Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.132.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ovaj CD moze biti legit, vidio sam i na forumima.

Ali mapa...nesijecam vise koliko je to staro.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
mad9dog kaže...
Wooki kaže...

Na jednom forumu sam pronašao link za temu na 4chanu gdje autor tvrdi da posjeduje kopiju novog GTA-a.

Autentičnost nisam provjeravao, moguće je da su slike još prije negdje drugdje objavljene.

U svakom slučaju osim slike DVD-a, može se vidjeti i proizvodni proces, te na zadnjoj slici netko prijavljuje Rockstaru mogući leak.

na 7 slici vidis gore od youtubea naslov ili si blind? imas gore u kutu -.-'

Kao što sam rekao, autentičnost fotografija nisam provjeravao.

16 godina
GTA 5

zar vi ne vidite da su to scene iz gameplay trailera? a po slikama se vidi da je teški fake, neznam što se tu uopće ima za raspravljati {#}

a DVD igre mi je najjači, pogledajte kako je centriran PS3 logo na DVD-u, baš je "legit" {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 19:15 (antimadridista).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

zar vi ne vidite da su to scene iz gameplay trailera? a po slikama se vidi da je teški fake, neznam što se tu uopće ima za raspravljati {#}

a DVD igre mi je najjači, pogledajte kako je centriran PS3 logo na DVD-u, baš je "legit" {#}

link

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
16 godina
Marcuskac kaže...
antimadridista kaže...

link

dobro, moja greška, ali svejedno. Danas to svatko može zalijepiti na disk kako ga volja. Scene koje je ovaj lik stavio su iz gameplay trailera, nije mi jasno kak oto odmah niste primjetili. A još se vidi da mu je upaljen YouTube sa gameplay trailerom..

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 19:25 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Marcuskac kaže...
antimadridista kaže...

link

dobro, moja greška, ali svejedno. Danas to svatko može zalijepiti na disk kako ga volja. Scene koje je ovaj lik stavio su iz gameplay trailera, nije mi jasno kak oto odmah niste primjetili. A još se vidi da mu je upaljen YouTube sa gameplay trailerom..

A te scene je stavio samo ovaj na BUG forumu.

Na 4chan je lik stavio samo slike diska.

16 godina
GTA 5

tu su moje slike, igra je fenomenalna

{#}

Moj PC  
4 10 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

I kakve sad veze ima jel su te slike fejk ili nisu, ima li taj tip uopće GTA 5 ili ne? Kome je to bitno i šta to mijenja na stvari?

Evo, to me baš zanima, ako on posjeduje GTA 5 za PS3 što to znači? Da će igra izaći za PS3? Vau, to mi je nova informacija. :facepalm:

Natukli ste skoro 200 str. ovog topica s takvim blesavim raspravama, tako da se neka iole bitna informacija o samoj igri ni ne može pronaći u ovom topicu pošto je totalno nepregledan zbog vaših budalaština.

Nije mi samo jasno ima li ovdje moderatora i zašto ne briše spam postove?

3 7 hvala 0
16 godina
GTA 5

Pa...kolko vidim po privatnim trackerima je izašao preload sa PSNa. 18GB. No bez cracka.

A mi Xboxaši moramo čekat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Pa...kolko vidim po privatnim trackerima je izašao preload sa PSNa. 18GB. No bez cracka.

A mi Xboxaši moramo čekat...

Vi se zalite...

(PC)

Mi cemo se nacekat :)

14 godina
neaktivan
GTA 5

Evom izjasnio se ovaj sa diskom:

Ladies and Gentleman!
It's me, the REAL OP.
First I would like to make it clear that these discs are 100% real but I haven't stolen a single one.
I legally work on them and have access to the artwork and production process.
My intense was to show you guys a brief glimpse of how the game will look like and
to put you in the right mood for the release AND NOT to harm rockstars, sony or any other person
that is involved in the making of this masterpiece.
Of course I won't upload any files or show you some ingame footage although it wouldn't be a problem
as I also get to test the game. No seriously! I won't do that so stop asking! Any pre-release game leaks can cause a serious financial damage for ME and my company.
You wouldn't bite the hand that feeds you, would you?

Barem znamo kako ce disk izgledati.

1 0 hvala 0
16 godina
Marcuskac kaže...

pa nebi rekao. Misliš da je ovo 100% istina, tj. vjeruješ ovom liku? eto on ima igru ali neće pokazati nikome, a mogao bi? eto ja ću bezveze ovu istu sliku zalijepiti na prazni DVD pa ću isto reći da radim u Rockstaru i imam igru ali je nikome neću pokazati. Mora da bi netko tko radi u proizvodnji kod Rockstara pisao okolo po forumima i neznam ni ja gdje hvalio se da ima igru. Neznam, ja sa 99% siguran da je fake. Inače mislim da bi lik pokazao gameplay, ili nebi ništa pisao.

sve u svemu jako brzo ćemo doznati, jer ako su već počeli sa proizvodnjom i distribucijom diskova, onda će ubrzo igra biti leakana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:08 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Marcuskac kaže...

pa nebi rekao. Misliš da je ovo 100% istina, tj. vjeruješ ovom liku? eto on ima igru ali neće pokazati nikome, a mogao bi? eto ja ću bezveze ovu istu sliku zalijepiti na prazni DVD pa ću isto reći da radim u Rockstaru i imam igru ali je nikome neću pokazati. Mora da bi netko tko radi u proizvodnji kod Rockstara pisao okolo po forumima i neznam ni ja gdje hvalio se da ima igru. Neznam, ja sa 99% siguran da je fake. Inače mislim da bi lik pokazao gameplay, ili nebi ništa pisao.

sve u svemu jako brzo ćemo doznati, jer ako su već počeli sa proizvodnjom i distribucijom diskova, onda će ubrzo igra biti leakana.

Zasto bi pokazao kada bi tako zahebao i rockstar i svoju tvrtku i sebe.

Ne isplati se, kada imas takav posao riskirat.

Samo je pokazao disk, to nije veliki problem za R*.

14 godina
neaktivan
GTA 5

Novi audio leak?

Download. (nije virus, provjerio sam)

Zvuci kao michael.

I navodni Theme song

Za ovo nebi bio siguran (zapravo 1000% fake zanemarite) iako dobro zvuci. :)

Pjesme nadene u adio filesima: (Nadajmo se fake :/)

Aphex Twins - Windowlicker
Kendrick Lamar - A.D.H.D
YG - I'm A Real 1
Britney Spears - Gimme More
Fergie - Glamorous
Modjo - Lady (Hear Me Tonight)
Stardust - Music Sounds Better With You
Corona - The Rhythm of the Night.
Kelly Rowland - Work (Freemasons Remix) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:26 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
17 godina
Marcuskac kaže...
antimadridista kaže...
Marcuskac kaže...

Zasto bi pokazao kada bi tako zahebao i rockstar i svoju tvrtku i sebe.

Ne isplati se, kada imas takav posao riskirat.

Samo je pokazao disk, to nije veliki problem za R*.

ako je to real, da rockstar nije htio da to procuri to nebi procurilo, nista ne curi samo tako, sve je to namjesteno kako bi se nabilo sto vise hype-a. mislim da je on ovo napravio rockstari iza leda nebi on vise imo posao, ni u rockstaru ni u jednoj drugoj firmi.

16 godina
GTA 5

na Amazonu vam je trenutno fenomenalna ponuda. GTA 5 za 35 funti, i za Xbox i PS3. Pa tko želi napraviti prednarudžbu, ovo je odlična prilika, nećete bolje proći {#}

http://www.amazon.co.uk/Grand-Theft-Auto-Xbox-360/dp/B0062KIC2A/

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:21 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
GTA 5

Leaks everywhere :D

Barem audio.

Lik kaze da uploada .mp3 audio sa radio stanica,

neznam dali mu je za vjerovat ali vidjet cemo za kojih pola sata.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:41 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

da, uspjeli su leakati radio stanice i muziku iz onog pre-loada od jučer. Imate na GTA forumu detaljnije.

Ja ništa neću slušati, to bi mi pokvarilo onaj doživljaj kad bi prvi put zaigraš i tek u igri sve doživiš {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:43 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Elders React to GTAV

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Fake ili?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Fake ili? 

FAKE

Ali morao se potrudit covijek izrezati HUD i staviti ga na sliku iz

gameplay videa

BTW

Za sada potvrdene pjesme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 22:01 (Marcuskac).
16 godina
KiX777 kaže...

Fake ili? 

fake je, sa GTA foruma. Screenshot uzet iz Franklinovog trailera sa weapon-wheelom preko.

14 godina
protjeran
KiX777 kaže...

Fake ili? 

A dobro je smontiro

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 22:02 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
GTA 5

Sta lekaju ovi na forumu covijece.

Dobar je soundtrack, zasada.

radio stream.

Nemojte klikat ako ne zelite spoilat

prezakon

EDIT: Nista vise od streama, R* rusi sve po redu :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 22:26 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

na Amazonu vam je trenutno fenomenalna ponuda. GTA 5 za 35 funti, i za Xbox i PS3. Pa tko želi napraviti prednarudžbu, ovo je odlična prilika, nećete bolje proći {#}

http://www.amazon.co.uk/Grand-Theft-Auto-Xbox-360/dp/B0062KIC2A/

Puno hvala kolega! {#}

SpyGi je mato.
13 godina
neaktivan
Pa dje taj soundtrack?
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Fake ili? 

fake je, sa GTA foruma. Screenshot uzet iz Franklinovog trailera sa weapon-wheelom preko.

sve znas napamet, sve si prigleda {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
GTA 5

Confirmed :D

Volim R*, muzika je savrsena.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Evo koga zanima Komplet leakanih Pjesama za GTA V.

Ova mi je najbolja

EDIT
Evo mozete i skinuti GTA V radio koji traje 3 sata (1.4gb)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 0:09 (stefagtx).
Moj PC  
6 0 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice