Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.155.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
GTA 5

Pa to da je grafika na konzolama lošija nego na pcu nije ništa novo. . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 23:39 (Diazz72).
Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina
Re: GTA 5
Diazz72 kaže...

pa da je taj PC puno skuplji od konzole nije ništa novo 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
zelenbic kaže...
Diazz72 kaže...

Vidi, uzmi ti PC sa komponentama koje su u PS3 dodjes na istu cijenu, ne znam dali se sijecas, no kad je PS3 izasao kostao je 5000Kn. . .hmm...koju konfu si za te pare mogo kupiti prije par godna, i dali bi ta konfa vrtila nove igrice u kvaliteti koj su sada na PS3. . .

Ja bi rekao da da. . .

16 godina
GTA 5

iskeno, više mi je drago to što ću igru igrati nekih pola godine prije na konzoli, nego čekati pola godine da bi imao nešto bolje teksture i detalje. Ionako neću obraćati pozornost na te sitnice u ovakvoj igri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 23:53 (antimadridista).
Moj PC  
10 22 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...

iskeno, više mi je drago to što ću igru igrati nekih pola godine prije na konzoli, nego čekati pola godine da bi imao nešto bolje teksture i detalje. Ionako neću obraćati pozornost na te sitnice u ovakvoj igri.

Ali zasto ako je moguce igrati na PCu sa odlicnim texturama (rockstarova je krivica kaj igra ne izlazi na PC u isto vrijeme kao i na konole). . .e sad meni jedn stvar nije jasna, svi serete kao rockstar oce zaraditi i da radi piratstva ne izdaje PC Ver.

OK ljudi, ste vi culi za razno razne jtag-ove,rgh-ove i ostale pi*darije. . .tako da sumnjam da je piratstv tu u pitanju, nego sony-u i m$-u je ovo zadnja godina na trzistu, rijetko ko ce kupiti xbox 360 i ps3 u 2014, te sada se mora osigurati prodaja u 2013, rockstar je dobio nekakvu proviziju od sonya/m$a i eto nema PC ver.

Jer kad je GTA IV izlazio, znalo se da izlazi i PC ver. ali sa zakasnjenjem, ovdij ni rjeci o PC Ver., tako da sumnjam da ju budmo dobili, ili ako je dobijemo dobiti cemo je sredinom 2014. . .

16 godina
Diazz72 kaže...

Ali zasto ako je moguce igrati na PCu sa odlicnim texturama (rockstarova je krivica kaj igra ne izlazi na PC u isto vrijeme kao i na konole). . .e sad meni jedn stvar nije jasna, svi serete kao rockstar oce zaraditi i da radi piratstva ne izdaje PC Ver.

OK ljudi, ste vi culi za razno razne jtag-ove,rgh-ove i ostale pi*darije. . .tako da sumnjam da je piratstv tu u pitanju, nego sony-u i m$-u je ovo zadnja godina na trzistu, rijetko ko ce kupiti xbox 360 i ps3 u 2014, te sada se mora osigurati prodaja u 2013, rockstar je dobio nekakvu proviziju od sonya/m$a i eto nema PC ver.

Jer kad je GTA IV izlazio, znalo se da izlazi i PC ver. ali sa zakasnjenjem, ovdij ni rjeci o PC Ver., tako da sumnjam da ju budmo dobili, ili ako je dobijemo dobiti cemo je sredinom 2014. . .

Znači da imaš trenutno doma konzolu, nebi uopće igrao na njoj nego bi čekao još pola godine da imaš nešto bolju grafiku? jasno da postoje RGH-ovi i jtagovi, samo je piratizacija na konzolama neusporedivo manja nego na PC-u, to je valjda svakome jasno. Pogeldaj recimo prodajne rezultate GTA IV na pojedinim platformama i onda će ti biti jasno zašto Rockstar radi takve stvari. Eto ja se trenutno igram i na konzoli i na PC-u i guštam, nedavno sam nabavio konzolu. I više se čak igram na PC-u, na konzolama samo ekskluzive. Neznam čemu potreba stalno za to isticanje uvijek istih stvari i bezveznom prepiranju PC vs konzole. Neke stvari su jasne i uvijek će biti takve, PC ima prednost u boljoj grafici, konzole u nekim drugim stvarima, tipa neke ekskluzive i evo kao što je sad slučaj sa GTA, neke igre izlaze ranije nego na PC. I možete pričati što hoćete, ali 100% sam siguran da vi što čekate PC verziju bi isto voljeli igrati igru od 17.9 uz iste grafičke detalje kao na konzolama i guštali bi, ništa vam nebi smetalo.

A PC verzija će izaći sigurno, u to ne sumnjam, samo je pitanje vremena, ja se zato ne bojim. I vjerojatno ću kupiti i PC verziju ako mi se igra toliko svidi prvi put {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 0:15 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ne ne bi volio igrati igru sto prije, radije bih cekao jos par godina.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Kak se ekipa predomislila nakon viđenog gameplaya {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 0:27 (vrinho).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Onaj ko misli piratizirati na PCu, isto će učiniti i na konzoli. . .imam doma sve konzole PSP/WII/PS3/XBOX360, sve zajedno ih igram 10x manje od PC-a, e sad ti ope tu navodiš da ti se ne da čekati, pa ne da se ni mni, to i je problem, no da izađe 17/09 (dan kad i z konzle), pa valjda biš prije igrao na PCu sa high grafikom nego low-medium na konzolama. . .

16 godina
Diazz72 kaže...

no da izađe 17/09 (dan kad i z konzle), pa valjda biš prije igrao na PCu sa high grafikom nego low-medium na konzolama. . .

pa naravno da bi igrao na PC-u da izlaze na isti dan. 

moj post se odnosio na pojedine komentare sa prošle stranice tipa "eto vam konzole, na PC-u ćemo bar dobiti bolju verziju" i slične usporedbe. Uvijek bezvezna prepiranja oko toga, sve ima svoje prednosti i mane, i PC i konzole {#}

natrag na temu, na kraju gifa se sa desne strane vidi tunel ispod ceste, točno priej nego Trevor skrene lijevo sa autom. Takve stvari će biti korisne za skrivanje od policije primjerice.

http://static.dyp.im/sqTamnOSNz/d48463e16a617b70b5e0f20a7895b902.gif

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 0:49 (antimadridista).
18 godina

Ispricavam se sto ovako upadam al mi nije jasno zasto je ovo pod PC igre a nije ni najvljeno za PC? Ili sam ja nesto propustio?

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ispricavam se sto ovako upadam al mi nije jasno zasto je ovo pod PC igre a nije ni najvljeno za PC? Ili sam ja nesto propustio?

Tema je napravljena jos davno..nitko to nije mogao znat.

A i kao da je bitno sada to...

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 1:31 (Marcuskac).
16 godina
R4zOR229 kaže...

tema je otvorena još 2009. godine, zbog toga je tako.

edit: Marcuskac me prestigao {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 1:32 (antimadridista).
16 godina
GTA 5

Da li bi samo meni bio draži map/radar kao u San Andreasu.

Moglo se u raznolikosti razlučit što je što i fragmentiranost informacija  je bila odlična.

Ovako kad su svi putevi jednako označeni na GTA V ne kužiš baš što je makadam a što je cesta.

Pingu ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

pa naravno da bi igrao na PC-u da izlaze na isti dan. 

moj post se odnosio na pojedine komentare sa prošle stranice tipa "eto vam konzole, na PC-u ćemo bar dobiti bolju verziju" i slične usporedbe. Uvijek bezvezna prepiranja oko toga, sve ima svoje prednosti i mane, i PC i konzole {#}

PC nema mane. {#}

16 godina
GTA 5

San Andreas? No

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 9:51 (zagi55).
Moj PC  
26 0 hvala 0
15 godina
zelenbic kaže...
Diazz72 kaže...

govorimo kako su loše teksture na ps4-u u gameplayu složi mi pc za 3400 kn koji će biti bolji od tog ps-a.

Čisto da se razumijemo ja nemam konzolu niti sam ju ikad imao ali mrzim kada vi što date za komp 10000 kn+ serete kako je grafika na ps-u sranje bla bla nemogu svi toliko izdvojit za PC i normalno da si grafic whore.Ponavljam ti sa svojim pc-om možeš igrat na high i navikao si vrv na 60 FPS i uber grafiku ali mnogi nisu i ne smeta im p.s evo c/p njegovo pc-a da nemorate tražit

CPU: AMD FX-4100 Black Edition (@4,60GHz)
GPU: xFx HD 7870 2GB Black Edition
Memory: Corsair XMS3 32GB (4x8GB)
Sound card: Creative Audigy 2 ZS Platinum
HDD: Caviar Green 2x2TB
MBO: MSi 970A-G46
PS: Corsair Gaming Series™ GS800 V2 (2013 Edition)
Case: Zalman Z11 Plus (5x140mm,2x90mm,1x230mm)->;DarkGreen LED
Keyboard: Logitech G110
Mouse: Logitech G600

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
GTA 5

Čini se da nam uskoro dolazi multyplayer gameplay : 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

ocete vi prestat vise o pcu i konzolama i pocet pricat o igri? mislim dvoje ljudi tu stavljaju neke informacije nove a niko se ni ne obazire na njih nego samo se nastavlja svada jel bolji pc ili konzole, dosadni ste i bogu vise.

Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Tomos! :)

EDIT GTA V Analyses by GTASeriesVideos

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 12:52 (stefagtx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zelenbic kaže...

govorimo kako su loše teksture na ps4-u u gameplayu složi mi pc za 3400 kn koji će biti bolji od tog ps-a.

Čisto da se razumijemo ja nemam konzolu niti sam ju ikad imao ali mrzim kada vi što date za komp 10000 kn+ serete kako je grafika na ps-u sranje bla bla nemogu svi toliko izdvojit za PC i normalno da si grafic whore.Ponavljam ti sa svojim pc-om možeš igrat na high i navikao si vrv na 60 FPS i uber grafiku ali mnogi nisu i ne smeta im p.s evo c/p njegovo pc-a da nemorate tražit

CPU: AMD FX-4100 Black Edition (@4,60GHz)
GPU: xFx HD 7870 2GB Black Edition
Memory: Corsair XMS3 32GB (4x8GB)
Sound card: Creative Audigy 2 ZS Platinum
HDD: Caviar Green 2x2TB
MBO: MSi 970A-G46
PS: Corsair Gaming Series™ GS800 V2 (2013 Edition)
Case: Zalman Z11 Plus (5x140mm,2x90mm,1x230mm)->;DarkGreen LED
Keyboard: Logitech G110
Mouse: Logitech G600

I opet to je relativno, mozda samo trola, pa je stavio tako konfu, mozda ima neku sasvim desetu.... ali ko da je bitno....

Ako ima ovu konfu, jako je lose balansirana, fx4 je realno preslab za 32gb rama + moze bottleneckati 7870 u cou zahtjevnim igrama, gs 800 je prejako napajanje za tu konfu, xfx 650 bi drzao bez problema sve naclockano maksimalno, HDD su losi za os, green serija je jako spora i namijenjena je za skladistenje podataka.....

tako da nemoj se previse obazirati  sto svatko pise ;)

Sry{#}, ali morao sam jos ovo napisat

BTW - ova zadnja slika, ovo sto je zumirano, jel to olupina motora? i nekontam sta bi trebala znacit?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 13:26 (MARKOcVp).
18 godina
odjavljen
GTA 5

ne kuzim kaj s tim zapaljenim motorom na zadnjem SS-u

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 13:04 (Edge).

0 0 hvala 0
17 godina
ni ja. nakon 30sec odustao od trazenja odgovora.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina
GTA 5

pa vjerojatno je samo obična olupina motora koja ne znači ništa, i u San Andreasu je bilo toga sa autima recimo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 13:39 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kakva ghetto grafika.
14 godina
odjavljen
GTA 5

Iz ovog što do sada imamo, koji od likova vam se čini najzanimljivijim, i s kojim mislite provoditi "ludi" gameplay? Ja mislim da ću s Trevorom izokrenuti svet naopačke, još samo da momci u plavom budu veći izazov. Čoveče kad pomislim na kakve načine ćemo moći da se zezamo u ovoj igretini.{#}

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

Drago mi je što se ovo vratilo, naravno uz Crazy Trevora ovo će biti...

2 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Morat cu neki jefitni Xbox piknut samo zbog ovoga. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

Jel neko zna kako funkcioniše sistem zvezdica/policije u igri? Ja sam pronašao ovo, mada je još uvek bilo nezvanično. Kako bih samo voleo da je ovo istina, i da je potvrđeno od strane Rockstara...

-Jedna zvezdica – policija će vas pratiti peške, bez sirena i upotrebe auta (osim ako vi ne koristite auto s kojim jurite).

-Dve zvezdice – policija će pokušati da vas uhapsi bez vatrenog oružija, naravno napašce vas ako vi uperite oružije u njih.

-Tri zvezdice – organizovani napad policije na vas sa svim merama koje poseduju, uključujući vatreno oružje.

-Četiri zvezdice – policija će koristiti kontrolne punktove, biće veoma agresivni, radio stanice će pričati o vašim kriminalnim radnjama, i policija će vas tražiti tokom sledećih 24h (vreme proračunato u igri, ne u stvarnim satima) čak i ako uspete da im pobegnete.

-Pet zvezdica – policija će aktivno hteti da vas ubije, čak i ako se vi predajete. Traži će vas u sledećih 48 sati čak i ako im pobegnete, a za vreme kojih će neke misije biti nedostupne..

-Šest zvezdica – vojska vas napada, traže vas u sledećih 72 sata, za vreme kojih će neke misije takođe biti nedostupne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 19:17 (Comi123).

11 0 hvala 5
17 godina
Comi123 kaže...

Jel neko zna kako funkcioniše sistem zvezdica/policije u igri? Ja sam pronašao ovo, mada je još uvek bilo nezvanično. Kako bih samo voleo da je ovo istina, i da je potvrđeno od strane Rockstara...

-Jedna zvezdica – policija će vas pratiti peške, bez sirena i upotrebe auta (osim ako vi ne koristite auto s kojim jurite).

-Dve zvezdice – policija će pokušati da vas uhapsi bez vatrenog oružija, naravno napašce vas ako vi uperite oružije u njih.

-Tri zvezdice – organizovani napad policije na vas sa svim merama koje poseduju, uključujući vatreno oružje.

-Četiri zvezdice – policija će koristiti kontrolne punktove, biće veoma agresivni, radio stanice će pričati o vašim kriminalnim radnjama, i policija će vas tražiti tokom sledećih 24h (vreme proračunato u igri, ne u stvarnim satima) čak i ako uspete da im pobegnete.

-Pet zvezdica – policija će aktivno hteti da vas ubije, čak i ako se vi predajete. Traži će vas u sledećih 48 sati čak i ako im pobegnete, a za vreme kojih će neke misije biti nedostupne..

-Šest zvezdica – vojska vas napada, traže vas u sledećih 72 sata, za vreme kojih će neke misije takođe biti nedostupne.

- Sljedeća 144 sata, pozivaju sve svjetske sile, šalju radio valove vanzemaljcima kako bi došli u pomoć, aktiviraju sagrađeni i montirani laser s Mjeseca koji vas locira, prati, naposlijetku i ubija, pritom u trenutku pogotka uništavajući sve u radijusu od 5 000 kilometara kako bi bili sigurni da su svi vaši potencijalni potomci mrtvi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice