- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li našo ko kakav video di se vide životinje ???
Ja dosad nisam našo,sam neki s kravama :D
Ako je ko našo bio bih mu zahvalan da stavi :)
Je li našo ko kakav video di se vide životinje ???
Ja dosad nisam našo,sam neki s kravama :D
Ako je ko našo bio bih mu zahvalan da stavi :)
Strpi se jos tri dana. 
Evo da i ja napisem par dojmova o igri.
Igru igram na PS3, grafika me stvarno fascinirala nisam ocekivao da ce biti tako dobra na PS3 radi fluidno bez ikakvih trzanja i frame dropova sve je puno boja za razliku od sivog GTA 4.
Handling automobila i motora je potpuno novi kao i damage model meni se isto nije svidio dok nisam probao handling je odlican auti se lako kontroliraju a opet je lako izgubit kontrolu.
Damage model nije kao u GTA 4 u nekim stvarima je napredovao u nekim zaostao ali meni se svida, autima sad mogu odpasti kotaci i mislim da sam negdje vidio da se mogu prepolovit ako u njih udari vlak (to sam probao ali nije se prepolovio).
Avionima je lako upravljat mada nisu bas brzi (barem ovaj jedan koji sam uspio naci), helikoptere, brodove i podmornice nisam nasao tako da nemogu pisati o njima.
Evo dolje par slika sto sam slikao na brzinu.
Zbunjuje me ova slika di pas valjda je*e drugog psa ??? O_o
Zbunjuje me ova slika di pas valjda je*e drugog psa ??? O_o
Rockstar.
Može mala pomoć? Posudija sam xbox i instalira sam disc 1 ali za disc 2 kad trebam stavit kaže da je incorrect.
Inače nemam konzolu pa nisam baš u tome pa ako može neko pomoć na pp da nije offtopic. Hvala
Igru igram na PS3, grafika me stvarno fascinirala nisam ocekivao da ce biti tako dobra na PS3 radi fluidno bez ikakvih trzanja i frame dropova sve je puno boja za razliku od sivog GTA 4.
Handling automobila i motora je potpuno novi kao i damage model meni se isto nije svidio dok nisam probao handling je odlican auti se lako kontroliraju a opet je lako izgubit kontrolu.
Damage model nije kao u GTA 4 u nekim stvarima je napredovao u nekim zaostao ali meni se svida, autima sad mogu odpasti kotaci i mislim da sam negdje vidio da se mogu prepolovit ako u njih udari vlak (to sam probao ali nije se prepolovio).
Avionima je lako upravljat mada nisu bas brzi (barem ovaj jedan koji sam uspio naci), helikoptere, brodove i podmornice nisam nasao tako da nemogu pisati o njima.
Pošto si igro igru imam neka pitanja za tebe :D.Ako imas vremena da odgovoris naravno :D
1.Je li moguce se jeb*t sa striptizetama na ulici ko u gta iv he he :D
2.Nije valjda da se životinje množe O_o
3. Koje sve životinje se mogu naići u igrici ?
Eto ako znas :D
Pošto si igro igru imam neka pitanja za tebe :D.Ako imas vremena da odgovoris naravno :D
1.nisam probo
2. i 3. neznam
1. Moze
2. Do sad sam to vidio samo u misiji i to sa "Chop"-om ali sigurno se moze i onako random desiti
3. Ja sam vidio, ribe, ptice, divlje svinje, srne.. nezz bilo ih je jos ali se ne sjecam svega :D
1. Moze
2. Do sad sam to vidio samo u misiji i to sa "Chop"-om ali sigurno se moze i onako random desiti
3. Ja sam vidio, ribe, ptice, divlje svinje, srne.. nezz bilo ih je jos ali se ne sjecam sveg
Znam da sam dosadan al iam još pitanja :D
Kolko vrsta pasmina ima u igri ???
Tolko dok se ne sjetim jos :D
ima di dobar stream?? nemogu ništ nač...
Može mala pomoć? Posudija sam xbox i instalira sam disc 1 ali za disc 2 kad trebam stavit kaže da je incorrect.
Inače nemam konzolu pa nisam baš u tome pa ako može neko pomoć na pp da nije offtopic. Hvala
Vidija san neke komentare da treba imat najnoviji karnel 16202. Kako provjerit koji je karnel i kako nadogradit na novi?
Edit: Samo znam da je verzija čipa ili čega već 3.0
Edit2: Provjerija san karnel i 16202 je al sam opet vidia komentar da triba još noviji 2.0.16537.0, pa da ga stavim vidim da nije komplicirano?
Vidija san neke komentare da treba imat najnoviji karnel 16202. Kako provjerit koji je karnel i kako nadogradit na novi?
Edit: Samo znam da je verzija čipa ili čega već 3.0
Edit2: Provjerija san karnel i 16202 je al sam opet vidia komentar da triba još noviji 2.0.16537.0, pa da ga stavim vidim da nije komplicirano?
Vjerojatno ti treba novi dashboard koji mozes skinuti ovdje: http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/system-updates/system-updates-info?icid=furl_update#853abd36267445f0863d2919582ada2d
Samo prati upute od "Copy to a USB Flash Drive".
Ako zapnes negdje, posalji mi poruku.
Ovdje ima nekoliko streamova http://www.ventlyfe.com/forum/23-56-1
godinama nisam igrao neki game 10 sati bez prekidanja ali eto GTA V svaka cast !
ima tko problema da mu se ne savea auto u garazi (kod franklina) ?
Wtf? Odakle vam vec igra , ništa nekuziin
Handling u gta 5 je bezveze, imam osjecaj kao da igram 2D igru, skrenes malo u stranu i auto kao da se blinkalo, a ne skrenulo. Model voznje je isti kao u GTA SA.
Pa bolji od onog u GTA IV mnogo, to je nesto najgore sto sam vidjeo
Handling u gta 5 je bezveze, imam osjecaj kao da igram 2D igru, skrenes malo u stranu i auto kao da se blinkalo, a ne skrenulo. Model voznje je isti kao u GTA SA.
Handling u GTA IV je dan danas jedan od najboljih u takvoj vrsti igre.
meni ne smeta baš handling u igri. Malo jest drugačji nego u GTA IV, ali nije baš da je arkadno. U full brzini lako možeš izgubiti kontrolu.
Handling u GTA IV je dan danas jedan od najboljih u takvoj vrsti igre.
Meni je jedan od najgorih, ne znam kako raja smatra ono dobrim i realnim a okrece se auto ko na ledu... al nebitno
U ovoj igri BEAMNG su ostecenja vozila odlicno uradena, usporedba GTA IV vs BEAMNG:
Sami kazu da igra trazi dosta procesorske snage odnosno nebi moglo biti moguce na konzolama (PS3/360), dakle, nije bas R* kriv sto nije ostecenje vozila jos naprednija u GTA IV/GTA V jbg