Ovaj CD moze biti legit, vidio sam i na forumima.
Ali mapa...nesijecam vise koliko je to staro.
Ovaj CD moze biti legit, vidio sam i na forumima.
Ali mapa...nesijecam vise koliko je to staro.
Na jednom forumu sam pronašao link za temu na 4chanu gdje autor tvrdi da posjeduje kopiju novog GTA-a.
Autentičnost nisam provjeravao, moguće je da su slike još prije negdje drugdje objavljene.
U svakom slučaju osim slike DVD-a, može se vidjeti i proizvodni proces, te na zadnjoj slici netko prijavljuje Rockstaru mogući leak.
na 7 slici vidis gore od youtubea naslov ili si blind? imas gore u kutu -.-'
Kao što sam rekao, autentičnost fotografija nisam provjeravao.
zar vi ne vidite da su to scene iz gameplay trailera? a po slikama se vidi da je teški fake, neznam što se tu uopće ima za raspravljati 
a DVD igre mi je najjači, pogledajte kako je centriran PS3 logo na DVD-u, baš je "legit" 
zar vi ne vidite da su to scene iz gameplay trailera? a po slikama se vidi da je teški fake, neznam što se tu uopće ima za raspravljati 
a DVD igre mi je najjači, pogledajte kako je centriran PS3 logo na DVD-u, baš je "legit" 
dobro, moja greška, ali svejedno. Danas to svatko može zalijepiti na disk kako ga volja. Scene koje je ovaj lik stavio su iz gameplay trailera, nije mi jasno kak oto odmah niste primjetili. A još se vidi da mu je upaljen YouTube sa gameplay trailerom..
dobro, moja greška, ali svejedno. Danas to svatko može zalijepiti na disk kako ga volja. Scene koje je ovaj lik stavio su iz gameplay trailera, nije mi jasno kak oto odmah niste primjetili. A još se vidi da mu je upaljen YouTube sa gameplay trailerom..
A te scene je stavio samo ovaj na BUG forumu.
Na 4chan je lik stavio samo slike diska.
tu su moje slike, igra je fenomenalna

I kakve sad veze ima jel su te slike fejk ili nisu, ima li taj tip uopće GTA 5 ili ne? Kome je to bitno i šta to mijenja na stvari?
Evo, to me baš zanima, ako on posjeduje GTA 5 za PS3 što to znači? Da će igra izaći za PS3? Vau, to mi je nova informacija. :facepalm:
Natukli ste skoro 200 str. ovog topica s takvim blesavim raspravama, tako da se neka iole bitna informacija o samoj igri ni ne može pronaći u ovom topicu pošto je totalno nepregledan zbog vaših budalaština.
Nije mi samo jasno ima li ovdje moderatora i zašto ne briše spam postove?
Pa...kolko vidim po privatnim trackerima je izašao preload sa PSNa. 18GB. No bez cracka.
A mi Xboxaši moramo čekat...
Pa...kolko vidim po privatnim trackerima je izašao preload sa PSNa. 18GB. No bez cracka.
A mi Xboxaši moramo čekat...
Vi se zalite...
(PC)
Mi cemo se nacekat :)
Evom izjasnio se ovaj sa diskom:
Ladies and Gentleman!
It's me, the REAL OP.
First I would like to make it clear that these discs are 100% real but I haven't stolen a single one.
I legally work on them and have access to the artwork and production process.
My intense was to show you guys a brief glimpse of how the game will look like and
to put you in the right mood for the release AND NOT to harm rockstars, sony or any other person
that is involved in the making of this masterpiece.
Of course I won't upload any files or show you some ingame footage although it wouldn't be a problem
as I also get to test the game. No seriously! I won't do that so stop asking! Any pre-release game leaks can cause a serious financial damage for ME and my company.
You wouldn't bite the hand that feeds you, would you?
Barem znamo kako ce disk izgledati.
pa nebi rekao. Misliš da je ovo 100% istina, tj. vjeruješ ovom liku? eto on ima igru ali neće pokazati nikome, a mogao bi? eto ja ću bezveze ovu istu sliku zalijepiti na prazni DVD pa ću isto reći da radim u Rockstaru i imam igru ali je nikome neću pokazati. Mora da bi netko tko radi u proizvodnji kod Rockstara pisao okolo po forumima i neznam ni ja gdje hvalio se da ima igru. Neznam, ja sa 99% siguran da je fake. Inače mislim da bi lik pokazao gameplay, ili nebi ništa pisao.
sve u svemu jako brzo ćemo doznati, jer ako su već počeli sa proizvodnjom i distribucijom diskova, onda će ubrzo igra biti leakana.
pa nebi rekao. Misliš da je ovo 100% istina, tj. vjeruješ ovom liku? eto on ima igru ali neće pokazati nikome, a mogao bi? eto ja ću bezveze ovu istu sliku zalijepiti na prazni DVD pa ću isto reći da radim u Rockstaru i imam igru ali je nikome neću pokazati. Mora da bi netko tko radi u proizvodnji kod Rockstara pisao okolo po forumima i neznam ni ja gdje hvalio se da ima igru. Neznam, ja sa 99% siguran da je fake. Inače mislim da bi lik pokazao gameplay, ili nebi ništa pisao.
sve u svemu jako brzo ćemo doznati, jer ako su već počeli sa proizvodnjom i distribucijom diskova, onda će ubrzo igra biti leakana.
Zasto bi pokazao kada bi tako zahebao i rockstar i svoju tvrtku i sebe.
Ne isplati se, kada imas takav posao riskirat.
Samo je pokazao disk, to nije veliki problem za R*.
Novi audio leak?
Download. (nije virus, provjerio sam)
Zvuci kao michael.
I navodni Theme song
Za ovo nebi bio siguran (zapravo 1000% fake zanemarite) iako dobro zvuci. :)
Pjesme nadene u adio filesima: (Nadajmo se fake :/)
Aphex Twins - Windowlicker
Kendrick Lamar - A.D.H.D
YG - I'm A Real 1
Britney Spears - Gimme More
Fergie - Glamorous
Modjo - Lady (Hear Me Tonight)
Stardust - Music Sounds Better With You
Corona - The Rhythm of the Night.
Kelly Rowland - Work (Freemasons Remix)
Zasto bi pokazao kada bi tako zahebao i rockstar i svoju tvrtku i sebe.
Ne isplati se, kada imas takav posao riskirat.
Samo je pokazao disk, to nije veliki problem za R*.
ako je to real, da rockstar nije htio da to procuri to nebi procurilo, nista ne curi samo tako, sve je to namjesteno kako bi se nabilo sto vise hype-a. mislim da je on ovo napravio rockstari iza leda nebi on vise imo posao, ni u rockstaru ni u jednoj drugoj firmi.
na Amazonu vam je trenutno fenomenalna ponuda. GTA 5 za 35 funti, i za Xbox i PS3. Pa tko želi napraviti prednarudžbu, ovo je odlična prilika, nećete bolje proći 
http://www.amazon.co.uk/Grand-Theft-Auto-Xbox-360/dp/B0062KIC2A/
Leaks everywhere :D
Barem audio.
Lik kaze da uploada .mp3 audio sa radio stanica,
neznam dali mu je za vjerovat ali vidjet cemo za kojih pola sata.
legit Background Music.
da, uspjeli su leakati radio stanice i muziku iz onog pre-loada od jučer. Imate na GTA forumu detaljnije.
Ja ništa neću slušati, to bi mi pokvarilo onaj doživljaj kad bi prvi put zaigraš i tek u igri sve doživiš 
Fake ili?
FAKE
Ali morao se potrudit covijek izrezati HUD i staviti ga na sliku iz
gameplay videa
BTW
Za sada potvrdene pjesme.
Fake ili?
fake je, sa GTA foruma. Screenshot uzet iz Franklinovog trailera sa weapon-wheelom preko.
Fake ili?
A dobro je smontiro
Sta lekaju ovi na forumu covijece.
Dobar je soundtrack, zasada.
Nemojte klikat ako ne zelite spoilat
prezakon
EDIT: Nista vise od streama, R* rusi sve po redu :P
na Amazonu vam je trenutno fenomenalna ponuda. GTA 5 za 35 funti, i za Xbox i PS3. Pa tko želi napraviti prednarudžbu, ovo je odlična prilika, nećete bolje proći 
http://www.amazon.co.uk/Grand-Theft-Auto-Xbox-360/dp/B0062KIC2A/
Puno hvala kolega! 
Fake ili?
fake je, sa GTA foruma. Screenshot uzet iz Franklinovog trailera sa weapon-wheelom preko.
sve znas napamet, sve si prigleda 
Evo koga zanima Komplet leakanih Pjesama za GTA V.
Ova mi je najbolja
EDIT
Evo mozete i skinuti GTA V radio koji traje 3 sata (1.4gb)