Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.117.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GTA 5

West Coast Classic Radio ikona

Be Water My Friend
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: GTA 5
Arnold Layne kaže...
pa i nisu 

vele da L.A. i Max bolje izgledaju na ps3 i ps3 bi trebala bit vodeca platforma za V iako to je zanemarivo 

GTA IV, RDR izgledaju i rade bolje na Xbox360 konzoli bez dvojbe (npr. na PS3 RDR verziji fali nesto trave, na daljinu neke teksture nisu ucitane i sl.), mada sve u svemu nije neka razlika i 99% ljudi to nije ntii primjetilo (jedino ako bas gledas side by side), MP3 je gotovo identican ali u nekim scenama teksture zidova i poda su bolje na Xboxu 360 (primjer). Ne znam za PS3 GTA V verziju ali onaj svabo je izjavio da se igra na Xbox360 konzoli vrti odlicno i da nije primjetio nikakav oblik laga ali zato jest nedostatak AA..... a s obzirom na to da Xbox360 nije vodeca platforma, a radi odlicno, to je samo dobar pokazatelj da ce na PS3 takoder raditi odlicno, ako ne i bolje posto se radi o vodecoj platformi.

Ma samo da ne bude velikih padova performansi (jurnjava gradom, avioni i sl.), toga me najvise strah....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

niti  GTA SA nije dosao za PS3 i Xbox360, zasto bi sada GTA V dosao za nove koznole? 

GTA SA je izaša 2004. god,  a PS3 2006., odnosno X360 2005. tako da je tu razmak od godinu-dvi, a ovaj put GTA i konzole izlaze u vrlo malome razmaku

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
lovac82 kaže...

niti  GTA SA nije dosao za PS3 i Xbox360, zasto bi sada GTA V dosao za nove koznole? 

GTA SA je izaša 2004. god,  a PS3 2006., odnosno X360 2005. tako da je tu razmak od godinu-dvi, a ovaj put GTA i konzole izlaze u vrlo malome razmaku

GTA SA se može kupiti za PS3 preko PS Storea isto kao i gomila PS 1 i 2 igara prilagođenih za PS3

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

GTA SA se može kupiti za PS3 preko PS Storea isto kao i gomila PS 1 i 2 igara prilagođenih za PS3

to je sad skroz druga stvar, ako ćemo tako GTA V će se vjerovatno moć igrat i priko GAIKAI-a

16 godina
GTA 5
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
slimyyy kaže...
lovac82 kaže...

Da ali svejedno su mnogi prizeljkivali GTA SA na novim konzolama odnosno non-stop se o tome pricalo jer ono, u to vrijeme je GTA SA bila jedna od najboljih igara (mada je i danas jedna od boljih kada se sve zbroji i oduzme). GTA SA je predstavljen u 7. mj 2005 god za Xbox, a Xbox 360 je predstavljen takoder 2005 god (11 - 12 mj) sto i nije neki veliki razmak tako da je igra mogla i doci za Xbox360, a nije.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 19:12 (lovac82).
15 godina
GTA 5

Evo novosti, traženje izgubljenih.

Be Water My Friend
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

gotovo {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:34 (Wicked_Sick87).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Da ali svejedno su mnogi prizeljkivali GTA SA na novim konzolama odnosno non-stop se o tome pricalo jer ono, u to vrijeme je GTA SA bila jedna od najboljih igara (mada je i danas jedna od boljih kada se sve zbroji i oduzme). GTA SA je predstavljen u 7. mj 2005 god za Xbox, a Xbox 360 je predstavljen takoder 2005 god (11 - 12 mj) sto i nije neki veliki razmak tako da je igra mogla i doci za Xbox360, a nije.

to stoji, iskreno ne sićan se baš svih detalja uoči izlaska konzola trenutne generacije jer san tad još bija pre mlad i nisan toliko pratija te stvari pa nemogu ništa sa sigurnošću tvrdit ali mi se čini da su sad izglednije šanse da GTA V osvane na next gen konzolama, u svakon slučaju očekujen igru godine {#}

15 godina
neaktivan
GTA 5

frenda zanima dali ce se onih 8GB moci instalirati na USB, da ne kupuje bezveze hard disk?

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
15 godina
Igra ima 14 GB na PSN-u, ja sam sebi prebacio preko LAN-a na ps3 i uredno instaliro. Tako da mu je isplatnije da pročačka po google-u kako prebaciti.
Be Water My Friend
16 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Igra ima 14 GB na PSN-u, ja sam sebi prebacio preko LAN-a na ps3 i uredno instaliro. Tako da mu je isplatnije da pročačka po google-u kako prebaciti.

Prvo je bilo 18 GB pa 17.2 GB sad 14GB?

Ja još uvijek imam ovu verziju od 18 GB instaliranu,ali mislim si obrisati pa ponovno preloadati 13.9. noviju verziju.

Gdje je nestalo 4 GB?Bolja kompresija?

16 godina
GTA 5

leakane su kutije izgleda. Kaže taj čovjek da su samo display kutije bez DVD-a i bilo čega unutra, one koje idu samo na izloge. 

a vidi se da nije fake po ovoj slici na stražnjem dijelu kutije, sa Bansheeom i helikopterom, tu sliku još nismo vidjeli...

http://instagram.com/ye8bitpirate

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Pardon i kod mene je 18gb, zaboraio sam jer sam davno install.
Be Water My Friend
16 godina
GTA 5

"otključano" je još par novih stvari na službenoj stranici- "Music and Entertainment", "Fitness and Relaxation", "Security and Peace of Mind". 

http://www.rockstargames.com/V/

novi gameplay video sa stranice!

http://www.rockstargames.com/V/vid/fitness-and-relaxation/egochasers.mp4

i nove slike...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 17:42 (antimadridista).
Moj PC  
8 0 hvala 8
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ova slika na plazi (Malibu beach ako se ne varam), je nevjerovatna.

Ljudi se kupaju, suncaju,  secu pse, i jos uz to ogroman broj ljudi.

Mozda i pijanog Charlija susretnemo :P (2 i pol muskarca)

Kupis kucu uz plazu i snajpas ljude.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 17:52 (Marcuskac).

9 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

to je to, Malibu {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Gdje vidiš ogroman broj ljudi ?

14 godina
neaktivan
GTA 5

Ima jos videa:

Ammunation

CNT

Weazel

to su ubiti one leakane reklame.

I screenovi iz videa, prvog.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 18:03 (Marcuskac).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Marcuskac kaže...

Gdje vidiš ogroman broj ljudi ?

Daj nemoj me zezat covijece.

Pa ovo je savrseno, na PC-u ce mozda biti vise ljudi, ali za razliku od 5-6 klosara kako je

bilo u GTA IV ovo je predobro, jos na sadasnjim konzolama.

15 godina
antimadridista kaže...

to je to, Malibu {#}

Posjetit ću Charly Harper-a s Trevor-om {#}

Maurer
16 godina
GTA 5
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Sviđa mi se što su se osvrnili na jedan događaj pod:
http://www.rockstargames.com/V/lsbc/security-and-peace-of-mind 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 0 hvala 0
13 godina
bruslii kaže...

lol sta vi igrate vec game ili sta  ?

16 godina
neaktivan
GTA 5

Kao da se odnosi na ovaj događaj kada su tipu ubili psa dok su ga pokušavali uhititi zbog snimanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 18:40 (NFSPredator0010).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Kao da se odnosi na ovaj događaj kada su tipu ubili psa dok su ga pokušavali uhititi zbog snimanja.

To sam i ja prvo pomislio i siguran sam da je to to, a ugl sve te R* reklame su reference na stvarni svijet odnosno nedavna dogadanja.....

16 godina
neaktivan
GTA 5

Ima i jedan novi artwork . Ja sam ih sve skinuo i stavio na shuffle za pozadinu.

Što više slušam ove radio stanice to mi se više sviđaju,pogotovo Rebel Radio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice