Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.128.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GTA 5

29.8 Novi Trailer !

Nezna se jos u koje vrijeme, to ce najaviti kasnije.

The Official Trailer...all aboard the hype train...ponovno :D

Nikada u zivotu se nisam radovao necemu vise od novih GTA V trailera.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 19:14 (Marcuskac).

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Bas me zanima sta nam imaju novog za pokazat u ovom traileru, posto zadnja dva su nas tako rec "uvela" u igru i "Pojasnila" neke od njenih cari, osim ako nema još toga za pokazat a skrivali su dosad hahah :D. S tim da vjerovatno ce doc i jedan launch trailer... osim ako prije njega ne dodje jos jedan haha ...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Bas me zanima sta nam imaju novog za pokazat u ovom traileru, posto zadnja dva su nas tako rec "uvela" u igru i "Pojasnila" neke od njenih cari, osim ako nema još toga za pokazat a skrivali su dosad hahah :D. S tim da vjerovatno ce doc i jedan launch trailer... osim ako prije njega ne dodje jos jedan haha ...

R* uvijek skriva "nesto" :)

Kada i relesaju igru, imat cemo stotine stvari za otkrivat, i za koje nam nisu rekli.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...
TheDarkSide kaže...

R* uvijek skriva "nesto" :)

Kada i relesaju igru, imat cemo stotine stvari za otkrivat, i za koje nam nisu rekli.

To znam, to je jasno, al ja govorim za osnovne stvari koje otkrivaju inace, sta imaju jos takvog za otkrit? Vidit cemo uskoro :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
GTA 5

Eh,kad ovakvi modovi dodju na GTA V PC verziju igra mi nece nikada dosaditi.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Eh,kad ovakvi modovi dodju na GTA V PC verziju igra mi nece nikada dosaditi.

Meni neće dosaditi niti bez modova, uvjeren sam u to :)

13 godina
neaktivan
GTA 5

Nove vijesti od Sony-a na Twitteru

"GTA V is going to be amazing, especially on the PS4! What other games are you looking forward to playing, Norman?"

https://twitter.com/SonyUK/status/372429317978214400

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
stefagtx kaže...

Nove vijesti od Sony-a na Twitteru

"GTA V is going to be amazing, especially on the PS4! What other games are you looking forward to playing, Norman?"

https://twitter.com/SonyUK/status/372429317978214400

Bas sam mislio postat to :)

Hmm, ali nista nije sigurno dok netko iz R* ne kaze da je tako.

Ipak zasto bi rekli to, a da neznaju...nisu valjda toliko podmukli da to retweetaju samo zato da

vise ljudi kupi PS4, pa onda igra ne izadje na PS4, valjda nisu toliko ludi.

Ili su se samo zabunili, mozda su mislili na PS3...neznam, valjda ce se izjasnit uskoro.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 22:06 (Marcuskac).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
GTA 5

Možda u novome traileru najave PC/PS4/xBoxONE Ver.{#}

Moj PC  
4 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Najavili su novi trailer preko fejsa... Da nije to slučajno onaj trailer koji je netko ovdje objavio ( i youtube acc je obrisan ugl onaj frajer šta objašnjava o bandama....)

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Najavili su novi trailer preko fejsa... Da nije to slučajno onaj trailer koji je netko ovdje objavio ( i youtube acc je obrisan ugl onaj frajer šta objašnjava o bandama....)

Nebi trebalo da bude , Oni svi videji su bili TV Reklame iz GTA V :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 11:47 (stefagtx).
14 godina
neaktivan
GTA 5

jel narucuje mozda ko preko amazona? da mi objasni malo detaljnije :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GTA 5

Alo ljudi gdje da narucim igricu? Ima u algoritmu? Jer dobra igrica isplati li se uzimati uopce? Bi mogao ja to na svom kompu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 16:47 (Bond111).
Moj PC  
0 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bond111 kaže...

Alo ljudi gdje da narucim igricu? Ima u algoritmu? Jer dobra igrica isplati li se uzimati uopce?

Alo, Alo , Alo? dali se čujemo? Ne? e jbg...

Pitaš jel dobra igrica a nije još ni izašla...I valjda si upoznat s Gta serijalom, pa znaš šta možeš očekivat...

16 godina
neaktivan
Bond111 kaže...

Alo ljudi gdje da narucim igricu? Ima u algoritmu? Jer dobra igrica isplati li se uzimati uopce?

Ja sam prednarucio igru ovdje ali sam u medjuvremenu uzeo digitalno izdanje s PS Storea.

Izgleda mi dobra stranica,dostava ti je na dan izlaska i besplatna je.Ovo drugo pitanje nema smisla ni odgovoriti.

Kompu?igra nije ni najavljena za PC još.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 16:50 (NFSPredator0010).
13 godina
neaktivan
GTA 5

Po svemu sudeci igra definitivno izlazi za PC, iz razloga sto je na prethodnim igrama iz serijala GTA (SA, IV, TBOGT, TLAD) R* zaradio puno vise na prodaji PC verzije nego na prodaji PS3 (ili PS2 za SA) verzije. Za PC verziju se ne zna datum izlaska, ali se ocekuje oko 12/2013, tj. oko Bozica ili najkasnije do 2./2014. Bilo je price o tome na YT kanalu Typical Gamera, vi koji pratite novosti o GTA V znate tko je to.

Sad ce ici TD jer kao sirim netocne informacije, ali dajte ljudi zapitajte se. Najiscekivanija igra desetljeca pa da ne bude PC verzije?

Od svih ljudi otprilike mojih godina, znaci srednja skola do nekih 20 - 25 godina, PS3 ima njih petero, XBOX samo jedan, ali svi imaju PC, i ako samo polovica njih (nekih 200 ljudi?) ima takav hype na GTA V, potrosit ce puno vise novaca na to nego ovih petero sa PS3 i jedan sa XBOX-om. Ljudi u R* to dobro znaju.

Moj PC  
12 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Po svemu sudeci igra definitivno izlazi za PC, iz razloga sto je na prethodnim igrama iz serijala GTA (SA, IV, TBOGT, TLAD) R* zaradio puno vise na prodaji PC verzije nego na prodaji PS3 (ili PS2 za SA) verzije. Za PC verziju se ne zna datum izlaska, ali se ocekuje oko 12/2013, tj. oko Bozica ili najkasnije do 2./2014. Bilo je price o tome na YT kanalu Typical Gamera, vi koji pratite novosti o GTA V znate tko je to.

Sad ce ici TD jer kao sirim netocne informacije, ali dajte ljudi zapitajte se. Najiscekivanija igra desetljeca pa da ne bude PC verzije?

Od svih ljudi otprilike mojih godina, znaci srednja skola do nekih 20 - 25 godina, PS3 ima njih petero, XBOX samo jedan, ali svi imaju PC, i ako samo polovica njih (nekih 200 ljudi?) ima takav hype na GTA V, potrosit ce puno vise novaca na to nego ovih petero sa PS3 i jedan sa XBOX-om. Ljudi u R* to dobro znaju.

Igre za konzole se puno više prodaju nego igre za PC,radi piratstva.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
16 godina
GTA 5

Ljudi, jel netko vidio ovaj video?

(http://jutjub.comze.com/1.mp4)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 18:33 (Gremlin144).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Gremlin144 kaže...

pa to je gta iv.

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
GamerX9 kaže...

Igre za konzole se puno više prodaju nego igre za PC,radi piratstva.

Bit je u tome sto puno vise ljudi ima PC nego konzole, a kako vrijeme ide sve je teze naci piratsku verziju da radi. Ja recimo nikad nisam nasao GTA IV da normalno radi, dapace, nikad nisam ni zaigrao piratsku verziju jer bi uvijek u loadingu zastekala. Na kraju sam otisao i kupio original igru.

16 godina
mar123 kaže...
Gremlin144 kaže...

pa to je gta iv.

gle fkt :D

13 godina
neaktivan
GTA 5

Evi neka slikica , pokupio sam je sa SC(SocialClub)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 19:31 (stefagtx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Stacete Prvo zaigrati ?

80 GTA V (Story mod)
1 GTA Online (Online Mode)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne znam baš da je u tom rasponu datuma kada si ti napisao. Pogledaj raspone između GTA IV (osam mjeseci), GTA SA (osam mjeseci), GTA Vice City (sedam mjeseci), GTA III (sedam mjeseci).
Ja očekujem u četvrtom ili petom mjesecu.
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Ne znam baš da je u tom rasponu datuma kada si ti napisao. Pogledaj raspone između GTA IV (osam mjeseci), GTA SA (osam mjeseci), GTA Vice City (sedam mjeseci), GTA III (sedam mjeseci).

Ja ocekujem da cu uciniti samoubojstvo ako bude tako.

13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Kako možeš očekivati nešto što ćeš sam napraviti? oO

samo nešto struže..
13 godina
neaktivan
baso533 kaže...
Marcuskac kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Kako možeš očekivati nešto što ćeš sam napraviti? oO

...

Iron Maiden
16 godina
neaktivan
stefagtx kaže...

Stacete Prvo zaigrati ?

Svi koji nabave igru po izlazku zaigrat će prvo kampanju. Jer Online ti izlazi oko 2 tjedna kasnije. Tako da prepravi anketu.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice