Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.155.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: GTA 5
razbijach** kaže...
MARKOcVp kaže...

ja cu skinuti teleport hack {#}

Nema gušta dok ti "sam" ne dođeš gore, jeb*li te hackovi ;)

To je bila sala {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
16 godina
neaktivan

Pricas gluposti?

14 godina
neaktivan
GTA 5

Pa zasto poljuvate covika koji je ko i ja reka da je fizika bila ko da ju je ucini 3 godišnjak u gta 4 za PC. na konzoli je valjda bilo bolje ali meni je bilo bzvz...

Moj PC  
1 14 hvala 0
14 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Pa zasto poljuvate covika koji je ko i ja reka da je fizika bila ko da ju je ucini 3 godišnjak u gta 4 za PC. na konzoli je valjda bilo bolje ali meni je bilo bzvz...

LOL

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Jeste skuzili ovo...

Sve puno na forumima kako su downgradali igru zbog slabih konzola.

Dali vam ovo smeta?

Zato cekam PC, full experience, isplatit ce se (Ne zapocinjimo jos jedan flame war...samo kazem)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

13 0 hvala 4
14 godina
odjavljen

{#}

16 godina
GTA 5

iskreno boli me briga. Grafički igra u gameplayu izgleda odlično, puno bolje od GTA IV kojeg i danas igram i ne smeta mi grafika u toj igri, tako da znam da neću biti razočaran.

btw. ta neka usproedba ionako nije na mjestu, jedno je čisti "render" screenshot kojeg je izdao Rockstar, a drugo je samo screenshot preuzet iz videa, naravno da će tako izgledati lošije. A ni mjesto nije pogođeno za usporedbu, vidi se po tom mostu na prvom dijelu slike da kut ni samo mjesto nisu jednaki na obe slike.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 21:53 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Marcuskac kaže...

Jeste skuzili ovo...

Dali vam ovo smeta?

Zato cekam PC, full experience, isplatit ce se (Ne zapocinjimo jos jedan flame war...samo kazem)

tebi sa i7 8 gb rama gtx 680 hoće meni sa dual core 2.8,2 gb rama i hd 2600 pro neće...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
odjavljen
Marcuskac kaže...

Jeste skuzili ovo...

Dali vam ovo smeta?

Vidi razlike! {#} Pa eto vam konzola... Mislim, meni ne smeta, valjda se tekstura tek učita kada joj priđemo dovoljno blizu, no kad ovo pogledam, ne mogu a da još ne pomislim da će PC verzija izgledati bolje, hoće 100%, i biće sve ovo mnogo čistije. Zanimljiv detalj, kolega, zanimljiv. {#}

15 godina
protjeran
Marcuskac kaže...

Jeste skuzili ovo...

Dali vam ovo smeta?

di je most nestao? {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
17 godina

O cemu ti pricas? cijela mehanika igre (ukljucujuci animacije, fiziku, kalkulacije za AI itd) je identicna na konzolama i PC-u, jedina prava i najveca razlika je zapravo u grafici i broju frejmova po sekundi (opcenito kvaliteta prikaza, onda nVidia Physx sto je isto zapravo grafika, a ne neka kombinaija fizike i grafike odnosno to je samo vizualni efekt koji nema nikakvog utjecaja na druge stvari) i na kraju eto, teselacija koja takoder nema nikakvog utjecaja na druge stvari ali to ne vidamo na current gen konzolama (ps3/360), cak je i broj poligona na PC-u i konzolama u vecini slucajeva identican. Naravno, tu je jos i razlika u kvaliteti zvuka jer je na PC-u manja kompresija sto iskreno, malo tko primjeti (osim onih audiofila) i onda jos kompresija videa kada su u pitanju cutscene (naravno, bolje je na PC-u) i to je ugl to. Ovo sve sto sam napisao se odnosi na 90% igara... e sad, drugo je kada u BF3 multiplayeru na PC-u imas 64 igraca (trenutne konzole su slabe za to), kada je na PC-u gusci promet u GTA IV (konzole su takoder slabe za to) i sl.

Dakle, ponasanje auta na cesti je identicno neovisno o kojoj platformi je rijec (PC, Xbox360 ili PS3).

BTW ovo gdje se usporeduju te slike, pa uvijek je tako, sluzbene slike su uvijek usminkane odnosn orubovi su zagladeni i slika je manja mutna ali teksture su npr. iste i sl. (ofc da ce na youtube-u izgledati nesto losije jer je kompresirano, doma ce nam izgledati bolje) i naravno, na konzolama se teksture duze ucitavaju (treba doci blize).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 21:58 (lovac82).
16 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Jeste skuzili ovo...

Dali vam ovo smeta?

Ma hebeš grafiku, kao da ovaj GTA mora biti grafički savršen. Nije da svijet završava sutra pa da trenutno moramo imati najbolje u svim segmentima...

Izbacit će R* novu igru (bio to GTA ili Red Dead) za par godina prilagođenu specifikacijama novih konzola pa ćemo onda imati extra grafiku, fiziku i 5-put veći svijet nego u GTA 5... 

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
16 godina
MARKOcVp kaže...
Marcuskac kaže...

Jeste skuzili ovo...

Dali vam ovo smeta?

di je most nestao? {#}

pa skuži na radaru da je na ovoj slici ispod s avionom već prošao most. Samim time glupo je uspoređivati jer mjesto ni kut nisu baš isti.

i ponavljam, ne može se uopće uspoređivati render slika koju je izdao Rockstar sa nekim screenshotom na brzinu izvađenim iz trailera u pokretu, totalna glupost.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 21:59 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Marcuskac kaže...

Jeste skuzili ovo...

Dali vam ovo smeta?

di je most nestao? {#}

Ma tu je, iza aviona.

Samo vegetacija je drasticno smanjena i detalji na planinama se gube.

Ok da, youtube kompresira video, tako odu detalji/ostrina slike.

Zato je screenshot ostriji, ali vegetacija svejedno fali, i cini se da litice imaju vise detalja

No dobro, bolje to nego 5 fps-a na konzolama, morali su to napravit, nije da su htjeli.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 22:03 (Marcuskac).
13 godina
neaktivan

A i ovi Putevi na video dosta su mutni potpuno drugaciji od prijasnji slika
Al moguce da je Gameplay Video snimat na starijoj verziji GTAV.

16 godina
stefagtx kaže...

A i ovi Putevi na video dosta su mutni potpuno drugaciji od prijasnji slika
Al moguce da je Gameplay Video snimat na starijoj verziji GTAV.

ne, nego je sniman u pokretu, to je ogromna razlika. I to u pokretu gdje kamera ide za brzim avionom, naravno da će tako biti mutnije.

17 godina
Marcuskac kaže...
MARKOcVp kaže...
Marcuskac kaže...

Jeste skuzili ovo...

Dali vam ovo smeta?

di je most nestao? {#}

Ma tu je, iza aviona.

Zato je screenshot ostriji, ali vegetacija svejedno fali, i cini se da litice imaju vise detalja

No dobro, bolje to nego 5 fps-a na konzolama, morali su to napravit, nije da su htjeli.

Bas to, vegetacija nije ista i pogledaj ovo na slici ispod, izgleda da je R* radio neke preinake {#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
protjeran
Marcuskac kaže...
MARKOcVp kaže...
Marcuskac kaže...

Jeste skuzili ovo...

Dali vam ovo smeta?

di je most nestao? {#}

Ma tu je, iza aviona.

aha, nisam gledo 

ovaj njihov screen mi djeluje kao dx11, one izbocine i sve to, naspram screena iz videa

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 22:15 (MARKOcVp).
16 godina
lovac82 kaže...

Bas to, vegetacija nije ista i pogledaj ovo na slici ispod, izgleda da je R* radio neke preinake {#}

ne nedostaje most, pogledaj radar na drugoj slici, nije isto mjesto. Na slici ispod je avionom već prošao most.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 22:09 (antimadridista).
18 godina
neaktivan
GTA 5

Evo most, ss uzet sa gameplaya.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Jel zna netko dal se igra izvodi u 30 ili 60 fps-a?

Da ne bude kao u Saints Row-u kad voziš auto po gradu da trza. (Mislim na ps3 verziju)

Primjer ko i na San Andreasu na ps2. Nije ko na PC-u da igra radi glatko.

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 22:18 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tinča14 kaže...

Da ne bude kao u Saints Row-u kad voziš auto po gradu da trza.

na konzolama vjerojatno u 30, na PC-u (kad izađe) zavisno o konfiguraciji, naravno može 60 fps-a ako imaš dovoljno jaku konfiguraciju.

15 godina
protjeran
Tinča14 kaže...

Da ne bude kao u Saints Row-u kad voziš auto po gradu da trza. (Mislim na ps3 verziju)

Primjer ko i na San Andreasu na ps2. Nije ko na PC-u da igra radi glatko.

30fps 100%

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 22:34 (MARKOcVp).
16 godina
lovac82 kaže...

mni se čini da je to distorzija namjerna zbog mlaznog motora aviona ili se varam?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
GTA 5
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Meni se uopce ne svidj ovo sa tri lika, prvo totalno ne potrebno, drugo...sad imam jos 2 kretena na koja moram paziti (da ih netkone upuca inace mission failed)...te molim boga da ne za*ebu voznju, u GTA IV fizika se mogl tolerirati, ali u GTA TBGOT me nervirala, malo dam jaci gas i stisnem rucnu, bogati auto plese kao lud. . .

EDIT: a da ne spominjemo da u GTA IV taksisti su bili ludi, stisnes mu ono da ubrza, pobere 150 auta sa sobom do cilja.. .

e što se tiče taksista je li itko primjetio (u gta4 običnom) da onaj romanov taksist kojeg možeš zovnut, ako previše puta promijeniš radio stanicu dok te on vozi, izbaci te {#}

14 godina

Koji bi to spektakl bio da mjesec dana prije izlaska kažu da izlazi i za PC na isti dan. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Hideo Kojima ostavio komentar na gameplay:

http://www.1evel.com/hideo-kojima-impresioniran-novim-gta/

Be Water My Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

evo da smiri one koji nisu zadovoljni voznjom :

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=564621 

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Marcuskac kaže...
MARKOcVp kaže...
Marcuskac kaže...

Jeste skuzili ovo...

Dali vam ovo smeta?

di je most nestao? {#}

Ma tu je, iza aviona.

Most je bio prije, al da se primjetit kako je na slici sve nekako lijepse i usminkano, trava je zelenija i tako to.

LoL acc THCJoshi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice