Cisto sumljam da bi oni napravili takvu "pocetnicku" gresku...mene osobno bas briga dal ce izac Q4 2012, meni ako pise ovo PC, meni je to dovoljno da budem sretan, i nadam se da mozda nekim cudom igra izađe za PC u isto vrijeme kad i za konzole.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema šanse da izađe ove godine, igra nije bila ni na E3 ni na Gamescomu, imamo samo jedan trailer i nekoliko slika iz igre, a inače bi oni to već dobro reklamirali da izlazi do kraja ove godine.
Igra San Andreas mi je bila odlična, Gta 4 nije bila loša al mogli su neki bussines još ubacit.. kad pridješ igru nemas gdje zaradjivat pare nego prevozit auta kod onog.
Bilo bi super kad bi u Gta 5 ubacili vatrogasce(da možeš gasit požar da ima kanadera tu i tamo koji heli :D ) Hitnu pomoć - to je takav đir :D Malo žešće misije sa vojnicima i policajcima da onako kao u SA da mogu vozit hydru :D
Gušta sam po pustinjama u SA , da bude još koja kuća po planinama sa garažama . Da ima misije sa bagerima kamijonima(rad na baušteli) da ubace potrošnju benzine i mjerač brzine.
Ubacit neke autotrke :D
Igra San Andreas mi je bila odlična, Gta 4 nije bila loša al mogli su neki bussines još ubacit.. kad pridješ igru nemas gdje zaradjivat pare nego prevozit auta kod onog.
Bilo bi super kad bi u Gta 5 ubacili vatrogasce(da možeš gasit požar da ima kanadera tu i tamo koji heli :D ) Hitnu pomoć - to je takav đir :D Malo žešće misije sa vojnicima i policajcima da onako kao u SA da mogu vozit hydru :D
Gušta sam po pustinjama u SA , da bude još koja kuća po planinama sa garažama . Da ima misije sa bagerima kamijonima(rad na baušteli) da ubace potrošnju benzine i mjerač brzine.
Ubacit neke autotrke :D
već se raspravljalo o tome. po meni je potrošnja benzina nepotrebna. bit gta igre je zabava, a ne da cijelo vrijeme tokom misije ili kad nas policija lovi, da razmišljamo o tome koliko još benzina imamo.
Cisto sumljam da bi oni napravili takvu "pocetnicku" gresku...mene osobno bas briga dal ce izac Q4 2012, meni ako pise ovo PC, meni je to dovoljno da budem sretan, i nadam se da mozda nekim cudom igra izađe za PC u isto vrijeme kad i za konzole.
Bah, nebi bilo prvi put da tako neka kompanija nenamjerno ili "namjerno" kiksa, pa pola navodnih leakova videoigara su garantirano maslo istih kompanija koje ih proizvode, sve je to marketing
Da se gorivo ubaci, ili bi se trošilo prebrzo pa bi bilo tramak, ili presporo pa bi bilo nebitno, uglavnom, nepotrebno.
Bah, nebi bilo prvi put da tako neka kompanija nenamjerno ili "namjerno" kiksa, pa pola navodnih leakova videoigara su garantirano maslo istih kompanija koje ih proizvode, sve je to marketing
Istina, ona kao greska za BF4 je bila namjerna, al neznam...Rockstaru i netreba takav marketing, oni doslovno ni nemoraju toliko reklamirat GTA serijal jer doslovno uvijek je hype veliki oko njega, posebno na GTAForums...idite vidit kakvih freakova ima tamo...svaku sitnicu i najsitnije detalje analiziraju...
Nikad se nezna možda ove godine zaigramo GTA V !
pa da svi ovdje pricaju sa "mozda", zapravo se nema pojma kad igra izlazi
pa da svi ovdje pricaju sa "mozda", zapravo se nema pojma kad igra izlazi
Sumnjam ja da ću to moći pokrenuti sa svojom kantom, MOŽDA na najnižim postavkama
Predložio bi moderatoru da privremeno locka temu jer se pretvara u spam i off-topic.
System requirementsa još nema, i nikoga nije briga hoćete li igrati na low ili high !
Ako imate kakvu novu vijest koja je zanimljiva, napišite ju i komentirajte njen sadržaj, sve ostalo je suvišno.
/thread
70 stranica prenatrpani gluposti off topic i nelogičnosti..... ni vidoviti milan ne pogađa zahtjeve sistema.... ovi par slika ne govori apsolutno još ništa... iznošenje i zatrpavanjem teme glupostima nema smisla...
Ovu temu cu prestati pratiti zbog gluposti i offtopica...
Sad će još malo da GTA 5 obori rekord u neoptimiziranosti.....................trenutni rekord u Ginisovoj knjigi rekorda tu nezavidnu titulu drži GTA 4 hehe
mislim da titulu ipak drži Arma 2 pa onda odmah iza je GTA4...
Predložio bi moderatoru da privremeno locka temu jer se pretvara u spam i off-topic.
System requirementsa još nema, i nikoga nije briga hoćete li igrati na low ili high !
Ako imate kakvu novu vijest koja je zanimljiva, napišite ju i komentirajte njen sadržaj, sve ostalo je suvišno.
mene boga mi jest briga dali ću moći igrati na high postavkama i kakav hardware je potreban za to...
nemoj bezveze da se praviš pametan i lupetaš... ova tema i jest tu da se raspravlja i da se predpostavlja budući da još nema nikakvih konkretnih informacija...
pa normalno da ćeš naići i na pokoju glupost ali to je forum... ako ti se ne sviđa, nemoj da čitaš postove ovdje..
rađe ću čitati ove gore kako raspravljaju o benzinu u GTA5 nego tvoj umišljeni post kako nikoga nije briga dal ću igrat na high ili low...
treba napravit da kad izades iz auta i ostavis upaljena svijetla ili muziku i odes spremit igru(pa se vrijeme za 6 sati pomakne) da se akumulator istrosi...to bi bilo realno
tako da kad oni supci policijski ostave rotirke upaljene i nakon nekog vremena te pocnu lovit da im auto ne moze upalit hahaha
treba napravit da kad izades iz auta i ostavis upaljena svijetla ili muziku i odes spremit igru(pa se vrijeme za 6 sati pomakne) da se akumulator istrosi...to bi bilo realno
tako da kad oni supci policijski ostave rotirke upaljene i nakon nekog vremena te pocnu lovit da im auto ne moze upalit hahaha
to bi jednostavno bilo glupo...
Pretjerujete.
Neka GTA ostane takav kakav je. U GTA SA nije bilo nista sto nabrajate, pa je igra bila odlicna.
to bi jednostavno bilo glupo...
kako kome...svatko ima svoj ukus a o tome se ne raspravlja
I kad bude, za qurac je.
bilo bi najbolje kad bi u igri morali spavat 9 sati il da možeš doživjet srčani udar i umrijet i više nikad zaigrat igru....
sad vec silujes ionako silovan post
sad vec silujes ionako silovan post
znam :D
Što kažete da bi se dodala mogućnost zaustavljanja ljudi policijskim vozilom, odnosno da policija tu i tamo kontrolira? Ili neka opcija predaje, jer ovako viču na razglas kad imaš 2 ili više zvjezdica nešto tipa "Stop the vehicle with hands on head"- nešto tog tipa, nije doslovno, nemojte me na riječ. E sad kad se ja zaustavim gađaju me svim silama i ubiju me i ja postanem agresivan i idem igrat ispočetka da ubijem prvog policajca kojeg vidim. Ono agresivni, pa je i igrač agresivan. I gađaju me kad sam mrtav, gdje im je moral? I pregaze 20 pješaka i nikome ništ...
Nemojte lock, tema nek bude za razgovor što bi voljeli vidjeti u GTA V, sve lockate bezveze.
Sad će još malo da GTA 5 obori rekord u neoptimiziranosti.....................trenutni rekord u Ginisovoj knjigi rekorda tu nezavidnu titulu drži GTA 4 hehe
mislim da titulu ipak drži Arma 2 pa onda odmah iza je GTA4...
mene boga mi jest briga dali ću moći igrati na high postavkama i kakav hardware je potreban za to...
nemoj bezveze da se praviš pametan i lupetaš... ova tema i jest tu da se raspravlja i da se predpostavlja budući da još nema nikakvih konkretnih informacija...
pa normalno da ćeš naići i na pokoju glupost ali to je forum... ako ti se ne sviđa, nemoj da čitaš postove ovdje..
rađe ću čitati ove gore kako raspravljaju o benzinu u GTA5 nego tvoj umišljeni post kako nikoga nije briga dal ću igrat na high ili low...
Upravo tako, znači po nekim "mudracima" off topic je kad se u temi o GTA 5 raspravlja o neoptimiziranosti za GTA5 te pretpostavkama o system requirements o GTA 5.........da u pravu si Cromaki, to nema nikakve veze sa GTA 5
Što kažete da bi se dodala mogućnost zaustavljanja ljudi policijskim vozilom, odnosno da policija tu i tamo kontrolira? Ili neka opcija predaje, jer ovako viču na razglas kad imaš 2 ili više zvjezdica nešto tipa "Stop the vehicle with hands on head"- nešto tog tipa, nije doslovno, nemojte me na riječ. E sad kad se ja zaustavim gađaju me svim silama i ubiju me i ja postanem agresivan i idem igrat ispočetka da ubijem prvog policajca kojeg vidim. Ono agresivni, pa je i igrač agresivan. I gađaju me kad sam mrtav, gdje im je moral? I pregaze 20 pješaka i nikome ništ...
Nemojte lock, tema nek bude za razgovor što bi voljeli vidjeti u GTA V, sve lockate bezveze.
da bilo bi dobro da dok vozis po cesti vidis da policija zaustavlja ljude, tako nesto slicno je bilo u mafiji 2 tj kad je netko izazvo sudar dosla je policija i naplatila kaznu ili uhitila. recimo i gta iv su bile fore tipa da policijski auto stoji na pocetku jednog mosta i valjda kontrolira promet ili nekad kad sam vozio vidio sam da policajac stoji pokraj covjeka koji otvara gepek i kopa po njema pa je valjda pretrazivo auto.
Koje vi imate ideje i inovacije za uvesti u igru.Tehnicki gledano,ne bi bilo moguce sve to implementirati,a i bilo bi prigovora,uvijek bi postojali oni kojima se to ne svidja.
I ovako ce igra biti epska,sto po grafici sto po gameplayu sto po velicini i mogucnostima.
:)
iMDB Ne laže. . .
UK 2012
USA 15 October 2012
Japan 26 March 2013
iMDB Ne laže. . .
UK 2012
USA 15 October 2012
Japan 26 March 2013
laže:D
Nema šanse da izađe u 2012 godini.Pogledaj kolko su marketinški bili aktivni za Max Payne 3. Nema rijeći od GTA V a i dobili smo informacije na kapaljku.
onda je i glupo krast aute i ubijat ljude u GTA igrama,ovo nije NFS da ima neki cilj...
svako radi šta hoće i šta nemože radit u pravom svijetu,ti očito neznaš kolko je zabavan GTA ako igraš samo misije u govoriš da su modovi gluposti.