Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 3.992.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GTA 5

A sta bi ti...

Dali su nam 10 screenova i rekli da cekamo tjedan, dva.

Ako smo mogli cekati nez kolko dugo od trailera do ovih

screenova, mozemo jos i ta dva tjedna.

13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Sve ce biti u svoje vrijeme

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: GTA 5
Cadza kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

Evo par screenshota :)

Ajme! Treba te odmah izopćiti iz naše družine jer si postao screenshotove koje je netko prije tebe postao. To je jednostavno neprihvatljivo i nadam se da se sramiš svojih postupaka.

GTA V.

Momak, ne laprdaj. Nisam bio neko vrijeme aktivan. 

████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
17 godina
neaktivan

Momak, ne laprdaj. Nisam bio neko vrijeme aktivan. 

Nisi ga baš shvatio a?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
GTA 5

Malo je čudno na GTA te mogu s raketnim bacačem pogodit, možeš izletit kroz staklo, može te auto povozit, može te neko sa snajperom u glavu i preživiš ako je health velik, a onda te uhiti policajac s pišljivim pendrekom ili 9mm pištoljem. Treba složiti da imaš neke šanse pobjeći s autom, nekih 50-50 šanse. Koliko se sjećam na četvorki se tak nešt moglo, ali samo ako nisi u autu.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam siguran, ali kad pređeš 1*, odmah pucaju i ne pokušavaju te uhititi. A kad si pješke, kad te hoće uhititi, samo stišći sprint tipku. Za auto se ne sjećam baš, jer otkad sam prešao igru igram je samo s trainerom.

16 godina
Diplomirani pješak kaže...

Malo je čudno na GTA te mogu s raketnim bacačem pogodit, možeš izletit kroz staklo, može te auto povozit, može te neko sa snajperom u glavu i preživiš ako je health velik, a onda te uhiti policajac s pišljivim pendrekom ili 9mm pištoljem. Treba složiti da imaš neke šanse pobjeći s autom, nekih 50-50 šanse. Koliko se sjećam na četvorki se tak nešt moglo, ali samo ako nisi u autu.

da kad ti otvori vrata ti možeš brzo zalupit vratima tako da mu izbiju pištolj iz ruke?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan

0 5 hvala 0
14 godina

ček ovo fakat radi ili je fejK?

15 godina
15 godina
neaktivan
16 godina
sstrmi kaže...

mislim da bi svuda po netu pisalo o tome da je istina,moje preporuka je da ne skidate koje kakve programe,to vam govorim iz iskustva.

13 godina
neaktivan
luka94 kaže...
sstrmi kaže...

mislim da bi svuda po netu pisalo o tome da je istina,moje preporuka je da ne skidate koje kakve programe,to vam govorim iz iskustva.

da, a i nevidim taj link na Rockstarsovoj službenoj stranici.

16 godina
neaktivan
GTA 5

WOT oznacava kao crveno. Ne skidat onda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ništa od bete decki

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Ništa od bete decki

Pa i sam Rockstar je demantirao betu...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
GTA 5

Ta njihova famozna Beta.
Spojio se cisto iz dosade preko SAD proxyja i naravno stisnem download,ispupcili su DOWNLOAD tipku i traze neke donacije,kao oni kao tim trebaju resursa za sve to.

Koji scam -.-

http://betagtav.com/ 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ta njihova famozna Beta.
Spojio se cisto iz dosade preko SAD proxyja i naravno stisnem download,ispupcili su DOWNLOAD tipku i traze neke donacije,kao oni kao tim trebaju resursa za sve to.

Koji scam -.-

http://betagtav.com/ 

klik

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
GTA 5

Glej te ljudi,koliko ja znam ni jedan GTA Serijal nije izašao u beta fazi. . .

Imali su svoju DEV. Fazu bete za GTA SA i GTA IV,no to je samo mijenjanje par sitnica tijeom razvoja igre. . .public beta nije nikad bila ni za jedan GTA Serial. . .



6 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Ja mislim da rockstar nikad nije imao javne bete za bilo koju igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Kako nije?

Pa GTA IV je bio beta, kad mu je trebalo 7 patcheva da bude igriv{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 23:07 (Praetorian1).
Moj PC  
25 2 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Kako nije?

Pa GTA IV je bio beta, kad mu je trebalo 7 patcheva da bude igriv{#}

17 godina
HTML5 kaže...

Glej te ljudi,koliko ja znam ni jedan GTA Serijal nije izašao u beta fazi. . .

Imali su svoju DEV. Fazu bete za GTA SA i GTA IV,no to je samo mijenjanje par sitnica tijeom razvoja igre. . .public beta nije nikad bila ni za jedan GTA Serial. . .

Ne misle svi tako... ima jedan koji ocito vjeruje jos uvijek klik (trajni link) i onda klik takoder na na "TD" ispod posta {#}

Nego, evo analiza nekih slika (malo sam ih editirao vise), neke sam nasao, a nesto sam i sam "otkrio", neke "sitnice" mozda niste zapazili....

1. Los Angeles Aqueduct

igra  - u realnosti

2. Los Angelos Gerald Desmont Bridge?

igra  - u realnosti

3. Manana?

klik

4. Je li to mozda legendarni Mafia Sentinel iz GTA 3 {#} ??? (ne, nije onaj Sentinel iz GTA IV)

klik

5. Jeteam?

klik

6. Modifikacija za oruzja (scope) ?

klik

7. Vapid (marka u GTA V) je Chavos ili Forelli Excess?

klik

8. Los Angeles Memorial Coliseum?

klik

9. Police chopper?

klik

10. IN-N-OUT ?

klik

11. Ace Liquor Market

klik

12. Po prvi puta u GTA igrama voda nije na svakom mjestu ista, takoder voda nije na istoj razini....

klik (official slika)

klik (official slika)

klik (editirana official slika)

13. Neda mi se slikati ali pogledajte jos jednom trailer, mnogi objekti/zastave sada vijore..... takoder jos jedna novina u GTA serijalu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 8:22 (lovac82).
16 godina
GTA 5

pod 4. je očito futo iz IV

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
luka94 kaže...

pod 4. je očito futo iz IV

hmm moram priznati da sam skroz zaboravio za to vozilo lol, nije bas da ga nadem na svakom zavoju ali je zapravo vrlo slican Mafia sentinelu {#}

Nije niti slican obicnom Sentinelu iz GTA IV, malo lici cak i na ovog (samo noviji model), Sentinel RX (prozori):

klik

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
GTA 5

Ono nije sentinel,razradila i analizirala je sve ekipa na youtubeu imenom GTA V Videos.

ostatak imate na njihovom kanalu

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
GTA 5

Meni su dobri s prednjim pogonom i na sve 4 kotače, s njima možeš po stepenicama i sličnim površinama. Malo mi je bezveze kak je policija agresivna s autima, samo se zajuri u tebe. Nisam siguran ako je bilo u četvorki, ali dobro bi bilo da stave ono s čim ti policija gume probuši. Dovar je onaj krug iz kojega moraš izači da te ne love. Smeta mi ono kad obavljam misije s policijskog kompa i ja gađam kriminalce, a policajci mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Smeta mi ono kad obavljam misije s policijskog kompa i ja gađam kriminalce, a policajci mene.

Kako to? Igram gta iv JAKO dugo.. i to baš nisam primjetio..

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
neaktivan
GTA 5

Pa dogodi se, kad ono sa sirenom jurim na mjesto zločina i slučajno malo zahačim njihov auto.

EDIT: I nema ti pomoći, bilo bi dobro da imam mogućnost pozvati pojačanje kad traje ta misija. Sad moram nazvati s mobitelom i dođu s jednim autom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 9:09 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa dogodi se, kad ono sa sirenom jurim na mjesto zločina i slučajno malo zahačim njihov auto.

meni je smiješno kad si pozovem policijsko pojačanje i oni sa autom pokupe 20-ak pješaka :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice