjuju ih sa onim do sada vidjenim "iFruit" i govore kako je 4g mreza spora i ovi telefoni imaju novu 9g mrezu xD Te kako su bolji od "iFruit" kao kopirano dosta stvari ali jos poboljsano itd itd ovo je bilo kao android i apple iphone xD

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

par ozbiljnih pitanja (a ne da me se krivo shvati kao prosli put i lupa se TD)

1. velicina mape...vidio sam gameplay gdje netko vozi onog forda GT40 (zaboravio kako se zove u igri) po autocesti koja ide oko cijele mape, od grada prema sjeveru, pa onda natrag drugom stranom) i trebalo mu manje od 10min za sve to odvoziti...ako se ja dobro sjecam, meni je trebalo barem 15min za odvoziti u slicnom brzom autu cijelu mapu u san andreasu (od LS, prema angel pine, prema SF, pa kroz gornji dio pustinje, iznad aree 51, u LV i autocestom dolje prema countrysideu izmedu LV i LS i na kraju u LS)...vasi komentari na ovo?

2. snijeg - jel postoje godisnja doba ili samo odredene lokacije gdje je prisutan? ili je samo prisutan u 1. misiji (i poslije u jos nekim?) posto vidim da na chilliadu ga nema, pretpostavljam da je samo prisutan u odredenim misijama

3. ako bude izasla za komp igra, gdje ce biti preorder? preko kojih stranica (osim amazon i sl.)? gdje cete vi ju preorderati? ili cete cekati dan izlaska i uputiti se u links/algoritam/sophos/itd?

4. na jednom filmicu ucinilo mi se da sam vidio da onaj cetvrti dio onog kruga gdje su likovi sa kojima igramo, da je bio tamo chop...jel moguce da su stavili opciju da tu i tamo zaigramo kao pas? tipa neke borbe, ili u stilu R* neko trpanje drugih pasa po kvartu (sala mala, ali svasta je moguce)?

5. ako sam dobro skuzio, cim udemo u igru nisu sva tri lika dostupna? mora se prolaziti nesto igre? steta jer sam si rekao da cim udem u igru uzimam trevora (a vidim da nije dostupan na startu), kradem neki kamionet i pustam rebel yell i vozikam se po planinama, cilijadu i slicnim divljinama i koljem vukove i srne i sve sta se da xD

ajde fala na odgovorima, tko bude htio posvetiti minutu nekom od ovih pitanja :)

1. Iako se na prvi pogled čini da je mapa mala, nije, ogromna je, ja još se ne snalazim ni po LSu, a kamoli po cijeloj mapi. A i mislim da nemožeš uspoređivati vrijeme putvoanja u SA i u V jer te igre nemaju isti engine.

2. Prva misija je u tzv. North Yanktownu, prema priči to je grad blizu kanadske granice. Ja na snijeg još nisam naletio, ali ja nisam previše istraživao mapu, više sam na priči koja se do sada još odvija u LS i u Sandy shores gdje psihopat živi.

3. Preorder će biti dostupan tamo gdje su dostupni preorderi i za konzole. I kao uvijek vani jeftinije nego kod nas.

4. Kada Chopa povezeš na misiju on ide za tobom. Kontrolirati ga ne možeš ali možeš se "prebaciti" u njega da imaš pogled iz njegove perspektive. Npr. ako ti ode negdje pa ga nemoš nać il neš.

5. U početku su ti dostupni Franklin i Michael. A tek malo kasnije upoznaš Trevora, moraš malo priče proći da bi došao do njega.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ma ljudi, ko zna u kakvom je stanju igra poslana na štampanje. Popeglat ce to R* sa nekim updateom od gigu prvi dan. Ko da im je ijedan GTA izasao bez hrpe gresaka. Ja jos uvijek ne zelim gledat streamove i leakove. Predugo cekam tu igru da si je sad tako pokvarim

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice