- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koji debil hahaha
Novi video, radio stations
Vise mi se svidjalo mijenjanje stanica u GTA VI, ovako ti
zauzme cijeli ekran, i stalno ce prebacivati u slow motion, sto moze zivcirat
Moje misljenje
82 glavne misije.
Izgleda da ipak nije,nego je 69,ali i to je dosta.
A vidis da na kraju Fino Pise"Available only to Franklin"
Znači 69 misija u kojima sudjeluje Franklin?
To nema smisla,mislim da se "Available ONLY to Franklin" odnosi na Lester's Assassination Missions.
Pa nemojte skidati sa torrenta, ima mnogo boljih solucija za konzolaske igre od torrenta, za PS3 najbolja stranica http://www.ps3gameroom.com/ps3/
Skinete jdownloader i svaku igru imate sad pa sad :)
ma s privatnih ide jako brzo i na dan izlaska, no ovo nije mjesto za to.
Evo lik je napravio instagram, dolazi nam jos puno videa...duzih od 7 sekundi.
Uploado 2 nova videa.
Car roof folding i computer interface.
Pa i ovdje je na dan izlaska, ili leaka :D I ide max brzinom imam 10 megabita internet, pici 1200-1300 kb/s tako da mi privatni server nista ne znaci, a u pravu si nije ovdje mjesto za to pa tako sorry :)
mislis 1.200-1.300 MB/s
popravio sam, napravio sam bio gresku :D
Jos jedan plane video.
Zamislite zahebanciju na ovom aerodromu na multiplayeru.
Steta sto lik nije poletio :/
BTW ovaj privatni avion izgleda minijaturno naspram aerodromu, ogroman je
Kako to da mi se odjednom ovo pojavi sad ? :O
Nema nicega a plus odjednom link do neke stranice koji nije bio :S
http://i.imgur.com/R8Rk2he.png
Pojavilo se opet sve i plus novi video Groove Street :D
I jos jedan novi video...ovaj lik je bog :D
Groove street je tu
Moze se vidjeti i dobar broj NPC-a ovdje te bolje unistavaje stakla na autima...
Neznam kako da objasnim, uglavnom ako pogodite jedan dio stakla samo to se razbije,a na cijeli prozor
Mali detalji, ali svejedno izgleda prezakon.
@Arnes_king mislim da je to zato jer je uploadao novi video
sklopivi krov :)
od ovih videa samo još veći hype imam 
samo neka nastavi, sve je dobro dok ne počnu spoileri, kraj igre i ostalo...
od ovih videa samo još veći hype imam 
samo neka nastavi, sve je dobro dok ne počnu spoileri, kraj igre i ostalo...
Kako ce kraj igre kada je tek poceo igrat :P
Ma nece stavljat nikakve spoilere cini se kao dobar lik, ne neki troll.
EDIT: Aha mislis na druge ljude, to da...
Najgore je u tekstu ako napise nesto i ti procitas slucajno, tako sam si ja shebo Bioshock infinite...
Morat cemo potamanit ove ballase u grove street
Steta liku su hakirali account, radi novi upravo pa onda
mozemo ocekivati novi video.
http://instagram.com/p/eKxM5UooyI/#
na ovom se videu moze vidit ostecenje zadnjeg branika
Čim zaigram igru makar na dvije minute prvo je što ću otići tamo i pobit ballase.
Po slikama vidim da će kao bit i godišnja doba. Ili možda sve ovisi o tome gdje se nalaziš...
Kako M$ može Jsticks11 banati konzolu, pravno ne bih smijeli, jer ima original igricu, sad kako ju se dokopao to MS nema šta zanimati, ukoliko ju je ukrao to može jedino trgovina reagirati a ne MS, tako da mi se čini da ovo što je MS uradio je ilegalno sa pravne pozicije?
EDIT;
Kako M$ može Jsticks11 banati konzolu, pravno ne bih smijeli, jer ima original igricu, sad kako ju se dokopao to MS nema šta zanimati, ukoliko ju je ukrao to može jedino trgovina reagirati a ne MS, tako da mi se čini da ovo što je MS uradio je ilegalno sa pravne pozicije?
EDIT;
Je, jer je prekršio uvjete korištenja te konzole.
EDIT;
Je, jer je prekršio uvjete korištenja te konzole.
Ma kakve uvijete korištenja, ako je riječ o originalu, ništa nije hackano. . .igra je original iz dučana, sad to kaj je par dana ranije stavljena u system, siguran sam da ne postoji točka onog agreement-a koja govori što u tom slučaju!
EDIT; Sad gledam User Agreement, i nigdije se ne spominje ništa za Pre-Relese i slično.
Malo istražujem na Webu i jedino što sam pronašao je da rockstar ne dozvoljava objavu screenova.
" Pre-Release Footage: No pre-release leaked footage of any kind: Any posting of in-game footage from leaked copies of the game prior to its official release date will be taken down, regardless of how the game was obtained. This includes “early unboxing” videos. "
Ali to ne daje MSu pravo da banna moju konzolu na kojoj vrtim original igricu. . .to kaj je rockstar distribuirao igricu prije release-a, to je njihova greška i sami snose posljedice. . .
nesto sam procitao i da rockstar sprema tuzbu.
Ne vjerujem. Ne bi imali neke koristi od toga, neš ti para što bi izvukli a samo bi si ugled pokvarili..
Tehnički rockstar ne može njega tužiti ukoliko nije ukrao igricu direktno od njih, rockstar eventualno može tužiti trgovački lanac iz kojeg je igrica izašla i tu samo ako sa njima imaju potpisan NDA ( non-disclosure agreement ).
A da li ima informacija odakle tom tipu igra?
A da li ima informacija odakle tom tipu igra?
Ha nema, ali vijerovatno iz nekog skladišta (tipa Walmart)