Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.113.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Grand Theft Auto V

Kakav bi to bio gta da nema cheatsa

EDIT:

Zaboravio se pohvalit

Naruceno sa zavvi 38 GBP ja zadovoljan

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 17:19 (Kelam).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Je li našo ko kakav video di se vide životinje ???

Ja dosad nisam našo,sam neki s kravama :D

Ako je ko našo bio bih mu zahvalan da stavi :)

Piterson

1 0 hvala 0
13 godina
Re: Grand Theft Auto V
Pajo123 kaže...

Je li našo ko kakav video di se vide životinje ???

Ja dosad nisam našo,sam neki s kravama :D

Ako je ko našo bio bih mu zahvalan da stavi :)

Strpi se jos tri dana. {#}

Work hard play harder
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo da i ja napisem par dojmova o igri.

Igru igram na PS3, grafika me stvarno fascinirala nisam ocekivao da ce biti tako dobra na PS3 radi fluidno bez ikakvih trzanja i frame dropova sve je puno boja za razliku od sivog GTA 4.

Handling automobila i motora je potpuno novi kao i damage model meni se isto nije svidio dok nisam probao handling je odlican auti se lako kontroliraju a opet je lako izgubit kontrolu.

Damage model nije kao u GTA 4 u nekim stvarima je napredovao u nekim zaostao ali meni se svida, autima sad mogu odpasti kotaci i mislim da sam negdje vidio da se mogu prepolovit ako u njih udari vlak (to sam probao ali nije se prepolovio).

Avionima je lako upravljat mada nisu bas brzi (barem ovaj jedan koji sam uspio naci), helikoptere, brodove i podmornice nisam nasao tako da nemogu pisati o njima.

Evo dolje par slika sto sam slikao na brzinu.

17 2 hvala 10
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zbunjuje me ova slika di pas valjda je*e drugog psa ??? O_o

Piterson

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pajo123 kaže...

Zbunjuje me ova slika di pas valjda je*e drugog psa ??? O_o

Rockstar.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
Grand Theft Auto V

Može mala pomoć? Posudija sam xbox i instalira sam disc 1 ali za disc 2 kad trebam stavit kaže da je incorrect.

Inače nemam konzolu pa nisam baš u tome pa ako može neko pomoć na pp da nije offtopic. Hvala

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
AFK kaže...

Igru igram na PS3, grafika me stvarno fascinirala nisam ocekivao da ce biti tako dobra na PS3 radi fluidno bez ikakvih trzanja i frame dropova sve je puno boja za razliku od sivog GTA 4.

Handling automobila i motora je potpuno novi kao i damage model meni se isto nije svidio dok nisam probao handling je odlican auti se lako kontroliraju a opet je lako izgubit kontrolu.

Damage model nije kao u GTA 4 u nekim stvarima je napredovao u nekim zaostao ali meni se svida, autima sad mogu odpasti kotaci i mislim da sam negdje vidio da se mogu prepolovit ako u njih udari vlak (to sam probao ali nije se prepolovio).

Avionima je lako upravljat mada nisu bas brzi (barem ovaj jedan koji sam uspio naci), helikoptere, brodove i podmornice nisam nasao tako da nemogu pisati o njima.

Pošto si igro igru imam neka pitanja za tebe :D.Ako imas vremena da odgovoris naravno :D

1.Je li moguce se jeb*t sa striptizetama na ulici ko u gta iv he he :D

2.Nije valjda da se životinje množe O_o

3. Koje sve životinje se mogu naići u igrici ?

Eto ako znas :D

Piterson
16 godina
neaktivan
Pajo123 kaže...
AFK kaže...

Pošto si igro igru imam neka pitanja za tebe :D.Ako imas vremena da odgovoris naravno :D

1.nisam probo

2. i 3. neznam

14 godina
neaktivan
Pajo123 kaže...

Yep

14 godina
protjeran
Pajo123 kaže...
AFK kaže...

1. Moze

2. Do sad sam to vidio samo u misiji i to sa "Chop"-om ali sigurno se moze i onako random desiti

3. Ja sam vidio, ribe, ptice, divlje svinje, srne.. nezz bilo ih je jos ali se ne sjecam svega :D

16 godina
Unix kaže...
Pajo123 kaže...

Yep

Baš je zakon nakon što ju kresneš, ubit ju, vratiš si pare...

15 godina
neaktivan

1. Moze

2. Do sad sam to vidio samo u misiji i to sa "Chop"-om ali sigurno se moze i onako random desiti

3. Ja sam vidio, ribe, ptice, divlje svinje, srne.. nezz bilo ih je jos ali se ne sjecam sveg

Znam da sam dosadan al iam još pitanja :D

Kolko vrsta pasmina ima u igri ???

Tolko dok se ne sjetim jos :D

Piterson
14 godina
Grand Theft Auto V

SPOILER ALERT:

Prvih 30 minuta igre. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ima di dobar stream?? nemogu ništ nač...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
17 godina
RePlaY kaže...

Može mala pomoć? Posudija sam xbox i instalira sam disc 1 ali za disc 2 kad trebam stavit kaže da je incorrect.

Inače nemam konzolu pa nisam baš u tome pa ako može neko pomoć na pp da nije offtopic. Hvala

Vidija san neke komentare da treba imat najnoviji karnel 16202. Kako provjerit koji je karnel i kako nadogradit na novi?

Edit: Samo znam da je verzija čipa ili čega već 3.0

Edit2: Provjerija san karnel i 16202 je al sam opet vidia komentar da triba još noviji 2.0.16537.0, pa da ga stavim vidim da nije komplicirano?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 19:56 (RePlaY).
15 godina
Ja sam sinoć nešto više od sat vremena gledao live stream HD. Meni je puno bolji ovaj damage system jer auto više ima ogrebotina. Ona vožnja vlakićima je FAIL.
Be Water My Friend
12 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
RePlaY kaže...

Vidija san neke komentare da treba imat najnoviji karnel 16202. Kako provjerit koji je karnel i kako nadogradit na novi?

Edit: Samo znam da je verzija čipa ili čega već 3.0

Edit2: Provjerija san karnel i 16202 je al sam opet vidia komentar da triba još noviji 2.0.16537.0, pa da ga stavim vidim da nije komplicirano?

Vjerojatno ti treba novi dashboard koji mozes skinuti ovdje: http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/system-updates/system-updates-info?icid=furl_update#853abd36267445f0863d2919582ada2d

Samo prati upute od "Copy to a USB Flash Drive".

Ako zapnes negdje, posalji mi poruku.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ovdje ima nekoliko streamova http://www.ventlyfe.com/forum/23-56-1

2 1 hvala 1
13 godina
Grand Theft Auto V

godinama nisam igrao neki game 10 sati bez prekidanja ali eto GTA V svaka cast !

L0L
Moj PC  
13 2 hvala 2
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ima tko problema da mu se ne savea auto u garazi (kod franklina) ?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Wtf? Odakle vam vec igra , ništa nekuziin

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
Moj PC  
4 5 hvala 0
14 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...

Handling u gta 5 je bezveze, imam osjecaj kao da igram 2D igru, skrenes malo u stranu i auto kao da se blinkalo, a ne skrenulo. Model voznje je isti kao u GTA SA.

Pa bolji od onog u GTA IV mnogo, to je nesto najgore sto sam vidjeo

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3Maniac kaže...

Wtf? Odakle vam vec igra , ništa nekuziin

Eto pogledaj sliku druže, sve će ti biti jasno :D

13 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
DarkoKwon kaže...

Handling u gta 5 je bezveze, imam osjecaj kao da igram 2D igru, skrenes malo u stranu i auto kao da se blinkalo, a ne skrenulo. Model voznje je isti kao u GTA SA.

Handling u GTA IV je dan danas jedan od najboljih u takvoj vrsti igre.

samo nešto struže..
16 godina
Grand Theft Auto V

meni ne smeta baš handling u igri. Malo jest drugačji nego u GTA IV, ali nije baš da je arkadno. U full brzini lako možeš izgubiti kontrolu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
protjeran
baso533 kaže...
arnes_king kaže...
DarkoKwon kaže...

Handling u GTA IV je dan danas jedan od najboljih u takvoj vrsti igre.

Meni je jedan od najgorih, ne znam kako raja smatra ono dobrim i realnim a okrece se auto ko na ledu... al nebitno 

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Novi trailer - My Blaine County

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

U ovoj igri BEAMNG su ostecenja vozila odlicno uradena, usporedba GTA IV vs BEAMNG:

Sami kazu da igra trazi dosta procesorske snage odnosno nebi moglo biti moguce na konzolama (PS3/360), dakle, nije bas R* kriv sto nije ostecenje vozila jos naprednija u GTA IV/GTA V jbg

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 1:06 (lovac82).
Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice