Ja upravo završio ;), sve u svemu odlično. . .vožnju su naspram četvorke totalno usavršili.
E svaka ti čast kad ti u ovolikoj igri uživaš par dana. Ja ako ovoj igri minimalno ne posvetim godinu dana aktivnog igranja, neću ni brojati da sam je igrao.
Ja upravo završio ;), sve u svemu odlično. . .vožnju su naspram četvorke totalno usavršili.
E svaka ti čast kad ti u ovolikoj igri uživaš par dana. Ja ako ovoj igri minimalno ne posvetim godinu dana aktivnog igranja, neću ni brojati da sam je igrao.
Jos igra nije izasla a vec neki dosli do kraja znaci igra se moze doc do kraja za dva dana a ja mislio barem dva tjedna
pa zavisi kako igraš. Ja sam igrao u ova 2 dana 7 sati i odigrao sam možda 3-4 glavne misije.
Mislis li da bi mogla biti GOTY?
Mnogo hvala za ovaj link, prelepi skrinovi a ne spojla se ništa. Ljudi, navalite na link. 
Onaj osjecaj kada imas konzolu, i pare ali jednostavno zelis cekat PC verziju i znas da u igri neces
moc uzivat jos vise mjeseci :(
btw, holy shit...
I Atomic Blimp Gameplay, gledajte dok ne skinu video.
Kakva bi to tek igretina bila da su isli na ps4
Jel ima ovdje neko da vec igra na PS3? vidim svi samo pisu xbox ?
Prva igra za koju cu dati vise od 10€ na Steamu :)
Mislim da je leakana samo x360 verzija
Kakva bi to tek igretina bila da su isli na ps4
Da je igra bolja nebi valjalo
I ovako su napravili bum, gde će više.
Jos igra nije izasla a vec neki dosli do kraja znaci igra se moze doc do kraja za dva dana a ja mislio barem dva tjedna
Pa ima ljudi koji igraju 10+ sati dnevno i cak i vise, a jos ako je isao samo na misije a malo vremena provodio zezajuci se onda je to moguce na svakoj igrici, ja do sad tek nekoliko misija odradio samo hodam istrazujem i divim se :D
Ima na TPB za PS3.
Jel ima ovdje neko da vec igra na PS3? vidim svi samo pisu xbox ?
Ja igram na PS3.
Ne leakovane su i PS3 i X360
Ja igram na PS3.
ajd se javi na pm
Kak da uzmem avion bez da dobim wanted level? Ili to nije moguce na samom pocetku?
Kak da uzmem avion bez da dobim wanted level? Ili to nije moguce na samom pocetku?
mislim da je to samo do onda dok ne položiš vozački za aviona, ja upravo polažem na Michaelom pa cu vidjeti.
Mogli su stavit u igru borbe pasa kad su vec unutra psi
Mogli su stavit u igru borbe pasa kad su vec unutra psi
reported
:)
Aliens lol :D
Nekako ne vjerujem da su tu igru radili 5 godina igra takvog kalibra bi morala imat 30 gb ps4 ce biti bomba desetljeca mocna do ludila
Evo nabavio sam igru pa ću danas poigrat kad imadnem vremena a žao mi je što nije PC verzija izašla. Uglavnom kad su svi i ja ću javit dojmove večeras vjerovatno.
jel moze pomoc,planiram kupiti gta 5 za ps3 preko interneta,pa jel iko ima neke sigurne stranice za narucivanje i jel iko jos planira
Zao mi je ko psu da ljudi skidaju sa torenta a ja narucio u gmc za 499 kunica mamicu vam zahebo sam se kaj sam narucio 
Nekako ne vjerujem da su tu igru radili 5 godina igra takvog kalibra bi morala imat 30 gb ps4 ce biti bomba desetljeca mocna do ludila
jel moze pomoc,planiram kupiti gta 5 za ps3 preko interneta,pa jel iko ima neke sigurne stranice za narucivanje i jel iko jos planira
imas zavvi.com..39 gbp kosta..otprilike 350 kuna